כועס!

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif../images/Emo32.gif כועס!

כוסעמק נמאס לי מהחרא שיש בעולם הזה! נמאס מהכיתה מהבצפר מהכל! אין לי כוח לכלום יותר אם היה לי כאן אקדח הייתי הולך לבית של הבני זונות האלה יורה בהם אחד אחד! נמאס לי כבר! כלום לא ירגיע אותי להרוג אותם רק ירגיע אותי לפוצץ להם ת'צורה כוסעמק! נמאס! אני חייב לפרק כעסים מצטער שעשיתי את זה כאן תכניסו לכאן את החרא שלכם וכל מה שלא קשור לפורום...

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifגם לי יש חרא להוציא

נקעתי את הרגל אני על קביים הפילו אותי פעמיים היום במדרגות ויש לי כיתה זונה וחברות מפגרות והשרמוטה שבגללה נקעתי את הרגל אומרת לי כל דקה "תיזהרי לא ליפול" ובא לי לדחוף את הקביים לכולם בתחת ><

RRedbulbul

New member
חחח ילדים בעייתיים אתם...

חח אל תדאגו... יעבור לכם.. לכולם יש חרא תקופות בחיים.. יש לכם עוד הרבה הרבה זמן לבצפר..

מריאן 3

New member
זה שירשור כעס?

או שאפשר לשמוח שמכבי ניצחו במשחק גדול
את רומא? אעעעעעעעעעעעעע! #$%~@$^&@$^^&

ssdd12345

New member
ארנולד או ארנולד..תעשה לי שלשה..

עשה את כול המשחק!!!! שניי רבעים ראשונים היו כול כך טובים...ואז מהרבע השלישי משו קרה להם.. וביינום שיחק כמו תותח אליהו מעלה את העצבים -הנה משו בשבילך פינת עצבים!!!! ובהפתעה גדולה המאמן הכניס את ששון... היה משחק יפה!!

מריאן 3

New member
דאלי../images/Emo12.gif

איזו בקיעות! כ"כ
בתכלס היה משחק דיי גרוע של שני הקבוצות. אבל הסוף היה ממש מותח. ספאחיה עשה החלטות טובות והשחקנים גם. יאללה, שבוע הבא לכסח את פו אורטז!

מריאן 3

New member
תיקון-

רציתי להגיד כל הכבוד, אבל יצא לי כ"כ. ושתי הקבוצות, לא שני

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif../images/Emo31.gif

חיביות אנשים! החיים מגניבים! יהיה טוב. [ למישהו יש רעיונותאיך להעביר את הזמן כשלילה שלם חסר שינה שלפניך ואתה בחדר עם עצמך ואסור להרעיש כי כולם ישנים? ]

ORONTZ

New member
אמממממממ

אני משחק בפקמןןןןןןןןןןן זה אחלה דבר וגם בספייס אינביידרז :p חעחעחעחע

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif../images/Emo41.gifמפגש- רשמי../images/Emo41.gif

אוקיי אז יש לנו מפגש, שבטח יהיה קצת מצומצם, אבל מה איכפת לנו.. התאריך: 5 למרץ 2007, יום שני.
איפה?
אז ככה. כמו תמיד, המפגש ייערך בעזריאלי שבת"א. איפה למצוא אותנו? אתם נכנסים לקניון, עולים לקומה שלישית = גג הקניון. תחפשו שם. אם אנחנו לא שם, לכו לרחבה של הטאוור רקורדס. ואם אנחנו גם לא שם, חפשו באחד קומות החניון- מינוס אחד, מינוס 2, מינוס 3 ומינוס 4. בכל מקרה, כל עוד יש לכם פלאפון- כדאי שתחליפו מספרי פלאפון אחד עם השני כדי שנוכל למצוא אחד את השני ולתקשר.
מתי?
מתי להגיע? בעיקרון- כל אחד בא בשעה שנוחה לו. אבל בכל זאת, כדאי לבוא בשעות הבוקר [9:00, 10:00, 11:00...] . מתי לחזור? שוב, לא מגבילים בשעות, תחזרו ברגע שתרצו. בדר"כ יש גם כאלה שנשארים עד הערב.
מה להביא?
כל עוד אתם יכולים: מצלמה! גיטרה! כל כלי נגינה אחר.. וכל דבר שיכול לשעשע אותנו. ו, כדאי גם להביא כסף [אוכל וכאלה.] הייתי אומרת שעד 50 ליתר בטחון [אלא אם כן אתם גם נוסעים ברכבת\אוטובוס]. פלאפון, כדי שנוכל למצוא אחד את השני בקלות. [ודאו שיש לכם מספרים של אנשים מהפורום] זהו. עכשיו מה שנשאר לכם לעשות זה לאשר את הגעתכם, להגיד מה אתם מביאים, ובאיזו שעה תבואו. אבל בגלל שאנחנו לא מספיק קרובים לתאריך, אז לא נורא אם לא תדעו הכל בוודואת, אני מניחה שייפתח שרשור יום-יומיים לפני. אז לפחות, אם אתם באים בטוח, שרשרו
.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo31.gif

חפשו את הסיבה באחד משישורי המפגש הקודמים

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifשניכם טועים זה

אני כועס הכוונה היא אליי שאני כועס...

למעלה