נושא חשוב

../images/Emo11.gif נושא חשוב

תקישבו. אני מעדכן בפורום כמה שאני יכול מאז שאני חבר בו. אבל אני לא רואה סיבה להמשיך אם אין תגובות ואם אין אנשים אחרים שמעדכנים גם. העמוד הראשי לגמרי לא מעודכן. השאלות ותשובות על מישל ישן לגמרי. הודעת המנהלת נשארה מאז המנהלת הקודמת אנחנו בכלל לא מפרסמים את הקהילה ומגדילים אותה אני יכול להמשיך להעדכן השאלה אם יש סיבה. כל פעם שאנחנו עושים בדיקת נוכחות אנחנו לפחות 13 אם לאי יותר אין סיבה שלא 13 יגיבו כל פעם. נ.ב איך היה בבית ספר?

dun16

New member
צודק ../images/Emo45.gif

אני לא מעדכנת אבל מגיבה כמה שיותר על מה שיש לי להגיב.... צריך להגיב יותר....! היה נחמד +-! שנה אחרונה... התחילו לדבר איתנו כבר על מסיבת סיום כל מיני עניינים... שיגיע כבר ראש השנה!

dun16

New member
מממ...

אולי נעשה חתימה משותפת?... שקשורה למישל...

+

לא אכפת לי שתציעו דברים אני אפילו אשמח אבל שאני מעדכן אז תגיבו כי חבל לי לעדכן.. אני מעדכן בשביל הפורום לא בשביל עצמי ואני מצפה שלפחו תפתחו שיחה מזה

dun16

New member
היי...

את גם בפורום דוסון קריק נכון?
זה הדברים שאני אוהבת... דוסון קריק ומישל!
הייתי שם פעם... בפורום...

buffgirl

New member
מסכימה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כמה נקודות: >> לא מצאתי לנכון לעדכן את הודעת המנהלת. לדעתי היא עדיין רלוונטית ואין לי מה לעדכן אותה. >> העמוד הראשי מסרב להתעדכן לי כבר כמה זמן
. אני אפנה להנהלת הפורומים בעניין, מקווה שזה יסתדר בקרוב. >> מישל לא כל כך פופולרית בארץ, אני מניחה שכולכם יודעים את זה (לא כולם יודעים להעריך מוזיקה איכותית
). הגדלת הקהילה יכולה להיות רעיון טוב, אבל אני חושבת שקודם כל צריך לקדם את הקהילה הקיימת, שנכון לעכשיו לא מראה הרבה נכונות לשתף פעולה, וחבל.

OrdinaryDay

New member
../images/Emo45.gif

אתה אכן צודק. אך מה לעשות, הקהילה שלנו כאן מאוד מצומצמת ואומנם אנחנו מעריצים את מישל, אבל לא עד כדי כך שמעניין אותנו דברים חוץ משיר/דיסק שיוצא לה
מה שגם, לרובנו אין תמיד זמן להיכנס לכאן...ועכשיו שהבית ספר התחיל, זה קצת בלגן. אך בכל זאת, אני בטוחה שכולנו מעריכים עד מאוד את העובדה שאתה מעדכן כאן. בלעדיך הפורום הזה היה נסגר ממזמן. לצערי, אני לא חושבת שהקהילה שלנו תיגדל...ביחוד עכשיו, שמישל לא מוציאה קליפים חדשים. היא לא מוכרת בארץ ולא נראה לי שזה ישתנה בזמן הקרוב. אבל אני כן חושבת שאנחנו צריכים להתאמץ קצת יותר ולהגיב/לפחות הודעות קצת יותר.

I Love Paige

New member
../images/Emo127.gifצודק.

אני יודע שאני לא כותב כאן יותר מדי, ולמרות שחרשתי על השאלונים כאן-אין לי מושג איך קוראים לכם. סליחה.
בכל מקרה, בזמן האחרון לא הגבתי כי בכלל לא הייתה לי גישה למחשב... אבל זה ישתנה. אני באמת מעריך את הזמן והכוח שאתה משקיע בפורום, באמת כל הכבוד. ותודה, כמובן.
והיה חרא, איך היה לך?

למעלה