עכשיו (שוב) תורי על המחשב../images/Emo122.gif
מה שלומך? פסדר האם יש משהו מאחרי השם ג'ן? זה בעצם ז'ני (ככה זה בתעודת זהות, מלידה) אבל בגלל שבאנגלית זה JENNY אז ישר כולם קיצרו לי לג'ן וגם ככה אף אחד, גם במשפחה לא מצליחים להגיד ז'ני (אז למה ההורים קראו לי ככה?) אז זה הפך לג'ן.
למרות ששאלתי אותך כבר פעם- איך בחרת את השמות לבנות שלך? אני ואבא שלהם לא אוהבים שמות מסובכים. רצינו שם שמתאים גם לבן וגם לבת כי לא ידענו לפני הלידה מה יצא. רצינו שמות שקשורים לטבע, ים - דברים כאלה. ככה יצאו לנו: שחף ועדן התאומות, אלמוג ואז הקטנה דקל. לאבא שלהן יש בת גדולה מנישואים קודמים שלו שקוראים לה ים. את אוהבת לקרוא? אוהבת מאוד לקרוא אבל כבר המון זמן לא יצא לי לקרוא ספר אחד בשלמותו.
מה הספר האחרון שקראת? זה היה מזמן ואני כבר לא זוכרת איזה. האם את חושבת שאת יכולה להיות דוגמא ומופת לבנות שלך? או שאת לא רוצה שהן יהיו כמוך? זאת שאלה לא פשוטה, כי מצד אחד אני מחנכת אותן להיות סבלניות וסובלניות, להתנהג יפה לאנשים אבל לא לתת שידרכו עליהן ולהיות פרייאריות. אני לא רוצה שישקרו או יהיו אלימות אבל אני יודעת שימינו זה לא ריאלי ולפעמים אין ברירה פשוט. אני לא רוצה שהם יצאו בלי תעודת בגרות מבית ספר כי לי אין תעודת בגרות ואני יודעת כמה קשה בלי. אני לא רוצה שיתחתנו בגיל צעיר כי אני יודעת שזה לא חיים קלים. אני מנסה ללמד אותן מהחיים שלי אבל בסופו של דבר, הן יצטרכו לחיות כל אחת את החיים שלה, לעשות את הטעויות שלה וללמוד מזה. תמורת מה היית צובעת לשחור? תמורה המון המון המון כסף. כי בניגוד לקרחת, יש סיכוי שהשיער יהרס לי אחרי שאני אצבע. תמורת מה היית עושה קרחת? כמו נינט - פרסומת בטלוויזיה והמון כסף. כי בסופו של דבר השיער צומח חזרה. מה המאכל האהוב עלייך? אני לא יכולה לעמוד בפני
יש עוד דברים, אבל זה מה שאני ממש ממש אוהבת. מה המשקה האהוב עלייך? זה די משתנה. הייתה תקופה שזה היה קולה. בחודשים האחרונים זה קפה. מאמינה בתאוריה שאלביס חי? רוצה להאמין
אבל אחרי 30 שנה שהוא אמור להיות מת, די ברור לי שזהו, הוא כבר לא חוזר.
חביתה או פנקייק? פנקייק. בבספוג או פטריק? המגף של הצוללן שמעך אותם
סרטים בעברית או באנגלית? סרט ישראלי בעברית וסרט חו"ל באנגלית או בשפה בה הוא נעשה. לא אוהבת דיבובים. ראית את הסרט הבועה? לא. אם ראית- נכון מדהים? (חוץ מהקטעים הפרנוגרפיים) שמעתי שהוא לא משהו, שמעתי שהוא מדהים. לא הלכתי לראות כי אני לא מסוגלת לראות סרט שמדברים עליו יותר מדי. תנו לראות את הסרט ולהחליט בעצמי, מה כל הזמן מדברים עליו. אם לא ראית אז רוצי לראות!!!!!!!!
ולסיום-האם לדעתך בובספוג הוא שקסי ברמות? פרטי נמקי הסבירי והדגימי! אחרי שהצוללן דרך עליו ומעך אותו הוא נראה באמת הרבה יותר טוב.
מזל שהבנות שלי לא ממש משתגעות על הסדרה הזאת אחרת הייתי קופצת מהחלון כל פעם שהיו משדרים את זה. מזל שאנחנו בדירת קרקע.