DVD

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifDVD../images/Emo35.gif

DVD
טוב ככה דווח לפחות בפורום הרשמי. מעריצה פרסמה את זה ואמרה שג'סי אמר את זה בתכנית רדיו. הדיוידי יהיה כנראה הקלטה של הופעה חיה. הם יקליטו את ההופעה האחרונה שלהם בסיבוב ההופעות ב13.05. ו-הם מתחילים ביוני לעבוד על האלבום החדש
. ויאללה תתחילו לצרוח

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני רגועה....אני מבינה שיש אחוז גדול שזה לא נכון,אני בסדר.
לא אני לא! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

litalosh3

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הלוואיייייי שז נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני קונה את זהה!!! והאלבום החדששש?~?! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! (כמה זמן לוקח לעבוד על אלבום?) אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

KerenWelling

New member
נו נראה אותך

מקליטה אלבום, עושה סיבוב הופעות בעולם, מייחצנת, נפגשת עם מעריצים, ושומרת על קור רוח בנסיון שלא להשתגע, בו זמנית!

GaLuSh 11

New member
../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה להרגע כן אני צריכה להרגע

KerenWelling

New member
*מתחילה לצרוח*

איזה לצרוח?! לצווח!!! אאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תודה רק מקווה שזה יגיע לארץ מהר! ואם לא, נעשה הזמנה המונית מאיביי\אמזון^^

../images/Emo112.gif הו ../images/Emo12.gif ../images/Emo99.gif

DVD
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מאגניב
בטח יקח שנים עד שזה יגיע =\

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifתזכרי שזה לא בטוח...

אף פעם אל תאמינו למעריצים

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

רוצה לבוא עלי לראות את זה ביחד?