הקורבן

Sweet berries

New member
../images/Emo11.gif הקורבן ../images/Emo11.gif

קורבן מספר 2 היא..
לא גבוהה, יש לה פשוט רגליים ארוכות. הבן(ת) אדם הכי על אורגינל בעולם- גלי-NuLy אני אשאל אותך את השאלות הקבועות, חברי הפורום- אתם מוזמנים לשאול שאלות כאות נפשכם. שם: גיל: מקום מגורים: דרכי תקשורת: משהו על עצמך שלא ידענו? משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו? תאריך לידה: משהו שמאוד חשוב לך לאמר: תמונה של עצמך: בהצלחה!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאוו אני!

איזה על! שם: על אורגינל גיל: 17 מקום מגורים: אזור ירושלים דרכי תקשורת: בקשו במסרים משהו על עצמך שלא ידענו? אני על אורגינל בסוליטר דו-קרב
משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו? שאני על אורגינל! ושאני מאוד אוהבת את גאנז אנ' רוזס
תאריך לידה: 26.5.1990 משהו שמאוד חשוב לך לאמר: "אני על אורגינל!!" תמונה של עצמך: אני וחברה בהולנד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Evil Pig

New member
גלושקההההה

מה שלומך? איך את היית מתארת את עצמך לבנאדם שלא פגש אותך בחיים? מה דעתך על סקס אחרי הפגישה הראשונה? מי יותר חתיך עכשיו אקסל רוז או ג'וני דפ? נכון שאם אורלנדו בלום היה ממש מבקש יפה היית מבלה איתו איזה לילה בבית מלון? טוב כרגיל אני שואל שטויות רות סוף

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifדורון../images/Emo23.gif

מה שלומך? על אורגינל! (יכול להיות אחרת?!) איך את היית מתארת את עצמך לבנאדם שלא פגש אותך בחיים? גבוהה
מה דעתך על סקס אחרי הפגישה הראשונה? אממ לא יודעת מי יותר חתיך עכשיו אקסל רוז או ג'וני דפ? רע אחד!! נו ג'וני דפ
אבל זה כי עכשיו אקסל נראה כמו קציצה נכון שאם אורלנדו בלום היה ממש מבקש יפה היית מבלה איתו איזה לילה בבית מלון? גם אם הוא לא היה מבקש יפה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

STU XD

New member
הייוש

מה את שומעת עכשיו? איזה ספר טוב קראת לאחרונה? סרט טוב? מתי קיבלת לאחרונה כאפה ממש חזקה? מתי פעם אחרונה היית בשירותים? מתי חשבת עלי פעם אחרונה? מתי חיטטת באף פעם אחרונה? את אוהבת סושי? אני אוהבת סושי. עכשיו אכלתי סושי. מתי את אכלת סושי? טוב בייוש

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo13.gif

מה את שומעת עכשיו? Aerosmith - Love In An Elavetor איזה ספר טוב קראת לאחרונה? עכשיו אני קוראת את מישהו לרוץ איתו סרט טוב? ניצחון הרוח.. בפולין מתי קיבלת לאחרונה כאפה ממש חזקה? לא זוכרת מתי פעם אחרונה היית בשירותים? לפני שעה ומשו מתי חשבת עלי פעם אחרונה? כל הזמן! מתי חיטטת באף פעם אחרונה? לא זוכרת
את אוהבת סושי? לא אני אוהבת סושי. עכשיו אכלתי סושי. מתי את אכלת סושי? אף פעם הודגש באמצעות מדגישומטיק

ככה רשום בתעודת זהות?:O

מגניב.:) מזתא אומרת?פרטי. מה דעתך על החסה בשטחים ומה מצבה ולמה כולם מנסה ליצור איתה קשר?פרטי ונמקי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלאנשים קשה להאמין../images/Emo3.gif

אבל קוראים לי גלי.. לא גל, לא גליה לא גלית ולא שושנה! בקשר לחסה
אני חושבת שמצב הוא על אורגינל והכי כדאי זה לחמניה עם גבינה בולגרית וחסה! אחחח תענוג

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifגליגליגליגליגליגליגלילגילגילילילי../images/Emo99.gif

אז ככה
מנשמע? אני מניחה שאמרת "על אורגינל"
מה את הכי אוהבת לאכול? ולשתות? ולעשות? נכון שהיה מגניב שראיתי אותך בשבועות\פסח[לא זוכרת מתי זה היה;;] בסנטר?
וול שייק איט בייבי נאו טוויסט אנד שאוטטטטט מה חדש? טוב תעני על זה:::::: 5 דברים על עצמך: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שעושים לך טוב: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שעושים לך רע: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שאת אוהבת לאכול: 1. 2. 3. 4. 5. 5 אנשים טובים: 1. 2. 3. 4. 5. 5 אנשים שבא לך לתת להם מכות: 1. 2. 3. 4. 5. 5 דברים שתעשי לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 5 תכניות טלוויזיה אהובות: 1. 2. 3. 4. 5. 5 ציטוטים הכי מצחיקים: 1. 2. 3. 4. 5. תמונה מצחיקה שאת אוהבת
אוהבת המון

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזמרזמרזמרזמרזמרזמרזמרזמרזמרזמרזמרזמרזמר

מנשמע? על אורגינל אני מניחה שאמרת "על אורגינל" איך ידעת? מה את הכי אוהבת לאכול? צ'יפס ולשתות? לימונדה ולעשות? שטויות עם חברים נכון שהיה מגניב שראיתי אותך בשבועות\פסח[לא זוכרת מתי זה היה;;] בסנטר? פסח! וכמובן שזה היה על וול שייק איט בייבי נאו טוויסט אנד שאוטטטטט מה חדש? שומכלום טוב תעני על זה:::::: 5 דברים על עצמך: 1. אני גבוהה 2. אני צובעת ת'שיער 3. אני לא יכולה לראות את החדר שלי מבולגן 4. אני כבר שנתיים וחצי בפורום ^^ 5. אני על אורגינל 5 דברים שעושים לך טוב: 1. חברים 2. מחשב 3. אוכל 4. מוזיקה 5. בובספוג 5 דברים שעושים לך רע: 1. סלט ביצים 2. שלוקחים לי את התור במחשב 3. ישראלה
4. כשאני מתעוררת מהצעקות של האחים שלי 5. כשהחדר שלי מבולגן 5 דברים שאת אוהבת לאכול: 1. צ'יפס 2. לזניה 3. סנדוויץ' בולגרית של אדון שוקו 4. קובה של אמא 5. תפו"א של אבא
5 אנשים טובים: שמות לא יעזרו אז אני אסתפק ב 1. בובספוג! 2. 3. 4. 5. 5 אנשים שבא לך לתת להם מכות: 1. קרן 2. יוסי חביבי 3. עינת הצעקנית הזאת!!! 4. רועי 5. סנדי מבובספוג 5 דברים שתעשי לפני המוות: 1. אטוס לארה"ב 2. אלך להופעה של Three Days Grace 3. אגמל מהאינטרנט 4. אשתלט על העולם 5. אלך למפגש פורום
5 תכניות טלוויזיה אהובות: 1. שנות ה-70 2. סקראבס 3. מגרש ביתי 4. בובספוג 5. צבי בנינג'ה (הישנים) 5 ציטוטים הכי מצחיקים: 1. אני חותר משמע אני קייק 2. If you do it wrong - do it strong! 3. You where you are?? you in the jungle baby! you gonna die!!! (משומה זה נורא מצחיק אותי
) 4. Did I do that?? 5. תמונה מצחיקה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה