ANTM 0804

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ANTM 0804

שרשרו
ים,דעות וכל מה שיש לכם להגיד על הפרק לפה :]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

היה פרק סבבה לגמרי התאוריה שלי לגבי המייקאובר של ג'ייאל עבדה וציטוט מהשרשור הקודם: 'יעשו לג'ייאל בהתחלה תוספת שיער ולאחר שהם יראו שזה לא מתאים לה,הם יחליטו לעשות לה גלאח' כאילו בערך עבדה
הרעיון של הפוטושט היה יוצא מן הכלל אבל לא השתגעתי מהתוצאה הסופית בתמונה הכללית כאילו..לא יודע איך להסביר.. ג'ייאל-כזאת מלכה כ"כ שמחתי שלא היה לה ארוך והמייקואבר בסופו של דבר היא הייתה נראית כמו תקופה אחת של אחותיXD היה סבבה לגמרי למרות שהעדפתי את הקודם והתמונה הייתה מעולה רנה-כ"כ מרגיזה אלוהים זה כבר מעצבן תדעי להפסיד בכבוד,כי את לא היית יותר מדי טובה. היא לא מראה אינטלגנציה כרגע וחבל כי היא פשוט מושלמת ביופיה המייקאובר היה מדהים בריטני- די מעצבנת אני לא יודע אבל פוטגונית אש המייקואבר היה הכי זוועה בארץ מזעזע אבל התמונה יוצאת מן הכלל דיון- פשוט לא יפה לדעתי המייקאובר היה טוב התמונה לא דיאנה- אז אוקיי,יש לך גוף שאת לא מסתדרת איתו,אבל התפשטת,אז תתחילי לעבוד עם מה שיש. האף שלה יצא מוזר רצח בתמונה. ולדעתי היא לא ממששת את הפוטנציאל שבה מספיק. נטשה- לא מרשימה אותי בנתיים המייק אובר היה נחמד לדעתי היו צריכים ללכת על משו הרבה יותר סוער ולא סגנון קליאופטרה בתמונות בנתיים היא לא מספקת את זה בכלל לפלישיה- גם היה מייקואבר טוב והיא הרגת אותי בשיפוט אני מתחיל לאהוב אותה העניים שלה מהממות ג'סלין המלכהההההה!%$#@$@#$ היא באמת לא נותנת בשיפוט את כל הפרסונלטי שיש לה ובבית כן חבל אבל היא פשוט הורסת אותי מצחוק ואני מת עליה והיא כרגיל הייתה נהדרת מה שכן,אני חושב שהיא לא הולכת להחזיק הרבה זמן שם כי עובדה שבגלל משו קטן השופטים השאירו אותה פתאום אחת לפני הבוטום שרה- מ-ו-ש-ל-מ-ת סוף סוף הוכיחה שהיא מצטלמת פשוט נפלא התמונה האהובה עליי הפרק והצבע גם היה סבבה וויטני- בתמונה מהפנים ומעלה זה לא הולך זה נראה כאילו היא סתם יושבת באמבטיה ומסתכלת למצלמה והעניים צריכות לבטא משו והן לא המייקאובר היה סבבה בקשר לקסנדרה- השופטים הגזימו לדעתי התמונה ממש לא כזאת גרועה כאילו הם הסתכלו עליה כאילו זה התמונה של ליובי של הדגים לדעתי היא בסדר והמייקואבר היה גם סבבה

Elsewhere

New member
אתה צריך להבין, אבל../images/Emo58.gif

[בנוגע לקסנדרה] שזה לא שהתמונה הייתה נוראית, אבל כבר שלושה שבועות היא נורא "Not Enough" בפנים. היא לא מתחייבת. היא לא Boxing Joyfully. התמונה לא הייתה נוראית - היא פשוט הייתה הכי גרועה בשבוע הזה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

בהדחה הם דיברו איתה על ההדחה כשהתמונה שלה הופיעה הם שתקו כאילו היא ביישה ת'אמאמא של הפוטושוט וזה ממש לא היה ככה

Boran

New member
../images/Emo58.gif

עונה מגניבה. יעל ושרה מעולות. בריטני מעולה אבל מעצבנת. בייבי-טיירה גם נראית טוב. מי שהיתה צריכה להמשיך זו הבחורה שעפה שבוע שעבר (אמנדה, לא?), שהיתה הבחורה הכי יפה שם, וגם התמונה שלה לא כזו גרועה. רנה סבבה לגמרי, אבל עוד לא הגיעה לשם לגמרי. וטוב שהעיפו את הבחורה הזו שהעיפו עכשיו, היא לא היתה בסדר בכלל.

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif כל מילה

(זה כ"F חוסך לכתוב את הדעות שלי בעצמי
)

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gifלא קוראים להאמנדה../images/Emo103.gif

סמנת'ה.. היו מספיק אמנדות

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif8x04../images/Emo103.gif

האמת, פרק לא משהו לדעתי. השניים הקודמים היו יותר טובים. מבחינת דרמה דווקא היה אחלה- כל מה שהיה עם ג'אל היה די קורע לב... היה אפשר לראות שזה ממש כואב לה. אני ממש מקווה שהיא תשתמש בחוויה הזאת כדי להתחזק ולהשתפר כמו שקיילן עשתה. רנה היא חתיכת כלבה- ואני חושב שאני מתחיל להנות מזה... היא מוציאה את כל התסכול שלה על אלוהים יודע מה (כי לא כזאת גרועה), על כל הבנות וזה נהיה משעשע. אני מקווה שהיא לא תשרוף את עצמה לגמרי. מעניין למה גברים אוהבים ביצ'יות...
בריטני לעומת זאת, עיצבנה אותי למדי... הייתי ממש בעדה כי נראה שהיא עושה עבודה מצויינת, אבל הבכי כל שניה ממש לא במקום ואני חושב שהציגו אותה באור די מסריח. אהבתי אבל שהיא אמרה לרנה "I'm still kicking your ass in this competiton" ורנה עשתה לה אצבע משולשת. ענק!!!
קסנדרה שעפה- הגיוני ביותר. נראה סיפור וונדי עונה 6 שוב... בחורה שנראת די חרא ומצטלמת ממש לא משהו. טוב שהיא עפה מוקדם. מי צריך תמיכה מוסרית- ככל שהן תהיינה יותר אומללות יהיה יותר אקשן בבית
. אז למה הפרק הזה לא משהו? כי המייקאוברס היו הכי גרועים בכל ה-8 עונות לדעתי!!! יש אולי 3 בנות שהמראה שלהן ממש השתפר.. לשאר או שזה הרע או שזה לא שינה בשיט. אז הבנות שזה הטיב להן לדעתי היו... נטשה- ממש אהבתי את הקליאופטרה שעשו לה על הראש... היה לי ממש קשה לנחש מה יתנו לה והייתי בטוח שהיא תשאר בלונדינית אבל יצא מצויין לדעתי. ממש מדגיש לה את העיניים. אני מקווה שהיא תלמד להשתמש בזה וכבר תוציא תמונה בת זונה. רנה- נתנו לה יואנה!!! כל הכבוד. יושב עליה בול. עושה אותה הרבה יותר אדג'ית. ג'אל- החום נותן לה מראה יותר מתוחכם. קצת פחות רוקרית ויותר דוגמנית. אני חושב ששיער ארוך היה ממש הורס לה והיא הייתה נראת ממש משעממת ופשוטה. ואני חשבתי מהפורומו שהיא תהיה קרחת... ומה הקטע עם כל הבדיחות מיה פארו/קסנדרה האלה? מישהו שם נזכר בעונה 5 פתאום? אבל על האחרות...
בריטני- נראת כל כך חרא!!! היא נראת כמו ליצן עם פיאה ב-2 שקל על הראש... האדום- גוון צעקני ומוזר והשיער הארוך נראה עליה מגוחך... כל הזמן ציפיתי שהחתול האלווין הזה יפול לה מהראש. היא הייתה כל כך יפה קודם
. קסנדרה- לקחו פיאה מזעזעת אחת והחליפו אותה בשניה. דיאנה- נראת פליין עם או בלי בלונד. היא לא תחזיק עוד הרבה זמן... דיאון- חשבתי שהתמונה שלה הייתה מוזרה קצת אבל אני יכול להבין למה השופטים אהבו אותה. אני אישית לא ראיתי עוד משהו להתלהב ממנו... השיער הקצר לא ממש משנה לי. פלישיה- הייתה מוזרה ונראת עוד יותר מוזרה עם הפוני הכהה. והיא נראת סופר נמוכה. לא אוהב אותה. הסיבוב הזה בפאנל היה מפגר. ג'זלין- עשו לה בכלל משהו? היא נראת אותו דבר. שרה- נראת פי אלף יותר זקנה עם שיער כהה. נראה לי שצבעו לה סתם כי לא ידעו מה לעשות איתה. דווקא הבלונד יותר התאים לה. וויטני- עוד אחת שלא עשו לה כלום... והיא מתחילה לעצבן אותי. היא ממש לא דוגמנית- ואפילו לא בחורה יפה סתם ככה. בקיצור- מייקאוברים די מאכזבים. ואוף אין לי פייבוריטית כמו שצריך... -ליאור-

../images/Emo58.gif

פרק נחמד. הרעיון לתמונות היה טוב, וגם הביצוע של חלקן היה מצוין. בריטני מדהימה, התמונה הכי יפה בלי ספק, שבקלות אפשר לראות בכל מגזין אופנה (למרות שהיא לא לבשה בגדים), גם שרה יצאה טוב. אני דווקא ממש לא אהבתי את התמונה של ג'אל, או את ג'אל באופן כללי. המייקאוברים היו מזעזעים לרובם. רק שרה, רנה ונטאשה יצאו טוב אחרי זה. בריטני נראתה מזעזע עם המייקאובר. ממש קיוויתי שהשופטים יראו כמה שזה מכוער לה וישנו את זה, אבל דווקא לפאנל השיער שלה הסתדר והיא חזרה להראות מדהים. פייבוריטיות: בריטני ושרה. גם רנה משעשעת. לעוף ומהר: נטאשה, דיאנה, דיון, ג'אל. נ.ב אני היחיד שראה שהגוף של ג'סלין גובל באנורקסיה? בתמונה ממש רואים לה את הצלעות!

למעלה