Big Brother 4

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif Big Brother 4 ../images/Emo58.gif

אם אין לכם כח לקרוא את החפירה,בבקשה לפחות תענו לי על השאלות בסוף
כן כן,סיימתי עכשיו גם את העונה הזו. אני יכול להגיד שהייתה עונה טובה,אבל העונה שהכי פחות נהניתי לצפות בה מכל העונות שראיתי [2,3,8] בהתחלה הפרקים היו די משעממים,אבל לקראת הסוף הפרקים ממש השתפרו. חייבים לציין את המשחק הנפלא של אליסון וג'ון.לדעתי שתיהן שחקניות נהדרות,על ג'ון שמתי עין עוד מההתחלה ואליסון הפתיעה אותי. האמת היא שכשראיתי את כולם לראשונה,היה נראה לי שאריקה הולכת לזכות [סתם תחושה כמו שהייתה לי עם הזוכה של העונה ה-3 בפעם הראשונה שראיתי את כולם וצדקתי] וככל שהזמן התקדם בהחלט חשבתי שהיא תזכה,אבל טעיתי. חבל לי שלא ראינו מדייויד יותר,הוא היה פשוט ענק. מישל היא אחת הבחורות האומללות והממורמרות. אין לי מושג מה עבר על ג'סטין שהוא שם עין על דאנה.כי אני הייתי בטוח שכשהוא יגיע לג'ורי הוא לא ישים עליה,אבל מסתבר שהקשר רק התהדק.אוי ואבוי ג'סטין,אולי גם לי יש סיכוי?! ג'ק אמר את מה שהוא חשב על דאנה ולא היה שום צורך בהתחרטות,למרות שמה שהוא אמר בסוף קבר אותי מצחוק. תודה לאל שרוברט לא היה בפיינל 2.הוא היה בלתי נסבל.ואני עוד חשבתי שיהיה לנו שחקן חכם כשהראו אותו בהתחלה. השבוע של ג'י בזכיית התחרויות היה חזק בכך שגרם לאנשים להבין שהוא חכם ושצריך להעיף אותו מהר. ניית'ן חמוד.הוא הפתיע אותי לטובה שהוא בחר באליסון לזכות בסוף.בכלל העריכה הייתה מבלבלת מאוד בכך שהיינו בטוחים שאריקה,ג'ק ורוברט הולכים להצביע בעד אליסון ואחרי הקול של ג'ק הייתי מבולבל ואחרי הקול של ניית'ן בכלל. בסופו של דבר,הם החמיאו לשתיהן על המשחק שלהן. הן באמת שיחקו יותר טוב מכל האפסים האלה יחד. ועכשיו לשאלות,אם יש לכם מושג: *מי משתתפי האולסטארס מהעונה הזו? *האם אליסון ודוני ביחד עדיין? *האם דאנה וג'סטין יחד?היו ביחד?משהו?|מקיא| *יש איזה עניינים מעניינים שקרו לאחר העונה שאני צריך לדעת?
יללאה,כבר ראיתי את הפרק הראשון של ביבי 6,מקווה שתהיה עונה טובה
.

maya567

New member
../images/Emo58.gif תשובות - חלקי

1. אליסון ואריקה 2. לא. אבל הם כן השתתפו ביחד במירוץ למליון 5, ועפו בלג השני... 3. אין לי שמץ. 4. אין לי שמץ
ועונה 6 רולזזז!!!!

למעלה