גריז.

Cabaret

New member
גריז! ../images/Emo98.gif

הייתי היום בגריז ומאוד נהנתי. מאוד שמח, מאוד צבעוני ומאוד מהנה. היו כמה דברים שהפריעו לי כמו עובדי הבמה שתמיד ראו אותם כשהם הזיזו חלקי תפאורה, או היציאות של השחקנים מהבמה, וזה ששחקנים עמדו מאחורי הוילון, ובדיוק מישהו יצא וראו את כולם. הכוריאוגרפיה הייתה קלילה ומתאימה מאוד בעיניי. הילה זייתון לא הייתה טובה בכלל בעיני. מבחינת השירה היא גדולה, זה ידוע, אבל היא הייתה פלקטית ונטולת אנרגיות במשחק. לעומתה ששי בוגנים נתן כרגיל הופעה מצויינת, והשילוב בין שניהם (you're the one that i want) נראה מאוד מאוד מוזר. וחוץ מזה, כיף. חושב שאני אלך שוב.

Evil Spike

New member
יווווו איך אני אוהבת גריז!

הייתי רק 3 פעמים ומחר (יום ראשון) אני מתכוונת ללכת שוב... זאת הצגה ממש ממש יפה אני בטוחה שהיא שווה כל שקל מאוד נהנתי ואני מתה על השנה ג' האלה הם פשוט כל כך מוכשרים!!! במיוחד גלעד קמחי הזה שהוא גם ביים וגם היה הכריאוגרף! וחן כל כך טובה שם! וגם ששי ויניב בכלל כולם כל כך טובים! בקיצור לכו מהר כי אין ממש מקומות ובינתיים מכל הפעמים שהייתי ישבתי כבר פעמיים על הרצפה!

אורטללללל גררר...

זו מאור, אני מהמשתמש של אחותי... הלכת שוב לגריז ולא קראת לי??? חח... עם מי הלכת? וגם אני ממש אהבתי את גריז!!

0Maori0

New member
חחח טוב

את גרה קרוב!!! היום נועה ועילי הלכו שוב לגריז..

o C r A z Y o

New member
בקשר לגריז..../images/Emo11.gif

איפה המופע מוצג
באיזה תאריכים יש הופעות
ואיך אפשר להשיג כרטיסים

Cabaret

New member
תשובות

זו הצגה של בית צבי והיא מופיעה בתיאטרון רמת גן. הופעות יש עד אמצע אוגוסט וכרטיסים אפשר להזמין בקופות בית צבי. לעוד פרטים- הקישור לאתר:

../images/Emo11.gifגריז.

האייקון שבחרתי מסמל מצוין מה אני מרגיש.שוב-
אהיה אנסה להיות קצר וקולע- מיכל מוכתר טובה כנרת טובה הפלייבקים על רמה,חבל שהבאלאנס היה כ"כ מחורבן,ולא יעזור כלום.העוצמה היתה קאמרית(די לחכימא ברמיזה). טוב,זה לא הולך בטוב. גריז זה פיספוס עצום. הבמה מינימלית, את וינס לא רואים התפאורה היוצאת נכנסת מקרטעת,ורואים את פועלי הבמה באור מלא מתרוצצים הסאונד היה מחריד התפקידים הראשיים לא מחזיקים את ההצגה האנרגיה בקרשים-למען האמת,הנאמבר הראשון,שאמור להיות נוטף הורמונים ותחושת סיקסטיז מאושרת היה פשוט אסון.אסון.אסון. הבימוי נקי מדי,המעברים חדים מדי,יש רגעים שנדמה לצופה שהוא בכלל בערב מונולוגים. התאורה טובה מאוד,אבל היו כמה קיואים שאיחרו-בקטנה. רווית יעקב בתפקיד המורה טובה מאוד יש בחור משנה א'-רונן-עושה עבודה מצוינת,זז מעולה. דנה טרוס מקסימה,וגם יניב ביטון. בשורה התחתונה,חבל מאוד.-חברה-תתחילו לעבוד!אתם משעממים את הקהל.אנרגיה-חיוכים-תנועות גדולות. אני חסר מילים.חבל.ערב טוב

Cabaret

New member
או, אז זה כן היית אתה!

ראיתי אותך ולא הייתי בטוח אם זה אתה או לא וממש התלבטתי.

שמישהו בבקשה בבקשה יסביר לי...

מה ההתלהבות ממיכל מוכתר? כי אני עוד לא הבנתי.

moran500

New member
היא מוכשרת וחמודה

ו... היא יפה ומוכשרת כבר אמרתי ? כל אחד והטעם שלו...

Evil Spike

New member
כינרת טובה אבל...

אני אוהבת את חן יותר מכינרת בתור "ריזו" (? ככה קוראים לה?) ומיכל פשוט טובה. (נקודה!) היא מוכשרת ומצחיקה ומזה אני (וכנראה גם השאר...) מתלהבים..

Velma Kelly

New member
גם אני הייתי היום../images/Emo70.gif

בבית צבי היית? היה מוצלח מאוד בגלל זה באתי לכתוב פה. אני לא ממש מכירה את שמות השחקנים אבל בכל זאת.. סנדי שרה מדהים, למרות שאת תפקיד סנדי לא בטוח שהייתי נותנת לה אם זה היה תלו בי הביצוע שלה ל- Hopelessly Devoted to You היה ממש ממש מדהים! גם דני היה נחמד בהתחלה התאכזבתי כי, בואו נודה בזה לפחות אנחנו הבנות, אין אף אחד שמשתווה לג'ון טרבולטה
אבל עם המשך ההצגה חיבבתי אותו יותר ויותר במיוחד כשהוא שר את Sandy שמסביבי כולם זימזמו את השיר במילותיו המקוריות. אם זאת, מי ש"גנבה" את ההופעה הייתה ריזו. אני לא יודעת מה שם השחקנים אבל היא היית הכוכב האמיתי של ההצגה! נהנתי מכל שיר שהיא שרה ומהמשחק המרשים שלה! בהתחלה חשבת על איך שהתפקיד של סנדי היה צריך להיות שלה. ועכשיו, אחרי ההופעה אני מודה שטעיתי: היא מושלמת בתור ריזו! שרה את השיר של סנדרה די באנרגיה מדהימה ובמשחק ובכלל הייתה מושלמת בתור ביצ'ית ובתור נחמדה
הפאורה הייתה יותר ממה שציפיתי, התרגום הוא יותר מוצלח (במיוחד מאותו תרגום של ההופעה בזמנו של אקי אבני), הרקדנים וצוות השחקנים היה מוצלח מאוד. לסיכום: נהנתי, הרבה זמן שלא ראיתי או שמעתי גריז. אני חושבת שזה בהחלט הזמן להוציא את הדיסק עם האבק מהמדף ולשיר שוב את Sandy.

moran500

New member
מסכימה בקשר לסנדי ב100% אבל דני...

אני, אישית, הרבה יותר אוהבת את ששי בוגנים מאשר את ג'ון טרבולטה.. וריזו, או שזאת הייתה חן או כנרת, השיער שלה היה שחור ארוך או חום מתולתל ?

למעלה