הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

לא, לא התבלבלתם היום זה לא יום שני. מהיום הקורבן עובר לפעמים בשבוע בימים ראשון ורבעי והפעם בקורבן: צינצילה2 (יובל) הרשומים: Miss Roni hagaymi26 דנדוןXD חסה יבשה תומר 10 Pijamist Jen74 בובספוג8 אופק צח miriams4 s u s h i m i OOתמי OO4 אם אתם לא מופעים ברשימה זו אך רוצים שנעלה אתכם לקורבן שלחו מסר לכינוי זה

hagaymi26

New member
צ'ינצ'יללהלהההההההההההההה

איך זה להיות צינצילה 2? את מרגישה מקופחת שתפסו לך את הכינוי צינצילה או צינצילה 1? מה צינצילות אוכלות? את צימחונית? עשו ממך פעם מעיל או סוודר? הפרווה היא לבעלי חיים ולא לבני אדם! כמה את מסכימה עם זה? פעם היית בתוך כלוב? איך שמה? את צינצילה זכר או נקבה? איך אומרים צינצילה בזכר -צינציל? או שמה קוראים לצינצילה נקבה צינצילונת, ואז ציצילה זה לזכר

hagaymi26

New member
מה שאת עושה ב-6

סתם אני מאלה שמתעוררים מוקדם ואין להם מה לעשות... יש פה אנשים שהולכים לישון ב5 אז אני מדבר איתם...

go goldi

New member
מי הולך לשיון ב5?../images/Emo6.gif זה מוקדם!

אם כבר אז תלכו לישון ב8 או 9 או אל תלכו לישון בכלל עד שתרדמו בלי שתשימו לב

אבל אני צריכה להתעורר לפני רבע שעה../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif

בוקר טוב לכל המתעמלים! פהפהפהפהפהפהפהפה הייתי באה אם הייתי יודעת שאת במסן

go goldi

New member
ידוע הרי שאני כל הזמן במסן

גם כשאני לא שם, אני שם!

3yuval3

New member
לאלא, גם כשבן לא שם. הוא שם.

. מה היי ועוד הרבה דברים שאנחנו בטח לא מודעים להם. מוקשתוק$#@!

יאיי!!!!

איך זה להיות צינצילה 2?כיףף את מרגישה מקופחת שתפסו לך את הכינוי צינצילה או צינצילה 1?כן אני אתפוס את מי שכגנב לי את צינצילה!! מה צינצילות אוכלות?חסה וכאלו (נראלי..) את צימחונית?קצת עשו ממך פעם מעיל או סוודר?לא וגם לא יהיה! הפרווה היא לבעלי חיים ולא לבני אדם! כמה את מסכימה עם זה?כמה שיותר!! פעם היית בתוך כלוב?לא איך שמה?נחמד את צינצילה זכר או נקבה?נקבה איך אומרים צינצילה בזכר -צינציל?לא פשוט נותנים לא שם של זכר כמו ההוא מהפיג'מות-צ'רצ'יל או שמה קוראים לצינצילה נקבה צינצילונת, ואז ציצילה זה לזכר

Jen74

New member
שאלות לצינצילה2

היום יש לך שביתה? כמה זמן כבר נמשכת לך השביתה? השביתה מוצאת חן בעיניך או שזה סבל מבחינתך? המורים צודקים לדעתך או שבכלל לא משנה לך, העיקר שתימשך השביתה? מה לגבי גשם? מתאים לך או שגורם לך למצב רוח קודר? עוד שאלות בהמשך...

../images/Emo138.gifמשיבה!

היום יש לך שביתה?חלקית אבל רוב הזמן כן כמה זמן כבר נמשכת לך השביתה?מ-6לנובמבר השביתה מוצאת חן בעיניך או שזה סבל מבחינתך?זה גם סבל וגם מוצאת חן בעיני המורים צודקים לדעתך או שבכלל לא משנה לך, העיקר שתימשך השביתה?הם צודקים מה לגבי גשם? מתאים לך או שגורם לך למצב רוח קודר?אני אוהבת גשם!!!!!!!!

דנדוןXD

New member
צינצילה2 נא לענות ../images/Emo3.gif

מה קורה? מה השעה? מי זה חזי? את מכיר אותו? איך העבודה? מה הפרק האהוב עלייך בפיג'מות? מי השחקן האהוב עלייך בפיג'מות? איזה סרט ראית פעם אחרונה? איך הוא? מצחיק/עצוב? את אוהבת קרמבו? וואלה? כמה זמן את כבר בפורום?

עונה!!!

מה קורה?הכל טוב מה איתך? מה השעה?10:24 מי זה חזי?חזי החילזון את מכיר אותו?לא איך העבודה?אין לי עבודה מה הפרק האהוב עלייך בפיג'מות?"חנוכת בית" מי השחקן האהוב עלייך בפיג'מות?עודד איזה סרט ראית פעם אחרונה?לא זוכרת איך הוא?נחמד מצחיק/עצוב?מצחיק את אוהבת קרמבו?מאוד!! וואלה?כן כמה זמן את כבר בפורום?8 חודשים(היה לי לפני 3ימים ולא שמתי לב!
)

למעלה