../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif
אף אחד לא ראה,או שגם אותכם טיירה משגעת?!%$#% הבאת בנות כ"כ נפלאות לעונה הזאת,למה להעיף אותן אחת אחרי אחת ולהשאיר במקומן פרחות מגעילות?רק בגלל שהן שחורות?זה משגע אותי,אני נשבע לכן!#@%#@% ביאנקה הזאת כ"כ מגעילה,פשוט דוחה אותי. קימברלי הייתה כזאת מותק וכ"כ יפיפייה והיה בה ממש את השילוב של המסחרית עם ההיי-פשן.בושה. כנ"ל עם מילה,כ"כ מיוחדת עם יופי ארופאי מדהים,למה?!%#@@@^%$ אוף. התמונה של ג'נה הייתה שלמות ברמות. הת'ר מדהימה ברמות שאי אפשר לתאר.נראה לי שהיא תגיע למקום ה-3 ולא תגיע לתצוגת אופנה,רק בגלל שהיא לא יודעת ללכת. אני גם אוהב את סלישיה.נראה לי שהיא תהיה על תקן המצליחה,זוכה בכל התגרים,מוציאה תמונות טובות,אבל בסוף מסתפקת במקום ה-2. יש לי משהו שאני הולך להגיד ואני מקווה שהוא לא יצא מהפה שלי שוב. ויקטוריה הוציאה תמונה מושלמת. X: שנטל מדהימה,שרה רגילה לחלוטין בדיוק כמו שתי הפלוס-סייז מהעונה הקודמת.את אמבריאל ואת ג'נט אני מאוד מחבב,אבל לא נראה לי שהן יצליחו הרבה. ליסה יפיפייה ויש בה משהו מיוחד ואני מאוד מאוד מחכה לראות אותה אחרי המייק-אובר. יללאה,פרק הבא מייקאוברים,עושים למישהי גלאח,נקווה שיהיה מעניין ^^