הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

והפעם הקורבן הוא עופר (ofer976) הגולשים שנרשמו: צינצילה2 Miss Roni hagaymi26 דנדוןXD חסה יבשה תומר 10 Pijamist Jen74 בובספוג8 אופק צח miriams4 s u s h i m i

ofer976

New member
יששש אני!!!

מי אתה?? אני עופר
איפה אתה גר? בתל אביב בן כמה אתה? 15 וחצי ולמה יש שביתה? כי המורים לא מקבלים מספיק כסך

דנדוןXD

New member
עופררר?

מה נשמע? מה קורה? מה המצב? מה העניינים? מה שלומך? מחדש? מה? למה? לובשת הזברה פיג'מה? וואלה? אתה בטוח? אתה אוהב את בובספוג?פרט למה! למה לא? אהה אמרת כן? אהה אמרת לאא? טובבב די נמאססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

ofer976

New member
כן...לא...מה?

מה נשמע? אחלה מה קורה? אחלה מה המצב? אחלה מה העניינים? אחלה מה שלומך? סבבה! מחדש? קקי של נחש מה? תפוח אדמה! למה? כובע לובשת הזברה פיג'מה? כנראה... וואלה? נענע אתה בטוח? לימונענע אתה אוהב את בובספוג?פרט למה! כן! כי הוא דפוק מאוד! למה לא? לא אהה אמרת כן? לא אהה אמרת לאא? כן...לא...שחור...לבן....

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifשאלות? שאלות..../images/Emo123.gif

אז.. מה קורה? בן כמה בדיוק? שזה אומר שעוד כמה זמן יש לך יומולדת? מה אתה רוצה מתנה? אתה אוהב שוקולד? אתה אוהב ממתקים בכללי? ודוריטוס? יש מצב לתפוז בין ובין ימית? ידעת שבהתחלה כתבתי חפוז ואז חשבתי שזה יהיה לא מתאים לגילי? אתה שובת? אתה בכלל בעד השביתה? אתה אוהב גויאבות? יש לך מושג מה הצבע הטבעי של פנינה רוזנבלום? אתה יודע מה הצורה המקורית של הבוגארט? אם כן, שתף שתףD: את מכורה לאייקונים צבעוניים שתופסים מקום במסך ומתסכלים את הקורא? יש לך לקטופ? שמת לב ששתי שאלות לפני זה בלשון נקבה? אתה חושב שאפשר להשתלט על העולם בעזרת פינגווינגים וקופסת שימורים? ובעזרת קוקיות ומזלג? מסר לאומה: המשך יום נעים

ofer976

New member
יאאלה גמל!

מה קורה?סבבה! בן כמה בדיוק? 37 שזה אומר שעוד כמה זמן יש לך יומולדת? עוד שעה מה אתה רוצה מתנה? כרטיסים לפסטיגל אתה אוהב שוקולד? לא אתה אוהב ממתקים בכללי? לא ודוריטוס? לא יש מצב לתפוז בין ובין ימית? מה? ידעת שבהתחלה כתבתי חפוז ואז חשבתי שזה יהיה לא מתאים לגילי? וואלה?! אתה שובת? אני לא..המורין כן... אתה בכלל בעד השביתה? לא! אתה אוהב גויאבות? מה זה? האא!! כן!!! יש לך מושג מה הצבע הטבעי של פנינה רוזנבלום? לבן? הרי היא לא אתיופית אתה יודע מה הצורה המקורית של הבוגארט? אם כן, שתף שתףD: מה זה בדיוק......? את מכורה לאייקונים צבעוניים שתופסים מקום במסך ומתסכלים את הקורא? אני בן!
יש לך לקטופ? מה זה? שמת לב ששתי שאלות לפני זה בלשון נקבה? כן...את דפוקה! אתה חושב שאפשר להשתלט על העולם בעזרת פינגווינגים וקופסת שימורים? בעיניין שלך: כן! ובעזרת קוקיות ומזלג? גם מסר לאומה: אם יש לך שכל תשתמש בו! ואם לא: לך למכולת וקנה אחד!

go goldi

New member
לבוגראט אין צורה מקורית!

הרי יש לו צורה של הפחד הכי גדול של האדם שרואה אותו אז כשאף אחד לא רואה אותו הוא סתם צל או משהו

עופררררררר

איך זה לסוע בקו 9? כמה פעמים נסעת בקו 9 בחיים שלך? למה אתה רע אלי
? מתי נפגש? למה? בטוח? אתה הולך מחר לבית ספר? אח שלך עוד עובד באיילון? מתי אתה הולך לפסטיגל? ולמסביב לעולם ב80 יום? אתה אוהב אותי? בטוח? ובכל זאת? מתי כבר נלך לקניון גבעתיים$%$^$? יום טוב =)

ofer976

New member
חמוווווווו

איך זה לסוע בקו 9? לפעמים כיף ולפעמים לא כמה פעמים נסעת בקו 9 בחיים שלך? חחח...כבר הפסקתי לספור למה אתה רע אלי ? חס ושלום! את יודעת שזה מאהבה!
מתי נפגש? בקרוב! למה? למה לא...? בטוח? כן! אתה הולך מחר לבית ספר? כן אח שלך עוד עובד באיילון? חחח כן מתי אתה הולך לפסטיגל? כנראה ב-21.12 ולמסביב לעולם ב80 יום? נראה לי ב-11.12 אתה אוהב אותי? ברווור!! בטוח? מאוד! ובכל זאת? כןן!! מתי כבר נלך לקניון גבעתיים$%$^$? חחחחח...מתי שבא לך!

dbshachar

New member
עופר!

מה קורה? איך החיים? איזה יום היום? איזה יום מחר? איזה יום מחראתמולחרהיוםחר? מי זה קנובלר? אתה רואה החיים זה לא הכל? נכון אבי קושניר שחקן מעולה? גם אתה רוצה שדפנה וגדי יחזרו? גם אתה חושב שאורלי היא דמות נורא מטומטמת? אתה יודע שהתגלחתי אתמול? אתה אוהב לעבוד על אנשים? אתה אוהב לעבוד על אנשים בטלפון? אתה אוהב לנגן להם שירים? אתה אוהב לשיר להם "צנון? אנחנו אוהבים צנון"? אתה אוהב לקרצץ להם בשכל? אתה אוהב גויאבות? בורקסים? גבינה? משעמם לך? גם לי! הלכתי לראות החיים זה לא הכל, שראיתי בו זמנית עם הכתיבה של השאלון הזה

ofer976

New member
היי!

מה קורה? אחלה איך החיים? סבבה איזה יום היום? שני איזה יום מחר? שישי איזה יום מחראתמולחרהיוםחר? ראשנשלישרביעחמישישבת מי זה קנובלר? לא יודע...מה זה? אתה רואה החיים זה לא הכל? כןן!! נכון אבי קושניר שחקן מעולה? מעולה זאת לא מילה! גם אתה רוצה שדפנה וגדי יחזרו? כןן!! גם אתה חושב שאורלי היא דמות נורא מטומטמת? חחחחחחח היא מצחיקה רצח! אתה יודע שהתגלחתי אתמול? מזל טוב! אתה אוהב לעבוד על אנשים? חחח לפעמים אתה אוהב לעבוד על אנשים בטלפון? לא הכי... אתה אוהב לנגן להם שירים? לא... אתה אוהב לשיר להם "צנון? אנחנו אוהבים צנון"? :| לא.... אתה אוהב לקרצץ להם בשכל? לא.... אתה אוהב גויאבות? כן... בורקסים? גם.. גבינה?גם.. משעמם לך? לא! אבל נראה לי שלך מאוווד! חחחחח

יובל94

New member
עופררררר D:

מה קורה ? הכל טוב ? בטוח ? למה ? יש לך שביתה ? חלקית / מלאה ? יש לך משהו לספר לי ?
למה ? מה אתה רוצה לספר לי ? רושמים עופר עם ו' נכון ? למה ? הורדת פרקים של הפיג'מות ? נכון שאתה הולך ב- 19.12 לפסטיגל ? אתה אוהב שוקולד ? ותפוז ? אתה אוהב שוקולד תפוז ?

ofer976

New member
יאללה! לענות!

מה קורה ? סבבה הכל טוב ? כן בטוח ? לא למה ? ככה יש לך שביתה ? כן חלקית / מלאה ? חלקית יש לך משהו לספר לי ? לא למה ? ככה מה אתה רוצה לספר לי ? כלום רושמים עופר עם ו' נכון ? נכון! למה ? כי ככה רושמים את השם שלי! הורדת פרקים של הפיג'מות ? לא... נכון שאתה הולך ב- 19.12 לפסטיגל ? לא... אתה אוהב שוקולד ? כן ותפוז ? טיפה אתה אוהב שוקולד תפוז ? ממש לאאאא!! בלעעע

דנדוןXD

New member
איככססס שוקולד תפוז?!

מסכימה איתךך זה באמת מגעיל נ.ב-יובל לא מצאת שאלה יותר נורמלית ופחות מגעילה?!

go goldi

New member
למה? זה טעים../images/Emo12.gif

ושוקולד תות
ועם מילוי רום
ושוקולד מריר
עכשיו בא לי שוקולד

dbshachar

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שוקולד תפוז אני יכול לסבול, רק את הבסקוויטים האלה שיש מעליהם שוקולד כזה, של הפרה.. (נו אולי אתם לא מכירים) אבל תות? רוםםם?! טוב מריר זה נחמד.. אבל עדיין?

../images/Emo45.gifשוקולד תפוז זה טעים../images/Emo182.gif

התות די מגעיל, אבל לא אמרתי שמגעיל זה לא טעים. רום? הכי כיף לשתות את זה. ושוקולד מריר זה השוקולד היחיד שאני אמורה לאכול. בלופ

למעלה