../images/Emo11.gifאמממ...
הייתי רוצה שזה יתווסף לרשימת מאמרים שלכם.
--------------------------------------------- הכל התחיל כשהייתי בכיתה ג' משהו כזה אני חושב. לבן דודי האהוב שהיה מבוגר ממני ב6 שנים לא היה מחשב "מתקדם" כמו שלי באותם ימים, אז הוא הגיע אלינו כל לילה כדי לשחק במשחק שגרם לו לא לישון בלילות. Championship Manager 97-98. הבנאדם היה מכור לליברפול. חרא של קבוצה הם היו אז(לא הרבה השתנה מה?) אבל עדיין היו צמודים למנצ'סטר, עם כישרון מבטיח בן 18 בחוד בשם מייקל אואן. רובי פאולר,סטיב מקמנמן וקרל היינץ ריידל,הובילו קבוצה תחת שרביטו של בן דודי ששחטה את הליגה. לא בגלל שהם היו כאלה שחקנים טובים,אלא בגלל שהוא היה גאון של המשחק. עונות שלמות בלי הפסדים,שחקנים מפרי טרנספר(אז עוד קראו לזה SchoolBoy) שהפכו בין לילה לשווי של מיליוני דולרים והצעות לאימון של כל הנבחרות. ואני יושב לידו ומתבונן,מתבונן ומתמכר. אחרי שהוא כבר מאס בלקחת מלא אליפויות,הוא התחיל כל פעם עם קבוצות מהליגה הרביעית באנגליה,היה עולה איתן רצוף וזוכה באליפות ושאר התארים, תגידו ראיתם פעם קבוצה מהליגה השלישית בליגה האנגלית שזוכה בגביא אופ"א? יום אחד הוא סוף כל סוף נתן לי לשחק קצת. התחלתי עם NEWCASTLE תמיד אהבתי להיות האנדרדוג. זכור לי בעיקר את איברהים באקאיוקו מחוף השנהב,אמיל אסקי הצעיר,קלאודיו מברזיל ועוד ועוד,שתמיד הייתי רוכש באופן קבוע. המנג'ר הפך לממכר עם הזמן,לא עבר בלי יום ששיחקתי עם בן דוד שלי או לבד. עם השנים יצאו כל מיני גירסאות 00-01,01-02 והלאה. לא אהבתי אף אחת מהן חוץ מה01-02. אז גם התחילו נפלאות הרשת. אני וחברי הטוב שבמקרה גם היה שכן שלי התחלנו ליגה אנגלית ב01-02. הוא הפך את צ'לסי לאימפריה עם שחקן אלמוני אז שכיכב בליגה ההולנדית בשם...אריאן רובן(מצחיק כשמסתכלים על זה היום), אני לעומת זאת,דישדשתי עם לידס. עברתי מלאן קבוצות עד שנפלתי על ארסנל והליגה שלנו נהייתה תחרותית. הגענו לעונה 18. (18!) ללא ספק היינו משועממים,אני הייתי שחקן בינוני הוא כמו בן דוד שלי לא עשה שום טעות והיה שחקן ענק. היום הוא כבר בצבא,אני מתגייס עוד שנה.אני יכול לכתוב עוד מיליון מילים על המשחקים שלנו ב4 לפנות בוקר,על ההברזות מארוחות משפחתיות וימי הולדת בשביל עוד חצי שעה של צ'מפיונס מנג'ר אבל אני אפסיק. את המנג'ר מחקתי מהמחשב שלי אחרי שהפסקנו תליגה של ה18 עונות. לפרוש בשיא זאת ההרגשה הכי טובה.
הייתי רוצה שזה יתווסף לרשימת מאמרים שלכם.