חיובי חלש...

מצב
הנושא נעול.
13 יום מההחזרה ../images/Emo10.gif

באמת?
עד כמה שידוע לי, זה שלילי בד"כ
כמה ימים את מההחזרה? אוף, להמ עושים לך את זה?
13 יום מההחזרה

אני בטוחה שזה שלילי ולוקחת את זה כשלילי אבל בכל זאת קשה לי לא להיות עצובה למרות שכבר יבשו הדמעות. ה"מקרה" שלך קצת מעודד אותי מכיוון שאני יודעת שבסוף זה יצליח גם לי. מותר להזכיר לי כאן כמה שאיבות וכמה החזרות היו לך לאחר תמרי?

עוד שי

New member
הדרך ארוכה ומייגעת

חיובי חלש...
קיבלתי כעת תוצאת בטא שהיא 5. אני בעיקרון יודעת שזה שלילי אבל הרופא אמר ששאר ההורמונים גבוהים וגם מקבלים בד"כ שלילי קטן מ 2.. הוא אמר לחזור על הבדיקה ביום שלישי אם לא אקבל מחזור עד אז
. סביר להניח שאקבל
אין לי כוחות כבר לבכות........... נמאס לי....... ציפיתי וקיוויתי כ"כ...............
הדרך ארוכה ומייגעת
ובכל פעם מצפים מחדש, כאילו זו הפעם הראשונה (ומקוים שזו האחרונה). הלוואי שהרופא שלך יפתיע את כל הפורום כולו והבטא תזנק אל על. ואם לא, קבלי מאיתנו כל כח שבעולם להתמודד הלאה.

anguly

New member
../images/Emo7.gifאוף

חיובי חלש...
קיבלתי כעת תוצאת בטא שהיא 5. אני בעיקרון יודעת שזה שלילי אבל הרופא אמר ששאר ההורמונים גבוהים וגם מקבלים בד"כ שלילי קטן מ 2.. הוא אמר לחזור על הבדיקה ביום שלישי אם לא אקבל מחזור עד אז
. סביר להניח שאקבל
אין לי כוחות כבר לבכות........... נמאס לי....... ציפיתי וקיוויתי כ"כ...............
אוף
כל כך קשה לקרוא את מה שאת כותבת התקווה הנואשת למרות שאת יודעת שאין כמעט שום סיכוי ומבינה כל כך את הכוחות שאוזלים נותר לי רק לחבק אותך חזק ולומר שאני מבינה כל כך את הכאב וגם את ההתעללות שלגרור את זה עוד יומיים כשדי ברור שזה נטול תקווה כבר עשו לי את הזובור הזה בטיפול הלפני אחרון - זה כמעט פירק אותי לחתיכות. לא יודעת מה לומר לך - פרט לעובדה המצערת שעוד לא שמעתי על הריון שהתחיל מבטא 5 - בדומה למקרה שלי - אני לא ממש מבינה מדוע הרופאים מתעקשים להתעלם מהעובדות. אבל כנראה שהרופאים לא עוברים את הטלטלה הרגשית שאנחנו עוברים - מבחינתם זה - תבדקי עוד פעם - מה כבר יכול להיות.

יש הריון + תינוק מבטא 5

אוף
כל כך קשה לקרוא את מה שאת כותבת התקווה הנואשת למרות שאת יודעת שאין כמעט שום סיכוי ומבינה כל כך את הכוחות שאוזלים נותר לי רק לחבק אותך חזק ולומר שאני מבינה כל כך את הכאב וגם את ההתעללות שלגרור את זה עוד יומיים כשדי ברור שזה נטול תקווה כבר עשו לי את הזובור הזה בטיפול הלפני אחרון - זה כמעט פירק אותי לחתיכות. לא יודעת מה לומר לך - פרט לעובדה המצערת שעוד לא שמעתי על הריון שהתחיל מבטא 5 - בדומה למקרה שלי - אני לא ממש מבינה מדוע הרופאים מתעקשים להתעלם מהעובדות. אבל כנראה שהרופאים לא עוברים את הטלטלה הרגשית שאנחנו עוברים - מבחינתם זה - תבדקי עוד פעם - מה כבר יכול להיות.
יש הריון + תינוק מבטא 5
במחלקה שאני מטופלת בה יש תמונה ענקית על הקיר של תינוק שכתוב מתחתיו "אני בטא 5!!!" . לא יאמן וזה אגה קרה לא ממש מזמן. גם אני בשוק מזה אבל לדעתי זה קורה אצל אחרים ולא אצלי לצערי

anguly

New member
וואלה! - מעניין באיזה יום בדקו

יש הריון + תינוק מבטא 5
במחלקה שאני מטופלת בה יש תמונה ענקית על הקיר של תינוק שכתוב מתחתיו "אני בטא 5!!!" . לא יאמן וזה אגה קרה לא ממש מזמן. גם אני בשוק מזה אבל לדעתי זה קורה אצל אחרים ולא אצלי לצערי

יום 12 לאחר ההחזרה ../images/Emo88.gif

יום 12 לאחר ההחזרה

זה היום הקבוע שבו בודקים בטאות בבית חולים שאני מטופלת בו. את יודעת מה אבסורד? אני בכלל רציתי לעשות בטא ביום שישי, יום 11 לאחר ההחזרה... בכלל הייתי הורסת את כל הסופשבוע.. כי הייתי מקבלת שלילי בזנטי.

עמית@

New member
השתרשות מאוחרת קורית, הרי יש פעמים

יש הריון + תינוק מבטא 5
השתרשות מאוחרת קורית, הרי יש פעמים
שמקבלים (אחרים, אחרים כמובן..) שלילי ואח"כ הוא מתגלה כחיובי, אבל בטא חמש זה "אין הריון" (עדיין) כבר קיבלתי בטא שבע פעם וזה היה שלילי בעליל..

../images/Emo10.gifמצטערת

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
מצטערת
ממש עינוי סיני, מה לא מספיק שבועיים של חוסר ידיעה? מצטערת גם על התגובות הצוננות מהמשפחה, אנשים לא יודעים איך להתמודד איתנו, מקווה בשבילך שזה השלילי האחרון שהם יצטרכו להגיב עליו.

מבינה לליבך,אבל הכוחות יחזרו

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
מבינה לליבך,אבל הכוחות יחזרו
את תראי... לא להפסיק עם התקווה, בסוף היא תנצח.

liati7

New member
אויש כל כך עצוב../images/Emo7.gif

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
אויש כל כך עצוב

כל כך קיוויתי בשבילך שהפעם זה יקרה. והחוסר וודאות של הבטא ממש כואב, שולחת לך
גדול. לגבי חמותך, אצלי זו אמא שלי ולכן הפסקתי לעדכן היא לא זוכרת (עסוקה מידי בעינייניה), מאמינה שאנחנו נהיה אמהות טובות יותר.

מבינה אותך, מצטערת מאוד../images/Emo7.gif

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
מבינה אותך, מצטערת מאוד

../images/Emo24.gif גם פה- את יודעת שבסוף

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
גם פה- את יודעת שבסוף
זה יצליח, נכון? אני שולחת לך חיבוק ענק!!! 'הבת אותך

אמאלה2

New member
../images/Emo10.gif פשוט לא פייר

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
פשוט לא פייר
אפילו הבדיקות מתעתעות. כואב.

אפרת12

New member
אוף-אוף-אוף ../images/Emo4.gif

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
אוף-אוף-אוף

אני מקוה שאמיר חזר הביתה עם מטען אמפתיה
אפשר לתת כל מיני פרשנויות לתוצאה הזו. אבל בשורה התחתונה, יש פה ענין של תחושות ורגשות ומערבולת שמטלטלת בין התקוה לבין הצורך לא לקוות כדי שלא להיפגע. אם זה עוזר ולו בפרומיל - תדעי שיש לך את כל ההזדהות וכל האמפתיה שלי.

../images/Emo42.gif שני דברים להיום בבוקר ../images/Emo140.gif

אוף-אוף-אוף

אני מקוה שאמיר חזר הביתה עם מטען אמפתיה
אפשר לתת כל מיני פרשנויות לתוצאה הזו. אבל בשורה התחתונה, יש פה ענין של תחושות ורגשות ומערבולת שמטלטלת בין התקוה לבין הצורך לא לקוות כדי שלא להיפגע. אם זה עוזר ולו בפרומיל - תדעי שיש לך את כל ההזדהות וכל האמפתיה שלי.
שני דברים להיום בבוקר

1. אתמול חברה טובה שלי ילדה והלכנו לבקר אותה בבית החולים שהייתי בו בשמירת הריון וזה הזכיר לי נישכחות. נתן לי הרגשה טובה שגם כשאהיה בהריון יש ידיים טובות שמטפלות שם ותמיד פרצוף עם חיוך ומחלקה מקסימה בבית חולים רוטשילד/בני ציון בחיפה. אז אני (כמעט) כבר לא חוששת מהריון. ואחרי הביקור השכבנו את ליהי לישון, הבאנו בייביסיטר והלכנו לטייל בכרמל שיש שם את פסטיבל הסרטים והיו מלא מופעים והמון אנשים ואח"כ ישבנו בפאב ושתינו והיה כייף מאוד! 2. היום החל לו דימומון קליל
כנראה שזהו זה
.

Big Mama 1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

שני דברים להיום בבוקר

1. אתמול חברה טובה שלי ילדה והלכנו לבקר אותה בבית החולים שהייתי בו בשמירת הריון וזה הזכיר לי נישכחות. נתן לי הרגשה טובה שגם כשאהיה בהריון יש ידיים טובות שמטפלות שם ותמיד פרצוף עם חיוך ומחלקה מקסימה בבית חולים רוטשילד/בני ציון בחיפה. אז אני (כמעט) כבר לא חוששת מהריון. ואחרי הביקור השכבנו את ליהי לישון, הבאנו בייביסיטר והלכנו לטייל בכרמל שיש שם את פסטיבל הסרטים והיו מלא מופעים והמון אנשים ואח"כ ישבנו בפאב ושתינו והיה כייף מאוד! 2. היום החל לו דימומון קליל
כנראה שזהו זה
.

../images/Emo7.gif אבל גם ../images/Emo13.gif

שני דברים להיום בבוקר

כנראה שזהו זה
.
אבל גם

בספרי פסיכולוגיה בגרוש אומרים שמודעות לבעיה היא חצי מהפתרון
על המודעות
על ה(כמעט) פתרון עכשיו נחכה ל-
השלישי בעניינים

אוי איזה עצבים

שני דברים להיום בבוקר

כנראה שזהו זה
.
אוי איזה עצבים
עם הדימום הזה, קיוויתי לטוב במיוחד אחרי שרשמת שיש אצלכם במחלקה תינוק מבטא 5. אבל... תחזיקי מעמד כי בטיפול הבא התוצאה כבר תיהיה שונה.

hope13

New member
אוף../images/Emo7.gif

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
אוף

פשוט מרגיז ועצוב. בעיקר ענין הבטא המתעתעת וגם עצוב לי (ומוכר) מה שסיפרת על אימך. גם אני כבר עייפתי מלדבר עליה ועל חוסר התמיכה והרגישות כלפי. ליבי איתך. מתפללת איתך שזו הפעם האחרונה שאת עצובה כל-כך.

אוי, אני כל כך מצטערת

חיובי חלש...
. סביר להניח שאקבל
אוי, אני כל כך מצטערת
אין לי מילים, רק תקווה גדולה שבפעם הבאה תהיה בטא מנצחת. לעניין המשפחה - אני לא מספרת לאף אחד במשפחה שום דבר על הטיפולים. לא רוצה לעדכן ולא רוצה שאלות. זה נשמע נורא, אבל זה מגן עליי מהמבטים, השאלות וההתייחסויות הפוגעות, שנובעות מחוסר הבנה/תשומת לב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה