../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif
היה פרק סבבה לגמרי התאוריה שלי לגבי המייקאובר של ג'ייאל עבדה וציטוט מהשרשור הקודם: 'יעשו לג'ייאל בהתחלה תוספת שיער ולאחר שהם יראו שזה לא מתאים לה,הם יחליטו לעשות לה גלאח' כאילו בערך עבדה
הרעיון של הפוטושט היה יוצא מן הכלל אבל לא השתגעתי מהתוצאה הסופית בתמונה הכללית כאילו..לא יודע איך להסביר..
ג'ייאל-כזאת מלכה כ"כ שמחתי שלא היה לה ארוך והמייקואבר בסופו של דבר היא הייתה נראית כמו תקופה אחת של אחותיXD היה סבבה לגמרי למרות שהעדפתי את הקודם והתמונה הייתה מעולה
רנה-כ"כ מרגיזה אלוהים זה כבר מעצבן תדעי להפסיד בכבוד,כי את לא היית יותר מדי טובה. היא לא מראה אינטלגנציה כרגע וחבל כי היא פשוט מושלמת ביופיה המייקאובר היה מדהים
בריטני- די מעצבנת אני לא יודע אבל פוטגונית אש המייקואבר היה הכי זוועה בארץ מזעזע אבל התמונה יוצאת מן הכלל
דיון- פשוט לא יפה לדעתי המייקאובר היה טוב התמונה לא
דיאנה- אז אוקיי,יש לך גוף שאת לא מסתדרת איתו,אבל התפשטת,אז תתחילי לעבוד עם מה שיש. האף שלה יצא מוזר רצח בתמונה. ולדעתי היא לא ממששת את הפוטנציאל שבה מספיק.
נטשה- לא מרשימה אותי בנתיים המייק אובר היה נחמד לדעתי היו צריכים ללכת על משו הרבה יותר סוער ולא סגנון קליאופטרה בתמונות בנתיים היא לא מספקת את זה בכלל
לפלישיה- גם היה מייקואבר טוב והיא הרגת אותי בשיפוט אני מתחיל לאהוב אותה העניים שלה מהממות
ג'סלין המלכהההההה!%$#@$@#$ היא באמת לא נותנת בשיפוט את כל הפרסונלטי שיש לה ובבית כן חבל אבל היא פשוט הורסת אותי מצחוק ואני מת עליה והיא כרגיל הייתה נהדרת מה שכן,אני חושב שהיא לא הולכת להחזיק הרבה זמן שם כי עובדה שבגלל משו קטן השופטים השאירו אותה פתאום אחת לפני הבוטום
שרה- מ-ו-ש-ל-מ-ת סוף סוף הוכיחה שהיא מצטלמת פשוט נפלא התמונה האהובה עליי הפרק והצבע גם היה סבבה
וויטני- בתמונה מהפנים ומעלה זה לא הולך זה נראה כאילו היא סתם יושבת באמבטיה ומסתכלת למצלמה והעניים צריכות לבטא משו והן לא המייקאובר היה סבבה בקשר ל
קסנדרה- השופטים הגזימו לדעתי התמונה ממש לא כזאת גרועה כאילו הם הסתכלו עליה כאילו זה התמונה של ליובי של הדגים לדעתי היא בסדר והמייקואבר היה גם סבבה