שלום לכולם.יש לי כמה שאלות.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שלום לכולם.יש לי כמה שאלות.

אני רוצה לארגן לחבר שלי ליומולדת טיסה במנצח רחיפה ב'שחף' ויש לי כמה שאלות: *האם צריך לעבור כמה קורסים לפני?או שזה במקום?[בקורסים לפני הכוונה שלי היא לתאם פגישות בימים קודמים וכו'] *מה טווח המחירים? *אם המיקום הוא כ-200 מטר דרומית למלון כרמל בנתניה,זהו גם מיקום ההתחלה וגם מיקום הסיום? *האם אפשר לצנוח בכל שעות היממה? תודה מראש לעונים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ועוד שתי שאלות

*האם הזוג עושה ביחד את הצניחה,או שכל אחד עושה עם מדריך? *כמה זמן צריך לתאם מראש עם החברה? ***וכשדיברתי על המחירים,שימו לב שהתכוונתי למחירים לזוג. לילה טוב

ziv98

Member
הכי פשוט להרים טלפון לחברה

אבל לעניין: מרחפים בשעות הצהריים/אחה"צ. מתחילים ומסיימים במשטח הדשא דרומית למלון. בנוסף לטייס יש נוסע אחד בכל פעם. אם אפשר לקרוא לזה הדרכה אז מקבלים "תדריכון" של חצי דקה איפה לשים את הידיים... לגבי המחירים - כל חברה גובה מחיר אחר (מן הסתם החברות המסחריות ישרשרו כאן תשובה או ישלחו בפרטי)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה רבה על התשובות

ואממ..שאלתי לגבי טווח מחירים ממוצע,אבל אם אי אפשר לענות לי פה,אני אתקשר ואברר.תודה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif LOL אני עדיין מחכה שישלחו לי פרסומות

בפרטי ויציעו לי הצעות

../images/Emo23.gifשלום למתעניין, תשובה מ"עגור"

שלום לך! אשמח לשרת אותך בנושא, טיסה במצנח רחיפה זוגי של "עגור" מתבצעת בנתניה על המצוק דרומית למלון כרמל כ 200 מטר ומתבצעת ע"י מדריך שמטיס נוסע. הטיסה הינה בת 20 דקות וזו חוויה חזקה מאד ומהנה. מחירה 350 שקל. כמו כן אנו מבצעים טיסה דומה בהרי הגליל ומחירה 450 שקל. כמו כן אתה יכול לבחור לטוס בטרקטורון מעופף למשך 20 דקות והמחיר 450 שקל. להתראות ארנון הר לב עגור אתה מוזמן להתקשר עגור 03-5067467 03-6580144 050-2791079 אתר : AGUR.CCC.CO.IL דוא"ל: [email protected]

למעלה