כי בא לי..

nickless m

New member
מה אני עז?

מצטער אבל לא זכור לי ששמו אותי ב-ילו. שם-אדם ברק גיל-22 מוזיקה אהובה-רוק קלאסי, ג'אז, בלוז, רוק פסיכודלי, פאנק, סול, אר אנ בי, רוק כבד, מטאל, ניו מטאל, הארד-קור, ועוד. אפשר לומר שאת 90 אחוז מהמזרחית אני מבטל סדרות טלוויזיה-הרצועה, חברים, סנייפלד וסאות'פארק. יש עוד אבל אין טעם להמשיך רשימה מעצבנת מה מרגש אותי-ג'ימי הנדריקס מה משמח אותי-ג'ימי פייג' מה מפחיד אותי-סטיב וואי מה מכעיס אותי-קובי פרץ מה השיר האחרון ששמעתי-שיר של היהודים שלא יצא באף אלבום (לא כולל אלבומי הופעות) ואין לי מושג איך הם קוראים לו אבל זה הולך ככה.. "..אני רואה דם הדמעות דם בכל מקום דם.." התוכנית האחרונה שראיתי-חדשות ערוץ 2 "ישראל במלחמה" לתאר את עצמי במשפט אחד?-אני זה מה שאני ומי שאומר אחרת צודק אבל רק מבחינתו. אממ.. טוב תמונה אני אנסה להעלות אדם חייל משוחרר (בואו נקווה שלא במיל' בקרוב וגם בתקווה שהמקניטוש בעבודה לא יקרוס, ויוה לה מכון וייצמן).

רושי2

New member
השיר נקרא- אני רואה דם..והוא הופיע

רק באלבום הכפול של ההופעה LIVE..בטח יהיה באלבום החדש שאמור לצאת..מעניין מתי הוא יצא כבר..

nickless m

New member
תגידי גמבה...

מאיפה לך מידע חסוי זה מרגלת בשטח האויב! או קיי אז ככה זה היה לפני שהתגייסתי בתאריך 26.11.2002 (יום לפני שהתגייסתי) עשיתי קרחת, כמעט כל העיר באה לראות את זה חחח ומה שמביא אותי לנקודה הבאה במפגש משפחתי לא הכי שמח שקרה לנו לא מזמן עשו מצגת תמונות בניהם תמונות שלי עם אחי כשאני עם שיער ארוך אסוף תנחשו מה מה מצחיק? נראיתי כמו שתי טיפות עארק לאיתי שיף, אבל ממש ממש דומה. עד כאן לפינת "וואנה בי", תשובו אלינו מחר ותמצאו את הדמיון של הדר עם מיסייה סלומון.

eladi88

New member
LOL../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

פינת וואנבי...חחחחח אהבתי

mory89

New member
אהה

מו"ש הקודם הייתי במסיבת גיוס של ידיד שהיה לו שיער ממש ארוך...וכל המדינה בערך באה כדי לראות אותו מסתפר.. סתם הזכיר לי. עד כאן לפינת החפירות שלי. ל"ט ושבוע טוב=]

nickless m

New member
זה בסדר גבר גבר

יש לי את כל האלבומים של היהודים (כולל די וי די). "בכל דיסק יש איזה משהו שאנחנו משאירים בחוץ, זה נכתב נראה לי ב 92..." אם אני זוכר זו ההקדמה באלבום, שיר 2. אההההה יש לי גם את כל האלבומים של בית הבובות :) חחח

eladi88

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כל האלבומים של בית הבובות???????????

למעלה