הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

בפעם הקודמת הקורבן שלנו לא הראה סימן חיים וחבל
הפעם בקורבן מי אם לא ג'ן(Jen74 ) המנהלת והדודה שלנו! הרשומים: בובספוג8 אופק צח miriams4 s u s h i m i OOתמי OO4 עדידוש XD Brombit קרלו איזה מ ל ך פ י ל ר 7קיקי פיקי7 the whole shebang הרשימה הולכת ומתמעטת, תירשמו ע"י שליחת מסר לכינוי זה ותהנו מאטרקציות נפלאות

:|

אתמול הסתכלתי בארכיון של הפורום ובדיוק לפני שנה ג'ן הייתה הקורבן, או איך שלא קראו לזה אז

אופק צח

New member
אני ישאל כמה שאלות..

איך זה להיות 'דודה' בפורום? איך היה לפגוש את יניב שניה לפני הטברנה? ממתי התחלת לראות את הסדרה? קרה לך פעם שחשבת שזה לא לגילך?

Jen74

New member
אני אענה כמה תשובות ../images/Emo3.gif

אני לא מרגישה כמו ה'דודה' או ה'אמא' של הפורום כמו שחלק כאן אומרים (בצחוק או לא בצחוק - אומרים). מלבד זה שאני כפול מכם בגיל ובגלל זה יש לי קצת יותר ניסיון בחיים אני לא שונה מכם בכלום, בעצם. כשפגשתי את יניב בצילומים של "הטברנה" לא הכרתי אותו או את השלישייה ולא ידעתי מה זה הפיג'מות. יניב היה מוכר לי בפנים מכל מיני פרסומות ותפקידים משניים בתוכניות שונות אבל לא ידעתי מיהו. היה מצחיק במיוחד בזמן ואחרי הצילום כי יניב ועודד התבלבלו המון בצילום הזה ועשינו איזה חמישה טייקים. אחרי חמישה טייקים רובי דואניס אמר לי תודה רבה ושאני יכולה לצאת ושהם יעשו פיק אפ כבר משם.
אז כמו שסיפרתי כאן כבר כמה פעמים, אחרי שהצטלמתי לפרק "הטברנה" וידיד שלי לפרק עם הפיג'מות באינטרנט בתור אלביס פרסלי, רציתי לראות מתי ישדרו את הפרקים כי לא ידעתי בדיוק מתי. אז בעצם איפה שהוא בעונה השנייה התחלתי לראות וכמובן גם את העונה השלישית. ואז לפני שהתחילה העונה הרביעית חיפשו מנהל/ת כאן לפורום, הצעתי את עצמי וכל השאר כבר היסטוריה.
אם קרה לי שחשבתי פעם שזה לא לגילי? מה? הפורום או הסדרה או שניהם? הסדרה - ממש לא חשבתי לרגע אחד אפילו שזה לא לגילי, כי אני אוהבת לצחוק, אני אוהבת שטויות והסדרה הזאת מדברת לדעתי לכל גיל. אני בטוחה שאם תחפשו תמצאו גם סבתות בנות חמישים פלוס שרואות את התוכנית וגם ילדים בני ארבע. הפורום - בהתחלה לא ידעתי שיש כאן רק ילדים ונוער בגילאי 10 פלוס עד 19 מינוס. בהמשך כשראיתי שזה המצב אבל קיבלו אותי יפה למרות גילי "המופלג" שמחתי מאוד ואפילו הגעתי למפגשים ולשיחות ועידה במסנג'ר ולצ'טים. הותיקים כאן בטח זוכרים (חסר לכם שלא
) בתקופה האחרונה, מי ששם לב, התחלתי להרגיש קצת לא שייכת, בעיקר מאז שאורי הצטרף אליי לניהול עם כזאת התלהבות
אבל הבהירו לי כאן הגולשים והגולשות, גם חדשים וגם ותיקים, שלמרות שזה מוזר לחלק (לא יודעת אם זה הרוב או מיעוט) שאני כאן, אף אחד לא יכול להגיד למי הפורום מתאים והוא פתוח לכל מי שאוהב את הפיג'מות. אז בקיצור ואחרי חפירה שכזאת - אני מרגישה שגם הפורום וגם הסדרה לגמרי לגילי כמו שהוא לגיל כל אחד ואחד מכם. הומור זה משהו שמתאים לכל הגילאים

go goldi

New member
הו../images/Emo12.gif ג'ניה!!!

מה שלומך? האם יש משהו מאחרי השם ג'ן? למרות ששאלתי אותך כבר פעם- איך בחרת את השמות לבנות שלך? את אוהבת לקרוא? מה הספר האחרון שקראת? האם את חושבת שאת יכולה להיות דוגמא ומופת לבנות שלך? או שאת לא רוצה שהן יהיו כמוך? תמורת מה היית צובעת לשחור? תמורת מה היית עושה קרחת? מה המאכל האהוב עלייך? מה המשקה האהוב עלייך? א מאמינה בתאוריה שאלביס חי? חביתה או פנקייק? בבספוג או פטריק? סרטים בעברית או באנגלית? ראית את הסרט הבועה? אם ראית- נכון מדהים? (חוץ מהקטעים הפרנוגרפיים) אם לא ראית אז רוצי לראות!!!!!!!! ולסיום-האם לדעתך בובספוג הוא שקסי ברמות? פרטי נמקי הסבירי והדגימי!

Jen74

New member
עכשיו (שוב) תורי על המחשב../images/Emo122.gif

מה שלומך? פסדר האם יש משהו מאחרי השם ג'ן? זה בעצם ז'ני (ככה זה בתעודת זהות, מלידה) אבל בגלל שבאנגלית זה JENNY אז ישר כולם קיצרו לי לג'ן וגם ככה אף אחד, גם במשפחה לא מצליחים להגיד ז'ני (אז למה ההורים קראו לי ככה?) אז זה הפך לג'ן.
למרות ששאלתי אותך כבר פעם- איך בחרת את השמות לבנות שלך? אני ואבא שלהם לא אוהבים שמות מסובכים. רצינו שם שמתאים גם לבן וגם לבת כי לא ידענו לפני הלידה מה יצא. רצינו שמות שקשורים לטבע, ים - דברים כאלה. ככה יצאו לנו: שחף ועדן התאומות, אלמוג ואז הקטנה דקל. לאבא שלהן יש בת גדולה מנישואים קודמים שלו שקוראים לה ים. את אוהבת לקרוא? אוהבת מאוד לקרוא אבל כבר המון זמן לא יצא לי לקרוא ספר אחד בשלמותו.
מה הספר האחרון שקראת? זה היה מזמן ואני כבר לא זוכרת איזה. האם את חושבת שאת יכולה להיות דוגמא ומופת לבנות שלך? או שאת לא רוצה שהן יהיו כמוך? זאת שאלה לא פשוטה, כי מצד אחד אני מחנכת אותן להיות סבלניות וסובלניות, להתנהג יפה לאנשים אבל לא לתת שידרכו עליהן ולהיות פרייאריות. אני לא רוצה שישקרו או יהיו אלימות אבל אני יודעת שימינו זה לא ריאלי ולפעמים אין ברירה פשוט. אני לא רוצה שהם יצאו בלי תעודת בגרות מבית ספר כי לי אין תעודת בגרות ואני יודעת כמה קשה בלי. אני לא רוצה שיתחתנו בגיל צעיר כי אני יודעת שזה לא חיים קלים. אני מנסה ללמד אותן מהחיים שלי אבל בסופו של דבר, הן יצטרכו לחיות כל אחת את החיים שלה, לעשות את הטעויות שלה וללמוד מזה. תמורת מה היית צובעת לשחור? תמורה המון המון המון כסף. כי בניגוד לקרחת, יש סיכוי שהשיער יהרס לי אחרי שאני אצבע. תמורת מה היית עושה קרחת? כמו נינט - פרסומת בטלוויזיה והמון כסף. כי בסופו של דבר השיער צומח חזרה. מה המאכל האהוב עלייך? אני לא יכולה לעמוד בפני
יש עוד דברים, אבל זה מה שאני ממש ממש אוהבת. מה המשקה האהוב עלייך? זה די משתנה. הייתה תקופה שזה היה קולה. בחודשים האחרונים זה קפה. מאמינה בתאוריה שאלביס חי? רוצה להאמין
אבל אחרי 30 שנה שהוא אמור להיות מת, די ברור לי שזהו, הוא כבר לא חוזר.
חביתה או פנקייק? פנקייק. בבספוג או פטריק? המגף של הצוללן שמעך אותם
סרטים בעברית או באנגלית? סרט ישראלי בעברית וסרט חו"ל באנגלית או בשפה בה הוא נעשה. לא אוהבת דיבובים. ראית את הסרט הבועה? לא. אם ראית- נכון מדהים? (חוץ מהקטעים הפרנוגרפיים) שמעתי שהוא לא משהו, שמעתי שהוא מדהים. לא הלכתי לראות כי אני לא מסוגלת לראות סרט שמדברים עליו יותר מדי. תנו לראות את הסרט ולהחליט בעצמי, מה כל הזמן מדברים עליו. אם לא ראית אז רוצי לראות!!!!!!!!
ולסיום-האם לדעתך בובספוג הוא שקסי ברמות? פרטי נמקי הסבירי והדגימי! אחרי שהצוללן דרך עליו ומעך אותו הוא נראה באמת הרבה יותר טוב.
מזל שהבנות שלי לא ממש משתגעות על הסדרה הזאת אחרת הייתי קופצת מהחלון כל פעם שהיו משדרים את זה. מזל שאנחנו בדירת קרקע.

שאלות#@#@

את נהנית מניהול הפורום? הבנות שלך כולן אוהבת הפיג'מות? את טיפוס מפנק? את כועסת הרבה? את צוחקת הרבה? מה העדה שלך?(
) מה שלומך? חוץ מאלביס,עוד מישהו שאת אוהבת ממש? יש משהו שאת חולמת עליו הרבה? וזהו זהו חח את לא חייבת לענות

Jen74

New member
עוד תשובות בדרך אליכם../images/Emo45.gif

את נהנית מניהול הפורום? מאוד
הבנות שלך כולן אוהבת הפיג'מות? לא כמוני, אבל כן. את טיפוס מפנק? משתדלת אבל מעדיפה שיפנקו אותי.
את כועסת הרבה? כשמרגיזים אותי. את צוחקת הרבה? כל יום משתדלת למצוא משהו שיצחיק אותי. אני חושבת שאין יום שעובר בלי שצחקתי קצת בהנאה
מה העדה שלך? אני מה שנקרא קיבוץ גלויות - קצת רומניה, קצת פולניה, קצת פרסיה ואם מחטטים עוד אחורה מוצאים גם את טורקיה, אוקראינה ואוסטריה בדור של סבתא של סבתא שלי, שזה לא כל כך רחוק אחורה.
מה שלומך? פסדר.
חוץ מאלביס,עוד מישהו שאת אוהבת ממש? אני אוהבת מוזיקה וחוץ מדברים מאוד מסויימים שממש צורמים לי כמעט ואין שיר או זמר/ת / להקה שאני לא אוהבת. אבל... נכון לעכשיו חוץ מאלביס מי שעושה לי את זה ובגדול!!! זה MIKA. יש משהו שאת חולמת עליו הרבה? כן, לטוס לממפיס טנסי בארה"ב, לבית של אלביס. הוא מעין מוזיאון ואני פשוט חייבת לבקר שם יום אחד.

miriams4

New member
אוווו....בוא נראה מה עולה בראשי...

אהמאהמאהמ. בת כמה את? מאיפה את? נולדת בארץ? יו!! (אם זאת חדירה לפרטיות- מצטערת...)מה שם בעלך? את אוהבת שוקלד?
וחייזרים?
ואת עצמך? עד כאן להיום,אינ מקווה שהשאלות(לא) לעניין...

Jen74

New member
אין לי מה לכתוב כאן...

בת כמה את? 33 ו- 7 חודשים מאיפה את? לוד נולדת בארץ? כן. (אם זאת חדירה לפרטיות- מצטערת...)מה שם בעלך? אני גרושה. את אוהבת שוקלד? מאוד!!!!! וחייזרים? לא פגשתי מעולם ולכן לא יכולה להגידאם אוהבת או לא אוהבת. ואת עצמך? יש ימים שאני ממש מעצבנת את עצמי אבל בדרך כלל ממש ממש אוהבת אותי.

dbshachar

New member
ג'ני!

בוקר טוב! עכשיו בוקר? מה השעה? מה התאריך? מה את אוכלת? מה את עושה עכשיו? מה פירוש השם "ג'ני"? למה דינוזאורים נכחדו? נכון היה צריך שהם יישארו? תחשבי כמה כיף היה אם היו דינוזאורים בחיים!! אילו סגנונות מוזיקה את שומעת? זמרים/להקות? גם את חושבת שהביטלס הם אחת הלהקות הכי טובות שיש? ואיך הפינק פלויד? אכלת פעם פקק? את יודעת שלאחותי עלתה פעם תולעת משי על הרגל, כשהיא הייתה בבית וקראה עיתון וזמזמה שיר כלשהו? כמה נחמד שאני מדבר על תולעי משי כשאני אוכל שניצל. גם לך בא לאכול שניצל? מהה? בא לך לאכול את שניצל?! טוב, תהני :) לי יש תור לרופא שיניים ומורידים לי את הגשר העהעעהעהא אז אני חייב לזוז! שיהיה לך יום טוב :)

למעלה