ANTM S08E03

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

איזה פרק כיפי =] פרק ממש מעולה אהבתי לאללה רק למה לא היה מייקאוברים?ולמה אין 'בפרק הבא'? זה מעצבן. אני מקווה שבפרק הבא יהיו מייקאוברים כי גם הזכירו על וויטני שהיא צריכה דחוף אני לא הבנתי למה ומה כבר יעשו לה אבל נראה טוויגי הייתה שנונה ומצחיקה מאוד לשם שינוי אני לא מבין מה עובר על רנה ומה היא חושבת לעצמה?!#@$ את כ"כ יפה. די לבכות! הייתה לה תמונה טובה אבל היא יכולה הרבה יותר מבחינת הפנים כי יש לה ת'פנים הכי יפות שם אין ספק אבל הגוף היה מהמם ידעתי שאני אוהב את ג'יי אל והפעם היא הוכיחה לי שאני צודק היא הייתה ממש מדהימה אהבתי אותה ברמות גם בפוטושוט שרה מסתמנת כמישהי שתגיע קצת רחוק אבל לא תנצח ושוב,ג'סלין הוכיחה שהיא מלכה מלכה מלכה היא הורגת אותי מצחוק דבר ראשון ושוב,התמונה שלה הכי טובה הפרק!פשוט מעולה! למרות שאני לגמרי מסכים עם טוויגי שאם היא תגיע לאודישן בלי הבוק שלה,לא יקבלו אותה XD לא כאב לי שסמנת'ה הלכה למרות שגם נטשה הייתה מעצבנת ולא מעניינת במיוחד אבל סמנת'ה הייתה כאילו היא מתה כזה בקושי תקשרה זה לא היה מגניב אני לא אוהב ת'לוק של דיון היא נראית קצת פריחה ואני מעדיף את קסנדרה משום מה אני נורא אוהב איך שהיא נראית ואני לטובתה וגם אני לא חושב שפלישיה דומה לטיירה אבל היא חביבה + לא יודע בנתיים מה קורה ומה יקרה עם 2 המלאות בנתיים הן לא מוכיחות את עצמן מעל השאר ובריטני מסתמנת כאחת שתגיע רחוק

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif804 [כן, 4, לא 3].

לפי הפרומו ב-CW, שבוע הבא מייקאוברים. הבנתי שמישהי is going bald. שזה מוזר, כי אין הרבה עם פרצוף כמו של ננה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif לפרומו של 0804

ג'ייאל התחילה לבכות וכנראה שלה הולך להיות קרחת,למרות שהראו שצבעו לה ת'שיער,לא? אז אממ..אולי שרה?
דונט נואו

Elsewhere

New member
אממ,../images/Emo58.gifפרומו804

נראה כאילו לג'ייאל צובעים לחום+הארכות שיער. אבל אז זה נראה כאילו מוציאים לה הכל כי זה לא עובד. כמו שהיה בקנדה, אני חושב... >>

Elsewhere

New member
ממ,../images/Emo58.gifANTM7+8

רנה מושלמת. יש לי מלרוז חדשה ואני מאוהב ;;. היא גם אוהבת לוסט! ורקוויאם! היא מושלמת כלכך ;[. נטאשה תהיה יוג'ינה 2, או ג'יידה 2, או אולי אפילו אן 2 [כמו שאמרו בפאנל]. היא תישאר הרבה זמן ולא תוציא אף תמונה טובה, תתפוס את המקום של בנות נהדרות שיעופו לפניה [וכמובן שהן יעופו כי היה להן שבוע אחד רע והן היו מדהימות קודם לכן, ע"ע אייג'יי וברוק, ונטאשה תישאר שם כי היא Pretty girl, not photogenic]. שוב, אני חושב שהיא תהיה שם על תקן יוג'ינה, כי את האופי הדיווה יש לה, פשוט התמונות לא יוצאות. לגבי הפרק עצמו? ג'סלין קצת עצבנה אותי. הרי כל החזות הזו של לוק-אט-מי-אני-כלכך-מושלמת זו חזות של חוסר ביטחון, והיום ראינו את זה נשבר. באחד-על-אחד עם טיירה זה בטח יפול. ריחמתי על נטאשה. היא באמת מסכנה שכזו ומחסום השפה די עצום. אולי יביאו לה מתרגם רוסי אומשהו
. רנה מושלמת! בבקשה, שעונה זו תהיה נקמת המלרוז
. הבנתי את מה שטיירה וג'יי אמרו על וויטני, שהיא לא בנתה דמות מאחורי הסיפור. יש להן איזה שעה עד שהן מוכנות לצילום, שיחשבו על מה שהן אמורות לשחק. איפה טיירה שתבוא ותגיד שמשחק זה חלק מדוגמנות? דיאנה... היא מצטלמת טוב בסך הכל, אבל משהו חסר שם. אין... אין אש. אין את ה wow factor. היא לא מדהימה, היא פשוט... טובה. אני באמת רוצה ש-plus size תזכה בתחרות, אבל אף אחת מהן לא... bringing it. שרה מעיקה עליי. אבל יפה, זה כן. אני מחכה כלכך שיעיפו לקסנדרה את הפאה שתפורה לה לראש, ישמרני האל. אה, והיא חייבת ללמוד לעשות עם הפנים שלה משהו. פלישיה. היא נורא בסדר שכזו, שוב לא אחת שגורמת לי להסתכל על תמונה ולחשוב "וואו", כמו נניח בריטני, שבתקווה שלא ינחיתו עליה משהו נוראי, תתקדם רחוק בתחרות. ואחרונה חביבה - ג'ייאל. כפרות עלייך. את חמודה והכל. אבל את מדברת מפחיד ואת מוזרה כמו לאדעמה. וגם, אני לא מת עלייך בכלליות. כל עוד רנה תגיע יותר רחוק ממך, אני אהיה מאושר.
רנה רולז.

MeetLofe

New member

רנה מדהימה והיא בערך על תקן מלרוז כרגע שתוציא תמונות מושלמות כמו ג'זלין ואני לגמרי אהיה בעד הניצחון שלה!

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo103.gif

מלרוז- לפחות הייתה משעשעת... והייתה מצויינת... לא יכול להגיד שהייתי בעדה, אבל היה קשה להתכחש אליה כי היא הייתה מעולה. רנה- ממש ממש ממש לא. בינונית מאוד, לא מרשימה, די פשוטה, וכבר בפוטושוט השני שהיא לא מוציאה תמונה טובה
. וחוץ מזה שכל השטויות שהיא אמרה היו תירוצים מטופשים- לא נותנים לי פירס ושטויות כאלה. ווה ווה ווה... פוסטמה... לקארידי נתנו אף של פיל והיא נראתה מדהימה! למלרוז נתנו פרצוף זקן והיא הייתה סוף הדרך... ואת בוכה על ליצן הכיתה ועל היפית? אני ממש מקווה שהיא תעוף כמה שיותר מוקדם... היא גם בטוח מהבחורות שיתלוננו על המייקאובר שלה
.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש מרוצה מהעונה הזו. נכון, חלק נכבד מהבנות עדיין מכוערות ומזוויעות, אבל כולם כבר יודעים שטופ מודל לא באמת מחפשת את הטיירה הבאה. זאת פשוט תוכנית כיפית
הדבר היחיד שאני לא מבינה בעונה הזו, זה מה כל כך מתלהבים מבריטני. היא נראית כמו ציפור, ונכון בדוגמנות זה דבר חיובי, אבל חוץ מהפנים שלה הגוף שלה די ממוצע... בקשר לפרק הבא - לפי הפרומו נראה שלג'יי-אל עושים הארכות שיער. וזה יהיה מעולה. כשהיא שמה את הפאה השחורה היא נראתה מדהים. וה"בלי שיער" הזה נראה לי פשוט אומר שמישהי תהיה עם קצוץ. וזאת בטח תהיה אחת הבנות עם התוספות המזעזעות שתפרו לה לשיער לפני כן בגטו או משהו הזוי כזה. או נטשה.

IDOffryn

New member
גם עזרה קטנה... ../images/Emo58.gif לעונה 7

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את התמונה של קארי די בשחור לבן עם העדשות? (אני לא יכול לבדוק באתר הראשי כי אני אראה מי עפו ועדין לא התחלתי לראות את עונה 8..) וגם סתם כדרך אגב.. הייתי היום בדיזנגוף ויש שם דוכן עם הרבה עיתונים מחול והיה שם גם את העיתון של seventeeen עם קארי די עליו והתמונות שלה שם (תמונות חדשות (עם פונינט) לא מה שעל השער עם הסוכריה) ממש טובות.. נזכרתי למה שמחתי שהיא זכתה..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif לעונה 7

יש לי את העיתון סבנטין של קארידי מאמריקה P: ושאני אהיה בבית,אני אעלה לך ת'תמונה שחור לבן

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תיאוריה ל0804 ../images/Emo58.gif

יעשו לג'ייאל בהתחלה תוספת שיער ולאחר שהם יראו שזה לא מתאים לה,הם יחליטו לעשות לה גלאח.

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif8x03../images/Emo103.gif

פרק טוב, אהבתי את הרעיון של הפוטושוט למרות שהוא קצת הזכיר את "מודל סטריאוטייפס" מעונה 7... אבל לא נורא- כי הבנות רובן היו טובות... ג'סלין, חבל לי לראות אותה עם השתן בראש... לא יכולת להישאר פוטוגנית, עם אישיות דראג קווין- אבל צנועה? למה להרוס... התמונה שלה הייתה מצויינת, אין ספק... וזה אכן כבוד שהיא ראשונה שבועיים ברציפות- שינתה את דעתי עליה.. חשבתי שהיא תהיה לא משהו. רנה היא חתיכת בכיינית טיפשה... אני שונא שהיא אמרה "יכולתי לעשות את זה יותר טוב וככה וככה ולא נתנו לי משהו טוב"... נו די- תתרכזי במה שאת צריכה לעשות ולא במה שאחרות עושות... ובלי תירוצים- יצאת מכוערת, זה רק הפנים שלך ולא של אף אחד אחר. מה שאבסורד שהיא לא יצאה כל כך גרועה. אבל עם גישה כזאת בא להעיף לה סטירה. טוב את דעתי המלאה עליה כתבתי כבר בהודעה שהגבתי לרז [Elsewhere]. סמנת'ה שעפה- כן תכלס לא נורא חבל לי עליה.. היא לא הייתה מרשימה במיוחד. האישיות שלה- אישיות של ילדה דרומית קטנה.. היא לא הראשונה ולא האחרונה עם אישיות כזאת. יצא לה להשתבץ עם בנות עם הרבה אישיות- אז היא די נעלמת. גם ההתבודדות הזאת לא עשתה לה טוב. אבל ממש רציתי לראות אותה אחרי מייקאובר- שיורידו לה חצי מהגבות המפחידות האלה Oo. תראו מה זה עשה לקורין... פלישיה- הפתיעה לטובה.. הייתי בטוח מההתחלה שהיא הולכת להיות הביצ'ית. שמח שטעיתי. יש לה פוטנציאל. אבל גם הגבות שלה מעצבנות. ג'אל- היא מאוד חביבה עליי.. אני רואה בה משהו שמזכיר לי את איי ג'יי (וזה מצויין). חבל שהיא מתנהגת כאילו היא על סמים כל הזמן. מעניין לראות מה יעשו לה במייקאוברס (לא רוצה את הספויילרים המרושעים שלכם!
). וויטני ודיאנה- לא הוכיחו את עצמן עדיין. אני חושב שהן צריכות להיות מדהימות ברמה של טוקארה כדי להגיע רחוק.. ומה לעשות שהן בקושי דיאן. אם הן לא תשתפרנה אני בטוח שהן יעופו. וויטני לדעתי קודם.. לא בטוח למה. נטאשה- אוף יש לה פנים ממש מיוחדים. מזכירים לי את הפנים של יוג'ינה. שכשרואים אותה בטוחים שהשופטים יאהבו אותה. חבל שהיא גם מצטלמת כמו יוג'ינה. ויש לה אישיות מעצבנת... אולי היא תשתפר.. אבל בנתיים אני חושב שהיא רק תעיק ותגרום לבנות טובות יותר לעוף לפניה (בבקשה שילמדו מהטעויות של עונה 7!!!). ובריטני- היא כוכבת! לגמרי הפייבוריטית שלי. היא לא אמרה כלום עד עכשיו, אבל יש בה איכויות ג'ואני. שקטה אבל קטלנית. אני חושב שהיא תגיע רחוק. ואם היא תראה עוד אישיות היא גם יכולה לזכות.
מישהו יסביר לי מה הקטע של טיירה עם בנדנות? מזכירה לי את המורה הדתייה שלי לתנ"ך מהתיכון... רק חסר שפתון שחור. גם ככה יש לה יותר מידי איפור. אוף שתראה כמו בעונות המוקדמות יותר. -ליאור-

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

חבל לי על סמנת'ה, לדעתי יש לה גוף מדהים ופנים מדהימות. יש שם יותר מדי בחורות שחורות, זאתי שהייתה הצ'ירלידר הייתה צריכה לעוף, היא כעורה ממש. נטשה מושלמת. כאילו, פאק, אם יגעו לה בשיער במייקאוברים זה רק יעשה אותה מכוערת. השיער מוסיף לה ממש.

Elsewhere

New member
צריך להקטין אותו.../images/Emo58.gif

היום באמת שמתי לב שנטשה ממש יפה. היא גם מזכירה קצת את רג'ינה
, אני מניח שזה משהו רוסי. [פרסומת סמויה http://forums.tapuz.co.il/reginaspektor אבל יש לה המון שיער. באמת, כאילו, המון. היה יפה לה התלתלים היום, though. ממש ממש. דווקא את דיון צריך להעיף. מישהו יודע מי היא, מעבר לזה שהיא כביכול מדברת המון והיא נערת 1b-30?

MeetLofe

New member

התלתלים היו לה ממש מכוערים ההמון שיער זה מה שמייחד אותה היא נראית כמו לביאה ובאמת צריך להעיף את דיון דחוף כאילו לא הבנתי בכלל איך היא עלתה

למעלה