כנסו

../images/Emo109.gif../images/Emo124.gif כנסו ../images/Emo124.gif

שימו לב!!! עם עד יום שלישי ה-29.5.07 אין לנו 700 אנשים לפחות הצילומים לקליפ מתבטלים וחבל מאוד זה הפסד רק שלכם! לכן תלכו לחברות חברים משפחה ותשאלו אותם עם הם רוצים לבוא לצילומים אנחנו יום שלישי סוגרים את הרשימה ועם אין 700 אנשים הקליפ לא איתנו ככה הוחלט!! אז תתחילו להזדרז עם אתם רוצים שהקליפ יהיה עם המעריצים בתודה אייל רוברט הפקות בשיתוף הנהלת האתר הרשמי בנות קדימה מי שעוד לא נרשמה שתגיד לי אני ירשום אתכן חבל שזה לא יהיה :|

../images/Emo20.gifנירשממתי : ] ,

בנוות ?, אפילו אם זה לא בטוח תירשמו כמה שיותר חברות יבואו יבואו לא יבואו לא יבואו. הבנתם? אני רשמתתי אפילו את אחותי DD: .... ש''ש

../images/Emo211.gif

אני מצטערת אני לא יכולה לעזור... אבל למה הם צריכים כ"כ הרבה מעריצות? וכמה יש עד עכשיו? אני ניסיתי לארגן בנות והכול אבל היה שם פיצוץ מצטערת ניסיתי :[

../images/Emo210.gif דילב כפרעליה רשמה אותי [:

ואת 2 אחיות שלי :) בנותת נכנסתי מהמחשב של המלוןןן עד שהוא כותב כושלא-דודה שלוווווווו D= עוד מעט אנחנו חוזרים הביתתתת איזה כייייףף חול עליכן בנות יפות שלי

../images/Emo211.gif

געגעתי אלייך יפאשלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo175.gifהם לא בסדר ... , |:

הם לא צריכים לסמוך רק על המעריצות , הם צריכים גם להשיג ילדות מהסוכנות שלהם וכל זה ,, לא יודעת . והם אפילו יכלו לפרסם את זה איפשהו ולהגיד שזה בטלוויזיה או לא יודעת מה , ואז היו אולי באות עוד בנות ... אני לא מזלזלת בבנים , כן ? , אבל עם כל הכבוד לפורום הרישמי רשומות בקושי 4 אלף מעריצות , [ פחות ] ומתוכן זה בנות שנכנסו לפרסם פורמים אחרים , בנות שכבר לא נכנסות לפורום ומזמן הפסיקו לאהוב אותם [ ותאמינו לי יש הרבה כאלה] , בנות שלא יכולות להגיע , ומתוך כל המעריצות באות אולי 400 וכל השאר זה חברות של המעריצות , אחיות , או סתם כאלה שרשרמו אותם כדי שיהיה הרבה . |: בקיצור , הסוכנות לא צריכה לסמוך על המעריצות , והם צריכים להביא בעצמם ילדות , או לא יודעת מה . =\

../images/Emo25.gifתגידו,חברה שלי רשמה אותי לפני כמה זמן

והיא אמרה שהיא רשמה ת'פלאפון ששלי..... בישביל מה הם צריכים אותו?! מה ?!הם כאילו יתקשרו אליךך או משהו?!?
תענו לי דחופפ אני צריכה לדעת!

../images/Emo175.gifנראלי שככככן ,, [:

יאאאאי גם את פה ? ,
חוחוחו אני כבר לא , D; אני הולכת לישון לילה טוב . P= ואל תגיבי לי כדי שהשירשור לא יתבלגן או מש'ו .
אני רק עניתי לך .

|נשיקנ|אבל מיכל??!זה דחופפ

מתי את נרשמת?!!? הם התקשרו אלייך כבר??! אם כן תגידי לי.. אם לא זה אם הם מתקשרים אז מתי לעזזל?!!? ואיך אני אמורה לומר להם שם שאני רשומה?! ככה סתם,הם יאמינו לי בכלל!?

../images/Emo175.gifכנסססי ,, [:

שירלי רשמה אותי יום שישי כפרעלייה , @ __________ 3> [: לא , הם לא התקשרו עדיין , ~ לא יודעת מתי הם מתקשרים ,,, % כנראה עד יום שלישי הם עדיין לא יתקשרו , ^& כי הם האריכו ת'זמן , PP= ואת לא אמורה לומרת להם שאת רשומה , D; ^^ נתת מספר טלפון , הם מתקשרים אלייך וזהו . [: וכן , הם יאמינו לך . P: #& _________________ *&^%$#@ התלהבתי מהסימנים [ !!! ] ,, D= חיחיחי . :][:

למעלה