שנסכם

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifשנסכם../images/Emo35.gif

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]-
מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-
דיסק השבוע שלכם-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
פאדיחת השבוע שלכם-
ציטוט השבוע שלכם-
מאכל השבוע שלכם-
תמונה/סרטון שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
בונוס: באיזה טעם אתם מעדיפים את הקרטיב שלכם
?

משעמם לי, אז אובר השקעתי../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]-
ימים רבים \ מרסדס בנד
מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-
Love is paranoid / the distillers
דיסק השבוע שלכם-
Violently Delicate / Eatliz
בילוי השבוע שלכם-
למידה למתמטיקה, היום הייתה מתכונת. [האייקון קשור! למדתי סטטיסטיקה
]
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
רמזור [DUH], פייט קלאב, הרדוף לבן
סקופ השבוע שלכם-
לא נכשלתי במתמטיקה
[כנראה
]
פאדיחת השבוע שלכם-
דווקא לא קרה משהו מביך... שאני זוכרת, לפחות
ציטוט השבוע שלכם-
"First rull about fight club is you don't talk about fight club". גאש, אני מכורה לספר\סרט. וגם "כתום זה השחור החדש? כל זבת חוטם מפציעה כתפוז עם הדבר הזה על השיער!" יורדים עלי
מאכל השבוע שלכם-
פריכיות. אני הבנאדם היחיד בארץ שלא אוכל את זה בשביל דיאטה, אלא כי זה ממש ממש טעים!
תמונה/סרטון שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
כנסו ללינק הנחמדי בחתימה שליD:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
זה לא עשה לי את השבוע, אבל היה משעשע - יש לי פנקס של תפוז LOL
משהו שהרס לכם את השבוע-
גם, לא הרס... סתם מבאס - חברה חייבת לי כסף ולא נעים לי לבקש אותו, אבל אני ממש רוצה אותו [וצריכה]
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
כלום
אין מתכונות, אין שום דבר נוראי... אשב ואבהה בחלון! הידד.
בונוס: באיזה טעם אתם מעדיפים את הקרטיב שלכם?
לימון ודובדבן. בא לי עכשיו><

להלהלה

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אין! מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- Sweet Dreams - Marilyn Manson דיסק השבוע שלכם-אין בילוי השבוע שלכם-יום ערבית בביצפר?? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-וויל וגריס,בטי,סיינפלד, סקס והעיר הגדולה וחברים סקופ השבוע שלכם-חח ליודה לוי יש פוני אימו פאדיחת השבוע שלכם-אמ ציטוט השבוע שלכם- היו מלא אבל יש פה ילדים קטנים
מאכל השבוע שלכם-פיתה עם שוקולד וקורנפלקס? D: תמונה/סרטון שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- שלא נסעתי לחוף בסוף =[ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בונוס: באיזה טעם אתם מעדיפים את הקרטיב שלכם? לימון

Black Stain

New member
גם אני!

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אין מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- לא ממש היה לי זמן, אבל שיהיה הגרסא של קרלי סמית'סון לTOTAL ECLIPSE OF THE HEART דיסק השבוע שלכם- אין בילוי השבוע שלכם- השבוע היה זוועה לא זכור לי שום דבר שנהנתי לעשות, אה עמוק באדמה עם חברה היה בסדר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- עמוק באדמה
סקופ השבוע שלכם- לא יודעת עמוק באדמה זה שולט אני לא מצליחה לצאת מזה פאדיחת השבוע שלכם- אין ממש ציטוט השבוע שלכם- "הן לא דמויות טובות או רעות, הן פשוט קיימות" אבסורד זה ה-דבר! כל עוד אני לא צריכה לשנן את זה מאכל השבוע שלכם- הסטייק של אמא תמונה/סרטון שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עמוק באדמה? אבל חוץ מזה ממש חרא שבוע משהו שהרס לכם את השבוע- תאטרון עיוני. אומייגאד. |מסתובב לי הראש| משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חח לא ממש מחכה, יש צילומים לסרט של תקשורת (אולי 2, אני מבוקשת) בגרות בתאטרון, בונוס: באיזה טעם אתם מעדיפים את הקרטיב שלכם? תותי פרוטי!

daniel ben ari

New member
גם אני?

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- הקול שקורא לי\מבול-רונה. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- היום שמעתי את טירס אין הוון (כן, אין לי כוח לכתוב באנגלית) של אריקלפטון והתחלתי ממש לבכות
זה שיר כזה מדהים
דיסק השבוע שלכם- לנשום בספירה לאחור/רונה קונן בילוי השבוע שלכם- הייתי בראשון עם חברים
והיינו בים ואז בגלידריה ואז בסנוקר
כזה כיף שיש חברים בלי מלווה!!! רק ששלי ישתחרר כבר
וד"א.. לוותיקים בנינו - הייתי בראשון גם עם דקלה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נערת בולין האחרת סקופ השבוע שלכם- הכל בראש (סקופ החודש, סקופ השנה, סקופ החייייייייייייייים) פאדיחת השבוע שלכם- לשם שינוי אין ממש
ציטוט השבוע שלכם- "אומרים שאנחנו פשוט מזדקנים דאגות כמו סכין חותכות את הפנים.." מאכל השבוע שלכם- מרקקקקקקק
מאכל חיי תמונה/סרטון שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אינלי כוח
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שמעתי המון רונה משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- להגיע לחמישי בצהרים ולהגיד "יש! אין יותר מחשבים ואמנות!!!!" שתי בגרויות יום אחרי יום זה לא ליגה
בונוס: באיזה טעם אתם מעדיפים את הקרטיב שלכם? דובדבן

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- עמיר בניון - עומד בשער מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- לא זוכרת דיסק השבוע שלכם- שפה זרה בילוי השבוע שלכם- ים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גמר הישרדות סקופ השבוע שלכם- גם אני קיבלתי פנקס כמו של סמדר! חע פאדיחת השבוע שלכם- אני מנויה לראש 1. התקשרו אליי מידיעות ואמרו שהגיע הזמן שאני אחליף את המנוי, כי ראש 1 זה לילדים שמלאו להם מקסימום 14. אבל אמרתי שאני בכל זאת אשאר איתו... ציטוט השבוע שלכם- לחשוב חיובי מאכל השבוע שלכם- מים בטעם ענבים!!! זה שולטטט תמונה/סרטון שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לגלות שיש אנשים שבאמת אכפת להם ממני
משהו שהרס לכם את השבוע- סבתא שלי עברה תאונת דרכים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של איה כורם בחיפה (סמדר אולי תבואי?
) בונוס: באיזה טעם אתם מעדיפים את הקרטיב שלכם? אננס, דובדבן

../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]-"הייתי כה רגועעע עכשיו הלב פצווווווווע" מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]-מממ דיסק השבוע שלכם-אין בילוי השבוע שלכם-חזרות בתאטרון!!!זה פשוט כיף להיות תקוע בבציפר מ12 בצהריים עד עשר בלילה(זה לא בציניות!) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בגידה סקופ השבוע שלכם-ממ פאדיחת השבוע שלכם-ממ ציטוט השבוע שלכם-ממ מאכל השבוע שלכם-הוווו סטיק!זה היה כ"כ טעים!!! תמונה/סרטון שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לקבל 100 בהסיטוריה חחח זה בחיים לא קרה לי וזה אחד ההזוהים!! משהו שהרס לכם את השבוע-מבחן בהיסטוריה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הולכים לקנות לי שמלה לחתונה של אחותי!כיף כיף כיף חחח אני מתה על המדידות האלה:) בונוס: באיזה טעם אתם מעדיפים את הקרטיב שלכם?קולה

למעלה