ANTM 903

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אף אחד לא ראה,או שגם אותכם טיירה משגעת?!%$#% הבאת בנות כ"כ נפלאות לעונה הזאת,למה להעיף אותן אחת אחרי אחת ולהשאיר במקומן פרחות מגעילות?רק בגלל שהן שחורות?זה משגע אותי,אני נשבע לכן!#@%#@% ביאנקה הזאת כ"כ מגעילה,פשוט דוחה אותי. קימברלי הייתה כזאת מותק וכ"כ יפיפייה והיה בה ממש את השילוב של המסחרית עם ההיי-פשן.בושה. כנ"ל עם מילה,כ"כ מיוחדת עם יופי ארופאי מדהים,למה?!%#@@@^%$ אוף. התמונה של ג'נה הייתה שלמות ברמות. הת'ר מדהימה ברמות שאי אפשר לתאר.נראה לי שהיא תגיע למקום ה-3 ולא תגיע לתצוגת אופנה,רק בגלל שהיא לא יודעת ללכת. אני גם אוהב את סלישיה.נראה לי שהיא תהיה על תקן המצליחה,זוכה בכל התגרים,מוציאה תמונות טובות,אבל בסוף מסתפקת במקום ה-2. יש לי משהו שאני הולך להגיד ואני מקווה שהוא לא יצא מהפה שלי שוב. ויקטוריה הוציאה תמונה מושלמת. X: שנטל מדהימה,שרה רגילה לחלוטין בדיוק כמו שתי הפלוס-סייז מהעונה הקודמת.את אמבריאל ואת ג'נט אני מאוד מחבב,אבל לא נראה לי שהן יצליחו הרבה. ליסה יפיפייה ויש בה משהו מיוחד ואני מאוד מאוד מחכה לראות אותה אחרי המייק-אובר. יללאה,פרק הבא מייקאוברים,עושים למישהי גלאח,נקווה שיהיה מעניין ^^

maya567

New member
../images/Emo58.gif

רואים טופ מודל. פשוט באיחור קצת... אני מאד מרוצה מהיריבות בין סלישה וביאנקה. זה כמו טיירה ונעמי - כשסלישה היא כמו טיירה נחמדה כזאת, וביאנקה היא ביצ'ית
(כמובן שזה לא אומר שלאחת מהן יש קמצוץ ממה שלטיירה או נעמי יש...). בינתיים לא כזה מטריד אותי מי הולכת הביתה. בייחוד כשהיה ברור שקימברלי עפה אחרי שפתאום היא הראשונה לדבר בפרק, ועוד בייחוד כשכבר הראו בפרק הראשון קטע שלה אחרי המייקאובר. פרק הבא מייקאובר - וזה מצוין!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אין יותר מדי מה להגיד על הפרק הזה, חוץ מזה שביאנקה הייתה צריכה לעוף. כי היא די דוחה ונשמעת כמו דראג קווין. אה, אני ממש אוהב את אמבריאל וג'נט וג'נה. הן בנות של מקום רביעי-חמישי-שישי כזה, כשהת'ר סלישה וליסה בגמר. אגב, רק אני או שהת'ר ממש מזכירה את שאנדי?

למעלה