יש מצב ל....?

../images/Emo11.gif יש מצב ל....?

אנשים, מה דעתכם על איזה מפגש פורום בל"ג בעומר, לקראת הערב. אחרי שכולם היו ערים כל הלילה, ואחרי שכולם ישנו רוב היום, זה יהיה זמן נחמד לפגוש את כולם... יו, כפרה עליכם!!

faith2

New member
אצלנו יש מתכונת למחרת...

אישית אני לא אגיע סורי

shabluELLA

New member
את מתכננת ללכת?!

לדעתי צריך לעשות להם שם בלאגן! מזה מתכונת בל"ג בעומר... אמא שלהם ז***

אחי-../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אהמ...בעע..אני יהיה עייפההה...כי אנחנו בד"כ עושים מדורה משלנו ואז בבוקר הולכים לעזור למדורה של הסניפ להתארגן..אנחנו מגיעים בערך ב10 בבוקר..לא ייה לי כוח לזוז עד 12..וכדי להגיע אליכם אני צריכה לצאת מוקדם...
מווווווווווואהה

גאד,עם איזה כוח?!../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

בעעעע....ככהה..יש לנו מן תכונה כזאת לאסופ עצימ חצי שעה לפני המדורה...אז אני יהיה עייפה...פעם שעברה מצאנו שקית מלאה בעלים יבשים של הגינה ממול...היה אדירר...חוצמזה..שתות באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
יהיה כזה כיייפ..היא באה עם שינון(המקוררייי..שעל-שמו אני קוראת לשינוןן-שינון..)ויהיה שווההה..

גם לי יש.....

מתכונת יום אחרי זה... אבל חפיף!! או שיש לי בגרות- אני לא בדיוק יודע... אני אבדוק, בכל מקרה אני בא!

shiroosh999

New member
../images/Emo35.gif לא בא לכם ליידע אותי??

על ההמפחה המתרחבת שלנו?!?!? מי זה?

עידנננ../images/Emo99.gif../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אוווהה
ילד עם עינייםצ חומדבש
ד"א-למי יש עיניים ירוקות פה? ועידן תכף פותח פה הודעה..הוא רק מסיימ לראות אהבה מעבר לפינה..בעעע

אוה../images/Emo70.gifאמייר../images/Emo70.gif../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

תמונה של העיניים שלך
בבקשה
אני חייבת
איזה כיפ לךךךךךךךךךךךךךךךך...עיניים ירוקווותתת
זהו התאהבתתיי

SavageGirl1

New member
דיי דיי...

אתה יכול להגיד שאתה כל היום רק מסתכל עליהן במראה בפרצוף כזה->
לא נכעס עלייך...

למעלה