שרשור הכירות

לההלהלהלה אני../images/Emo15.gif

שם:רינת גיל:14 תאריך לידה:23.07 מיקום בכדור הארץ:חיפה דרכים ליצירת קשר: [email protected] 252802234 (תודיעו לי לפני זה במסרים שהוספתם אותי ותנו לי את הפרטים שלכם>< אחרת אני חוסמת:/) תמונה שלכם או סתם משהו שבא לכם:ממ...שמתי פעם בקומונה^^ פעם הבאה כאן

619rko

New member
איזה כיף, פורום!!

שם: הולי, רונה איך שבא לכם. גיל: 15.5 תאריך לידה: 28.3 מיקום בכדור הארץ: דרום ישראל, אי שם. דרכים ליצירת קשר: מסן: [email protected] תמונה שלכם או סתם משהו שבא לכם: -->

BornForThis

New member
יאללה הצטרפתי גם לפורום :p

שם: ספיר גיל: 14, כמעט ^^" תאריך לידה: 27.7.94 מיקום בכדור הארץ: מזכרת בתיה... דרכים ליצירת קשר: מסר... ; ) תמונה שלכם או סתם משהו שבא לכם: תיזהרי, זה מסוכן. א ל ת ס כ ל ו ע ל ז ה !!!!!!!!!!!!!!

TaaaaaaaaaaL

New member
היי לכוולם ../images/Emo13.gif

שם:טלל :] גיל:15 עוד מעט :] תאריך לידה:25\11 מיקום בכדור הארץ:ארץ ישראלל שלי יפה וגם פורחחת ! דרכים ליצירת קשר:איסי=>261316961 מסנג'ר=>[email protected] תמונה שלכם או סתם משהו שבא לכם:==> אני עם הכוסות ביד :]]] וחברה הכי טובה שלי לידיייי :p

TaaaaaaaaaaL

New member
חח אני מקווה ששאלת אותי ושלא יהיה פדיחות.=]

לומדת בצפירה. מכיר ?! לא חושבת .. איפה אתה לומד? יש לך תמונה?<

TaaaaaaaaaaL

New member
אכן כן :]

מיזאת בת דודה שלך? כנסי אליי שניה לאיסי קשה לדבר פה .. 261316961

rachel malasa

New member
היי!

אני מכירה אותך...את לומדת בבצפר שלי -צפירה- נכון??? וקוראים לך טל נכון?

0ooורדדoo0

New member
עונהה../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שם:ורד גיל:עוד חודש בערך 17
תאריך לידה:7.11 מיקום בכדור הארץ:פ"ת דרכים ליצירת קשר:מסן תמונה שלכם או סתם משהו שבא לכם:

אניD:../images/Emo217.gif

שם:אלינה~
תאריך לידה:1.7
מיקום בכדור הארץ:ישראלD:, טוב, ראשון לציון^^
דרכים ליצירת קשר:מסן[email protected]
תמונה:לא למות

ס'חמודה ../images/Emo99.gif

דיי כבר להגיד "אני לא יפה"/"תזהרו!!!!1111 כריש לפניכם!"/"הוווו על אחריותכם!!!!111!11" זה פשוט עושה לי חשק ל4%#$%$#%#$%.
פוו. נרגעתי.

חדשה :]

שם: לידר . גיל: עוד כמה ימים 14 ^^ . תאריך לידה: 17.10 מיקום בכדור הארץ: פתח תקווה . דרכים ליצירת קשר: מסן- [email protected] תמונה שלכם או סתם משהו שבא לכם:

oODamnRegretOo

New member
../images/Emo103.gif שיואו אתם המון ../images/Emo2.gif

זונות תבואו לקומונת RJA
סתםסתם טוב נו, נניח שאני מצטרפת P: [גל סתמי
] שם: -- מור גיל: -- 16 וחצי תאריך לידה: -- 14.5.1991 מיקום בכדור הארץ: -- אמ ישראל?
רעננה
דרכים ליצירת קשר: -- [email protected] תמונה שלכם או סתם משהו שבא לכם: -- לא באלי

למעלה