אני יכולה...

שלחי לי את התמונה למסנג'ר, אני אקטין לך אותה, אשלח לך אותה ותשימי אותה פה... קפיש? אלא אם כן כבר הצלחת ואני חיה במאה הקודמת

../images/Emo140.gif התנצלות והיום בתפוז

אנו מתנצלים בפני הגולשים שנפגעו בשל העלאת המוצר החדש "עולמות". אנו מבטיחים לכם שמרבית התקלות כבר טופלו, וכי הצוות הטכני עובד גם כעת על מנת לוודא שלא יחזרו. כאמור, אנו מנצלים את ההזדמנות להתנצל מטעם כל צוות תפוז אנשים על הפגיעה בגולשים בשעות הראשונות לאחר עליית המוצר. ולאירועי היום:
פרופ' דוד ניב מנהל היחידה לטיפול בכאב - המרכז הרפואי תל-אביב, נשיא האיגוד העולמי של מרפאות הכאב, והנשיא לשעבר של הפדרציה האירופית: יתארח בפורום ביקור בית הערב בשעה 18:00 מייד לאחר סיום התוכנית ביקור בית אתם מוזמנים להעלות שאלות בנושא כאב, טיפול ומניעה בשרשור שנפתח בפורום
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה".

בנות,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

נסעתי לניצנים עד ליום שישי... זהרע, מקווה לראות אותך מחר

קמימונת

New member
וואו משו מוזר קורה פה..

יש לי בעיה בתפוז ו..ו.. טוב לא חשוב מישי יכולה סתם להגיב לכתוב סתם "עגבנייה" או משו כי אני צריכה את זה למשו פשוט תגיבו משו קטן אני מתחננת בבקשה!!

קמימונת

New member
../images/Emo140.gif

אהה והנה משו שיישמח אותך! או שלא... הצלחתי לשים חתימה! סופסווווף! אבל היא ממש מקוצצת כי לא הצלחתי לשים ארוכה... אניוואי
, תרגישי טוב!

אני חולקת עלייך..

לדעתי ממלכת גן עדו בכלל לא משעמם...אני יכולה לכתוב עליו ביקורת שלמה...חחח
.. העלילה שם מאוד מעניינת למרות שיש בה קצת חורים...ודווקא הוא משחק שם די טוב הייתי אומרת..בשרה"ט הוא בכלל לא הגיע לקצה היכולת שלו..אין לו שם הרבה שורות..מה שחשוב בשרה"ט זה יותר הנוכחות של לגולאס באחווה ולא מספר השורות שהוא אומר ובגלל זה לא היו לו הרבה שורות..דווקא בממלכת גן עדן ניתן לראות די שיפור ביכולת המשחק שלו..לדעתי לפחות

../images/Emo45.gif נכון המשחק שלו שם השתפר../images/Emo13.gif

אגב שלום חזרתייייייייייייייי מקליהההההההה
הייתי אצל אח שלי והיה חם
אבל כיף
ראיתי מדגסקר פעם שנייה עם ידיד של אח שלי ואחותי
והלכנו לבריכה אתמול והיה ממש כיף
אז שלום חזרתי
וכן המשחק שלו בממלכת גן עדן ממש משתפר אבל הסרט גם לדעתי לא הכי מעניין
יחסית טוב ואהבתי אבל... לא יודעת

שקדעע!../images/Emo24.gif

ברוכה השבהההה!!!שמחה שנהנית שם..
ובקשר לממלכת גן עדן-איש איש וטעמו..אני מאוד אהבתי...

VIVIAN3

New member
I did it../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עברתי את המבחן קיץ ואני נשארת בהקבצה א'
אעעעעע
וגם קניתי את הדיסק החדשדש של U2

למעלה