America's got talene!!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif America's got talene!!

זוכרים את ילדת הפלא שכולנו ראינו ונדהמנו? Bianca Ryan לדיון הילדה בת ה11 הסופר מוכשרת זכתה בתחרות שסיימון הפיק כל הכבוד לה אני ממש ממש אהבתי אותה ועקבתי אחרי הסדרה עד שהתוכנה שמפעילה לי ת'קבצים האלה הפסיקה לעבוד היא נתנה ביצוע פשוט ע נ ק לI Am Changing וזה שיר שבול התאים עליה כמו הביצוע הראשון שלה לI am telling you בקיצור,קחו ותראו לבד ואיך הם אומרים? לאמריקה בהחלט יש כשרון = )

מרי לי

New member
באמת מגניב...מה קרה לשנייה../images/Emo35.gif

איפה היא
אותה יותר אהבתי נראה לי....

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif השניה ששמו לא הייתה מהתחרות

הזאת ככה שאין לי מושג

בדויה02

New member
חחחח...

מה זה? חחח אז היא יודעת לצעוק, וואו! אבל הצבע קול שלה... איכס..! זה נשמע כאילו היא מפליצה מהפה... אני לא מבינה לפעמים את האנשים האלה שאשכרה מצליחים להיקשר לקול הדק, הלא עמוק, לא מתחבר לשום מקום הזה... יש לה יכולות... וואו! ועוד לגילה זה יפה מאוד... אבל גם אם היא הייתה גדולה יותר הייתם מתחברים אליה? לא נראה לי... אני מתחברת לזמרות ששרות מהבטן... שיש להן עומק בקול.. לא מתחברת לאלה שצועקות בלי סיבה... אני רק מקווה שהיא תגדל (בת כמה היא בכלל?) היא תמצא את המקום שלה במוזיקה... ולא תהיה עוד דיווה שצועקת..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מה רע בדיוות שצועקות?

חוץ מזה שיש המון מהן ששרות מהבטן ולא מהגרון והיא פאקינג ילדה בת 11 לילדה בת 11 שיש יכולות זה אחד הפלוסים הכי גדולים שיש כי שירה מהבטן אחרי זה מגיעה עם הגיל ועם הניסיון אני לא מצפה שהיא תשיר שיר וממש ממש תתחבר למילים כי היא ילדה בת 11 אני מאמין שעוד כמה שנים היא תהיה פשוט ענקית!

Fairywitch

New member
טיפה צועקת באמת, אבל מוכשרת בטירוף!

לדעתי היא קצת, מה שנקרא- affected. יותר מדי עוויות פנים שבאות להראות פוזות של זמרת מבוגרת
לוחצת מדי כדי להראות לנו שיש לה קול, וזה מיותר, כי אין צורך בזה... בגדול- כשהיא תגדל ותתפתח היא תהיה מדהימה.

Bleed for Me

New member
אוי סחטיין עליה!

באמת התחלתי לחשוב מה קורה עם זה.. כל הכאבוד לה! מזל טוב!

למעלה