סיכום שבוע

רותם654

New member
../images/Emo109.gifסיכום שבוע

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- "when you're gone" בלי שום סיבה חרשתי אותו השבוע
משהו שעשה את השבוע-חוג
משהו שהרס את השבוע-עשיתי בוחן במתמטיקה
, מבחן בהיסטוריה.. בילוי השבוע-לא זוכרת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות [יעל
]
מה קניתם השבוע?- 2 ג'ינסים, חולצה אדומה של Blind, צמידים שחורים
, ועוד 2 חולצות חלקות .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חוג
תמונה שבא לשים-אין לי כח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הסתפרתי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו וענבבל

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- מבול,אני אש. משהו שעשה את השבוע- לא למדתי
,האחיין שלי בן חודש,קניתי תחפושת,הייתי בקניון.אני לא זוכרת יותר מיזה
משהו שהרס את השבוע-שלא הלכתי עם נטלי לקנות תחפושת הלכתי לבד
,שרבתי עם חברה,שפגשתי חברה שלא רציתי ליפגוש
בילוי השבוע- קניון,פיצוציה,פיצריה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?-תחפושת,ממתקים,שטויות..... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים
תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

עוונה :)

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-תגידי מי המציא אותך משהו שעשה את השבוע-הכרתתי מישהו מזה חתיייייייייךךךךךךךךך משהו שהרס את השבוע-שלא ראיתי את הכלב שלי
בילוי השבוע-בבית .. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הבובות
מה קניתם השבוע?-ארטייק =\ חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פוריםםםם , מסיבת פורים .. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירזי הממללכה שללי

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifיאללה פורים../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- קרן פלס-מבול, היהודים-ליפול,עוד מעט,עוד ארון אחד,ג'קי אקוסטי משהו שעשה את השבוע- טקס,יצפאן עם קרן פלס,ופגישה עם חברה מהפורום[לא הפורום הזה]. משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- יצפאן^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של קרן בזאפה
! ופורים,חופש.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל ומיטל..

שלום לכולם...

אני הייתי בפורום הזה מעט מאוד זמן ולא היה לי את הזמן להמשיך אבל עכשיו התפנה לי זמן ואני רוצה להמשיך להיות בו כי זה אחד הפורומים הטובים.
אני מקווה שאני אצליח להשתלב.!.!! ויש לי שאלה אמא שלי אמרה לי שעוד מעט הולך לצאת סרט חדש בכיכובה של לירז. אם שמעתם על הסרט הזה אז בבקשה תיתנו לי פרטים!!!אההה והיא אמרה שזה היה בגיא פינס!! אהה ודבר אחד זכרתי (לשרשר)

היי נעים מאוד

כן זה נכון לירז מישתתפת בסרט חדש ושמו "להתחיל מחדש" אני חושבת שזה שם הסרט אני לא בטוחה אני שוחכת מהר
טוב אז ברוכה הבאה ומתי לירז הופיעה בגיא פינס?:-O

רוית46

New member
סוף שבוע..:

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז-יותר טוב לסלוח משהו שעשה את השבוע-הצטלמתי לתמונות בת מצווה משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע-כל היום הייתי בבית מול הטלויזיה.... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מעריב לנוער מה קניתם השבוע?-דברים לטיול ועט. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול לירושליים ביום ראשוןן! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מתי יודע בערך עוד כמה זמן הדיסק השני של לירז יוצא? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולםםם!!

המהממת6

New member
../images/Emo13.gifעונה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- נערה חשמלית משהו שעשה את השבוע- חופש מבצפר משהו שהרס את השבוע- תעודות בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאתי ללירז

martina10

New member
הנה הנה הנה - משהו חדש: לירז מתעניינת בקבלה!!

http://tinyurl.com/38am9r זה רק חלק מהראיון איתה. כשיהיה את הכל אני אנסה להביא גם.

למעלה