אמא מעצבנת בטירוף!!!!!!!!!!!

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אמא מעצבנת בטירוף!!!!!!!!!!!

אין לכם מושג איך אני כועסת עליה. לפחות מבפנים. אם אני אראה לה שאני כועסת - אני לא אשמע את הסוף של זה. ומה קרה הפעם? כולה ספר מתמטיקה! נאבד לי הספר מתמטיקה, אז אמרתי לה שהיא צריכה לקנות לי עוד אחד. אז היא פתאום מתחילה לומר שהיא לא יכולה לסבול את הבלגאן שלי שבתוכו הכל נאבד לי ושהיא תקנה לי חדש רק כשאני אסדר את החדר, כדי לראות אם זה בכל זאת שם (ולסדר את החדר שלי זה בלתי אפשרי!!!). וזה לא שאין לנו כסף לקנות עוד ספר (אנחנו גם לא עשירים - ברור שלא. פשוט זה לא ספר כזה שעולה הון תועפות שצריך כל כך להתקמצן), היא סתם מתקמצנת איתי! אז אמרתי לה שיכול להיות שחברה שלי בטעות לקחה את זה, כי אנחנו שותפות באותו הלוקר, אבל היא חיפשה בבית שלה כבר כמה פעמים ולא מצאה. ואז אמא שלי עוד יותר התרגזה על זה שאני בלוקר בזוג! היא אמרה: "אנחנו משלמים הרבה כסף לביצפר, הכולל גם לוקרים. למה את צריכה להיות בזוג? זה לא מסתדר לי. צריך להיות לך לוקר לבד!" אבל כל הקטע הוא שלי וחברה שלי פשוט יותר נוח להיות בלוקר בזוג, אז אנחנו בלוקר בזוג! אבל לא. אמא שלי לא מוכנה לקלוט מה נוח לי. היא אולי ממנה לי כל מיני חוגים ושטויות, אבל את החיים הפשוטים יותר היא אף פעם לא נתנה לי לחיות כמו שאני רוצה. היא חושבת שאני צריכה להיות היא!!! ועכשיו, בנוסף להכל, היא עוד אפילו כועסת על החברה שלי שאיתי בלוקר, כי היא אומרת שזה שהיא לקחה לי את החוברת ואיבדה אותה זה אשמתה ואנחנו לא יכולים להיות אחראיים לטעויות של איילת. גאד דמט - אני אפילו לא אמרתי לה שחברה שלי לקחה את זה!!! אמרתי לה שרק יכול להיות, ואפילו ציינתי שרוב הסיכויים שלא. מלבד זאת, יותר סביר שאני איבדתי את זה, ולא חברה שלי, כי אני הרבה יותר מבולגנת ממנה. ובקיצור - אני מזה כועסת על אמא שלי עכשיו. מעצבנת בטירוף. וגם אי אפשר לדבר איתה! היא לא מוכנה להקשיב לשום דבר!!! ועכשיו אין לי מה לעשות בשיעורי מתמטיקה.... אין לי ספר.

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif עכשיו היא אפילו עוד יותר מעצבנת

(לא היה מקום בכותרת, אבל:) !!!!!!!!!!!!!!!!!! היא משחקת את ה"יעני נחמדה" הזאתי והכל. יכול להיות שהיא כל רגע תיכנס לחדר, אז אני לא אפרט עכשיו, רק אחר כך, אבל בקיצור - היא מעצבנת עוד יותר!!!!!!

flowers girl

New member
אוך איזה עצבון..

תזכירי לי כמה עולה החוברת
אולי תוכלי לחסוך כסף משלך ולקנות אותה

יערה13

New member
מממממממממממממ

אין לי מושג... אני הילדה הכי מסודרת שיש בעולם: החדר שלי כ"כ מסודר, הארון מסודר לפי צבעים וגם תלבושת או לא, פשוט אני ילדה מסודרת... כל פעם שאני הולכת לחברה אני מתחילה לעשות לה בלאגן ובסוף מסדרת...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אין לי דמי כיס....

ככה שלא יכולתי להשיג את הכסף ככה, אבל דודה שלי שלחה לי כסף מארה"ב לא מזמן, ככה שיוכלתי לקנות את זה מהכסף ההוא, וזה גם מה שהתכוונתי לעשות, אבל בסוף מצאתי את החוברת היום. מה שכנראה קרה זה שמי שישב לידי בשיעור שזה אבד לקח את החוברת בטעות, וכשהוא ראה שזה לא שלו הוא שם את זה מעל ללוקרים בכיתה (שמה זה נמצא)... בכל מקרה, האבדה נמצאה. זה לא אומר שאמא פחות מעצבנת - לא ולא, אך העניין הזה עבר בשלום. תודה לאל.

למעלה