חדש...

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifחדש...

אמ... שלום, אני סער בן 16 עוד קצת פחות מחודש ^_^ אני גר בקרית חיים {כן כמו אופקיטה חח} אני שומע 30 כבר איזה חודש {קרדיט לאופקיטה החמודה
} אמממ אני מדבר איתה עכשיו והיא מוסרת ד"ש חם חם חם חם חם חם חם!!!! אמממ אני גם בפורום סיסטם ובקושי בנירוונה אני שומע: Radiohead - לאחרונה רק Rammstein - הם לא נאצים... Useless ID Trivium ועוד כל מיני להקות... מקווה שתקבלו אותי בחום {אופקיטה אומרת שזה בטוח שתקבלו אותי בחום...}

Aviv08

New member
מי שבא ברוך הבא!

כיף פה, תישאר
אני אינה, בת 18 מנשר.

איףףףף לך מפה.../images/Emo205.gif

חח נו סתם, אני מיטל בת 15. תהנה פהD: [סיסטם מעווולים]

LoveYourHate

New member
אהלן גבר ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

ברוך הבא..
ותאמין לי שיקבלו אותך
אני לא צריכה להציג את עצמי יא?

מיי ניים איז באו וואו וואו יפי יו יפי יאי

הווו עוד בן1!!! ברוך הבא גבר גבר נקווה שתגיב פה, לא כמו כל הבנים האחרים שמצטרפים ולא מגיבים:p אני סאוסן AKA צפרדע דרוסה, קרוב ל15 ,מבאר שבע השתלבות נעימה. אה ונכון Alexisonfire להקה פשוט גאונית? סוף סוף מישהו שמכיר אותם. פיס אאוט. וואי חפרתי. וגם Trivium טובים.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifשלום שלום D:

אממממממ אבל לא כתבתי את ALEXISONFIRE
אבל אני אוהב אותם גם חח D: ועכשיו נפל לי האסימון איך ידעת XD אני איש טיפש נכון אופק?D:

Keren W

New member
../images/Emo8.gifהי

תהנה פה גמני די חדשה ובאמת מקבלים פה בחום (אני קרן בת 16 )

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifסליחה שאני לא מגיב לכם פשוט זה

כי הרבה אנשים הגיבו לי! :X אמממממממ תודה לכולכן {כי רק בנות ענו...} D: אני חייב התייחסות קטנה חח אני צריך הסבר מדנה הפורום הכי סקס?
מה זאת אומרת?!

OOORRRRR

New member
השם הזה רודף אותי!!!! ../images/Emo7.gif אני לא יכולה כברר

באמא שלי!!!!
אהה אגב אני אור 14 מחולון נירוונה
השתלבות נעימה

its only ma

New member
ברוכה הבאה!

אני עדי... בת 14 ובוודאי שיהיה לך כיף!!! אופיקטה אמרה ואופקיטה יודעת מה שהיא אומרת! וול... השתלבות נעימה...

../images/Emo220.gifאהה

אני מכירה מישהו שקוראים לו סער מקריית חיים.. אבל הוא לא בן 16.. הוא בט'.. כה.. אני דורין,מיבנה-_-בקרוב מאוד 15!! לנירוונה יש פורום ולא ידעתי עליו?! *רצה להצטרף* =]

למעלה