ממ,../images/Emo58.gifANTM7+8
רנה מושלמת. יש לי מלרוז חדשה ואני מאוהב ;;. היא גם אוהבת לוסט! ורקוויאם! היא מושלמת כלכך ;[. נטאשה תהיה יוג'ינה 2, או ג'יידה 2, או אולי אפילו אן 2 [כמו שאמרו בפאנל]. היא תישאר הרבה זמן ולא תוציא אף תמונה טובה, תתפוס את המקום של בנות נהדרות שיעופו לפניה [וכמובן שהן יעופו כי היה להן שבוע אחד רע והן היו מדהימות קודם לכן, ע"ע אייג'יי וברוק, ונטאשה תישאר שם כי היא Pretty girl, not photogenic]. שוב, אני חושב שהיא תהיה שם על תקן יוג'ינה, כי את האופי הדיווה יש לה, פשוט התמונות לא יוצאות. לגבי הפרק עצמו? ג'סלין קצת עצבנה אותי. הרי כל החזות הזו של לוק-אט-מי-אני-כלכך-מושלמת זו חזות של חוסר ביטחון, והיום ראינו את זה נשבר. באחד-על-אחד עם טיירה זה בטח יפול. ריחמתי על נטאשה. היא באמת מסכנה שכזו ומחסום השפה די עצום. אולי יביאו לה מתרגם רוסי אומשהו
. רנה מושלמת! בבקשה, שעונה זו תהיה נקמת המלרוז
. הבנתי את מה שטיירה וג'יי אמרו על וויטני, שהיא לא בנתה דמות מאחורי הסיפור. יש להן איזה שעה עד שהן מוכנות לצילום, שיחשבו על מה שהן אמורות לשחק. איפה טיירה שתבוא ותגיד שמשחק זה חלק מדוגמנות? דיאנה... היא מצטלמת טוב בסך הכל, אבל משהו חסר שם. אין... אין אש. אין את ה wow factor. היא לא מדהימה, היא פשוט... טובה. אני באמת רוצה ש-plus size תזכה בתחרות, אבל אף אחת מהן לא... bringing it. שרה מעיקה עליי. אבל יפה, זה כן. אני מחכה כלכך שיעיפו לקסנדרה את הפאה שתפורה לה לראש, ישמרני האל. אה, והיא חייבת ללמוד לעשות עם הפנים שלה משהו. פלישיה. היא נורא בסדר שכזו, שוב לא אחת שגורמת לי להסתכל על תמונה ולחשוב "וואו", כמו נניח בריטני, שבתקווה שלא ינחיתו עליה משהו נוראי, תתקדם רחוק בתחרות. ואחרונה חביבה - ג'ייאל. כפרות עלייך. את חמודה והכל. אבל את מדברת מפחיד ואת מוזרה כמו לאדעמה. וגם, אני לא מת עלייך בכלליות. כל עוד רנה תגיע יותר רחוק ממך, אני אהיה מאושר.
רנה רולז.