ANTM 0805

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

היה פרק הורס לדעתי. ללא ספק הכי טוב העונה. הבנות כולן עלו על הציפיות והיו פשוט מדהימות רנה פשוט אין מילים על היופי שלה היא מהממת ותמיד היא מעניינת P: והתמונה שלה הייתה מושלמת ברמות ג'זלין כרגיל מלכה מלכה מלכה ואני מת עליה צריכים להראות אותה יותר! פחדתי קצת שג'ייאל תעוף אבל למזלי זה לא קרה אבל האם חשכו עיניי וטיירה העיפה 2 שחורות ברצף? והאם בכלל 2 שחורות היו בבוטום אחרי ששחורה שבוע שעבר עפה? מה קורה פה? והאם כבר מתוך 4 בנות שהועפו 3 היו שחורות?O: זה מפתיע. זאת העונה עם הכי הרבה שחורות אי פעם והן עפות בקצב XD בכ"א העדפתי ממש שדיון תעוף כי מההתחלה היא הייתה הכי פחות יפה בעינייי ולבייבי טיירה היה מלא פוטנציאל והיא יפיפיה טיירה סתם חיפשה להעיף אותה כי נמאס לה שמשווים בנות אליה כמו שהיה עם נעומי וכו' P: הפוטושטים היו יוצאים מן הכלל בין האהובים עליי והבנות פשוט שיחקו אותה אחת אחת אאאהההבתי.

maya567

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

מה בדיוק דוגמני בא אלוהים יודע... ואני כבר ראיתי את העפתה של בייבי טיירה שבוע שעבר, כשטיירה החליטה לתת לה מייקאובר מזעזע, ולהפוך אותה לילדה בת 13 עם פוני (רק היה חסר שתשים לה גם גשר בשיניים). חבל שטיירה מקנאה...

Oukami Kun

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

לא על ג'אל, היא פשוט קורעת אותי מצחוק. והיא מצטלמת נהדר. אבל כן על פלישיה. היא הייתה הרבה יותר טובה בהתחלה.

למעלה