TD חדש

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo124.gifTD חדש../images/Emo9.gif

מג'יימס
[במיוחד לשני
] נאמ
guitar lessons -------------------------------------------------------------------------------- Hey guys, we're in Chicago. I don't really have anything in mind to say. . . let's see where this goes. I just felt like saying hello to all of you. Matt Flynn is talking about teaching drum lessons. I used to teach guitar lessons. I had 40 students a week at one point. Now my students are growing up and moving all over the country for school and professions, and they show up at our shows ocassionally. Alot of them have started bands too. I miss teaching, I learned so much from it. My approach was to figure out what music my students were really into, and then base my lessons around those songs. I found it was the only way to get them to practice--to be really into what they were learning. I ended up getting exposed to alot of different styles and artists that way. In my latter teen years, I was mostly into instrumental music--mostly pretty out there stuff like Zappa. The lessons started exposing me to more mainstream music that my students were into--I started to value the economy of a good pop song. Through teaching, I wasn't only exposed to all of this music, I had to really get inside it, to figure all of the guitar parts. That education continued as I joined Kara's Flower's, who were rigorous disciples of the Beatles, and their approach. I still take lessons as a student when I can. On this tour I had the chance to get together with Jon Damian, who is a professor at the Berklee College of Music in Boston. He wrote a book called "Composing and Improvising for the Guitar" that I have been using for ideas for a while. Back in LA I had a lesson with Julian Coryell, who is not only a wicked guitarist, but great songwriter (check out his website). I still learn the most from putting on great records and playing along. I have the Beatles entire discograpy on my ipod right now, and I can send it through this little fender g-dec amp I have and play along. Sometime I just put my music library on shuffle, and will go from playing along with Charles Mingus to Slayer. I haven't been able to do much playing outside the shows lately because of my sore fingertips. The dry weather, and heavy schedule has caused my hands to crack and make it painful to play. Don't worry, it's getting better. Anyway, that's enough about me and my practice habits--bye everyone, hope to see you at a show soon. . .​

KerenWelling

New member
../images/Emo99.gif

אני ממש אהבתי את מה שהוא כתב, ולא יהיה אכפת לי לקחת שיעור, מה
מקווה שהוא שם הרבה קרם לחות...|מגלגלתעיניים| חחח די

ענבלושה

New member
נצל"ש.. בד"כ אני לא רושמת אבל אני

חייבת לכתוב חלום שהיה לי הרגע.. זה קצת ארוך אבל בכל זאת... טוב אז ככה: מארון 5 היו בארץ ואני כזה בסדר לא הייתי כמו המעריצות האלה שרודפות אחריהם עד למלון.. טוב ואז ערב אחד הייתי ככה בקניון איילון בר"ג ואז מאחת החנויות יצא אדם ואני כזה חושבת לעצמי "וואי זה אדם איזה מגניב, ללכת לדבר איתו?" ואז פתאום אני רואה שהעיינים שלו אדומות שהוא כאילו בכה ואז הבנתי שהוא בכה בגלל שהוא היה לבד ולא התסובב עם חברים שלו <אני יודעת שזה נשמע מטופש טבל הוא היה כזה חמוד עם העיינים האדומות שלו>.. אז באתי אליו ובלי לומר לו מילה פשוט חיבקתי אותו כ"כ חזק במשך איזה 2 או 3 דק'.. ואז אמרתי לו <באנגלית אבל אין לי כוח לתרגם> שהוא בנאדם ממש נפלא ושאני יודעת למה הוא בוכה שזה בגלל שהוא לא עם חברים שלו ושאני חושבת שהחברות שלו עם החברים שלו היא ענקית ונפלא ושאין לו מה לבכות אבל אני מבינה את מה שהוא מרגיש. טוב ואז כזה נראה לי שהוא אמר תודה ואז הלכנו לפאב קטן כזה ושקט בקניון <שזה היה מאוד מוזר כי באיילון אין שום פאב> ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה או אם שתתי <אני לא זוכרת> איזה משקה אלכוהולי כל שהוא ואס אמרתי לו שאני לא יכולה כי אני קטינה ואז הוא אמר יואו אי אפשר כמעט לבלות איתכם בגלל החוק הזה של הקטינות <משו כזה> ואז אמרתי לו שאני אזמין משו ואתיישב באיזה תא <חח כן כן> והוא יזמין 2 מזה ואז יביא לי ואז התיישבתי איפשהו ובזמן שהוא הזמין באה איזה משפחה עם איזה אישה זקנה כזתי בת 50 והחליטה שזה המקום שלה ואז הייתי צריכה לעוף ואז הושיבו אותי ואת אדם מאחורה כזה מאחורינו היה מן ארון ספרים וזה ממש הפריע בגב אקיצר,,דברנו ואז פתאום הייתה שם אישה אחת שכל הזמן התסתכלה עלי ואז אני אומרת לאדם כזה שהיא דומה למנהלת שלנו.. ואז היא אמרה נכון אני דומה לה ואני אלשין לה יך שאת מתלבשת ואמרתי לאדם שזה ממש מוזר כי אני לא הולכת עם חולצות פתוחות או בלי שרוולים או מיני <כן אני דתיה ולומדת בבצפר דתי>, טוב ואז הלכנו ופתאום היינו בגבעתיים ליד הבעצ שלי, אז התיישבנו על ספסל ודברנו ואחרי כמה זמן הוא היה צריך לשרותים אז הוא נכנס לאיזה בניין שבעקרון זה יש שם ווטרינר אבל בחלום שלי היו שם שירותים, ואני מחכה לו מלא זמן.. פתאום באו שני ידידים שלי ואמרו שיש הופעה של מארון 5 ליד הבאולינג <שזה מטר מקניון איילון> ושהם ראו את ג'יימס ואז אמרתי להם שהייתי עכשיו עם אדם אבל הוא הלך להשתין ואז כזה הם חפשו אותו בין השיחים שליד הבניין,, ואז הבנתי שהוא ברח והייתי מזה בדיכאון <וחשוב לי לציין שעכשיו כבר היה לילה> טוב ואז פתאום הייתי מול טלווזיה אין לי מושג איפה וראיתי תהופעה שלהם והיו שם יחחסית קצת אנשים וג'יימס שר איזה שיר מהדיסק <לא זוכרת איזה> ואז אחרי זה אדם היה על המסך והוא אמר כמה מילים ואז כשהוא סיים הוא אמר: and to my love ואז הוא נתן מן תא דואר כזה וידעתי שהוא מתכוון אלי.. טוב אבל לא זכרתי תתא דואר כי אמרתי שהוא בטח שונא אותי כי הואו ברח.. לא יודעת המבדיוק עבר עלי... וא קמתי ואמרתי לעצמי שאני חייבת לזכור תחלום הזה כדי לכתוב אותו פה ואז חזרתי לישון ואז כאילו ראיתי מה עובר על אדם.. זה היה כזה: הוא דיבר עם ג'ימס והוא סיפר לו שהו אבא מאחורה להופעה אבל הוא לא הצליח להכנס <והכל כאילו אני רואה מה קורה ושומעת את אדם מספר> ואז ג'יימס אמר לו: זה אתה שהיית שם? אני מצטער אבל אני לא יכול שמפריעים לי אני חייב להתרכז בהופעה בגלל זה לא עזרתי לך.. ואז א זוכרת מה אדם אמר ואז הוא סיפר לו שהוא היה ממש עצוב ושהוא בכה ואז באה מישי וחבקה אותו ובהתחלה הוא חשב שהיא סתם מעריצה טפשה אבל אז הם דברו והוא התחיל להכיר אותה והם היו בפאב ועל ספסל ברחוב ושהם דברו הרבה ושהוא מצטער שהוא לא לקח את המספר או הכתובת שלה.. וג'יימס כזה פרגן לו כזה לא זוכרת בדיוק.. טוב זה בערך החלום שלי היה עוד קטע אבל הוא כבר לא רלוונטי לפה... אני מקווה שהיה לכם כוח לקרוא הכל ואם יש לכם כאב ראש עכשיו אז אני מצטערת.... אה וחשוב לי לציין שבעקרון אני אוהבת את ג'יימס יותר מאשר את אדם... זהו..

KerenWelling

New member
חחחחחחחחחח

יואו איזה חלווווווום די אני מתה לדבר עם אדם, לפחות בחלום:\ חח הקטע של הפאב...והיותך קטינה מזיכר לי משו |מגלגלתעיניים\ מה
ו....ו....תודה שרשמת את החלום שלך! הוא מפרש הרבה דברים שקורים לך בחיים. אולי את מרגישה בודדה, בלי חברים? או שיש לך חברים שאת פוחדת שיעזבו אותך או משו?

ענבלושה

New member
מה?? מה הקשר לבודדה בלי חברים?

ממ נשמע מעניין לפרש תחלום הזה.. הוא כ"כ הזוי...

KerenWelling

New member
זה קשור בטח שקשור..

אבל גם יכול להיות שבעצם את רוצה מישהו שיבוא ויעזור לך, ויחבק אותך כשאת במצוקה כמו שאת עשית עם אדם. יש המון דרכים לפרש חלומות. זה שאדם וג'יימס ובכלל,מארון היו זה מדמה אנשים שאת אוהבת בחיים שלך..חברים או משפחה.

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ג'יימס-תלמד אותי לנגן על הגיטרה שלך....
(צפוי אני יודעת-אבל לא התאפקתי....
)

ואוו.... איזה חמוווד זה היה....

זה ממש ממש מגניב כל מה שהוא סיפר על הגיטרה.... אני לא הייתי מתנגדת לעבור ללמוד אצלו... פעם גם ראיתי באמ.טי.וי קריבז שיש לו אוסף של חוברות שמסבירות איך לנגן על גיטרה... מה לעשות- הבנאדם מגניבבבב בקיצר... גם ממש התלהבתי שהוא אמר שיש לו את כל הדיסקוגרפיה של הביטלס על האייפוד שלו כי זה גם הביטלס (סגידה!) וגם אייפוד- שקנו לי אחד לא מזמן ועכשיו אני יודעת שגם לו יש! ממש נהנתי לקרוא... תודה! חג שמח!

למעלה