s t a v o s 2 2

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo32.gif

אל תגידו לי שיש
בעמוד הזה כי אין!! הם אני צריכה עזרה. חברה שלי מכיתה ו' מתמודדת למועצת תלמידים והיא צריכה רעיונות . זה מה שהיא כתבה עד עכשיו: - לוח שבו יהיה כתבות על ספורט,חלוקת מגרשים: ליד אולם ספורט. - פחים בשירותים. - נייר טואלט בשירותים. - מוזיקה בהפסקות (בחירה אישית). - 4 הפסקות פעילות בשבוע. - שירותים נקיים תמיד. - בית ספר מקושט. - להוציא עיתון בית ספר כל חודש. - להצמיד חונכים לילדים מתקשים. - שעה שבועית אחת שתוקדש למניעת אלימות. - סביבת בית ספר נקייה. - מגשרים בהפסקות. - להקשיב לכל ילד שמבקש עזרה.
[בנינו אני אמרתי לה לכתוב חצי מכול זה
]

adidasabc

New member
../images/Emo108.gif היגיינה בשירותים! זה מאוד חשוב (בביה"ס

שלנו מזניחים את זה)

s t a v o s 2 2

New member
../images/Emo109.gifתודה.

כתבתי.תתנו לי עוד כי היא צריכה את זה עד יום רביעי.!:)

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלא נדמה לי שירשו לה

להוציא עיתון בית ספר כי זה הוצאות נוספות ואיזה בית ספר בימינו נדיב? D: אבל שתנסה , רעיון נחמד ^^. ויהיה נחמד אם יהיה פעם בשבוע שיעור ערכים , בימינו לילדים חסרים ערכים S:

ילד רע 16

New member
אם היא בחטיבה תציעי לה עיתון בית ספרי

לפחות פעם בשנה. בחטיבה שב למדתי הוציאו כל חציון. ביה"ס לא ירשה בכל חודש, זה גם לא הכרחי, לא מעניין ובטח גם לא ברמה, חובבני, בקיצור.

Yarinv

New member
אמממ

תדאגו להציע משהו שלא מצריך הוצאות כספיות גדולות מבית הספר. עיתון בצפר חודשי זה קצת מוגזם, אפשר באמצע השנה ובסוף השנה ואפשר בכלל גיליון שנתי שיכין המחזור החדש (כיתות ו' שמסיימים). הגיינה בשירותים זה טוב מאוד
אפשר להציע לעשות "כיתה מצטיינת" שזה גם עוסק בפעילות נגד אלימות: במהלך השבוע המורות התורניות בהפסקות רושמות "דוחות" לתלמידים שהרביצו/קיללו וכד' שכוללות את הכיתה בה התלמיד ה"אלים" לומד. בכל יום שישי, לקראת סוף היום, יקריאו ברמקול של בית הספר כל דוחות-אלימות קיבלה כל כיתה. כיתה שלא קיבלה שום דוחות במהלך השבוע - היא כיתה מצטיינת
ואפשר גם לצ'פר אותה. זה לפחות משהו שעשו אצלנו ביסודי וזה היה מאוד נחמד ועודד את התלמידים להשתדל שלא לריב ולקחת חלק באלימות.

למעלה