מי בעד...? להיפגש כולם לפני ההופעה בצוותא (נגיד בסביבות 21:00), לאכול משהו ולדבר על החיים?
L LaviDavi New member 17/12/09 #1 ../images/Emo109.gifמי בעד...? להיפגש כולם לפני ההופעה בצוותא (נגיד בסביבות 21:00), לאכול משהו ולדבר על החיים?
../images/Emo109.gifמי בעד...? להיפגש כולם לפני ההופעה בצוותא (נגיד בסביבות 21:00), לאכול משהו ולדבר על החיים?
ק קיפוד של הים New member 17/12/09 #2 אני ושונצצ כבר שם !!! ... לא ממש עכשיו --- יותר - אישור רעיוני - איזה יופי - כשהפורום מתעורר זה בבום !!!
אני ושונצצ כבר שם !!! ... לא ממש עכשיו --- יותר - אישור רעיוני - איזה יופי - כשהפורום מתעורר זה בבום !!!
L LaviDavi New member 17/12/09 #9 איזה כיף שאתם זורמים../images/Emo6.gif עוזי- אתה איתי זה בסדר אז מי מכיר מקומות טובים לאכול בהם ליד הצוותא?:-|P
איזה כיף שאתם זורמים../images/Emo6.gif עוזי- אתה איתי זה בסדר אז מי מכיר מקומות טובים לאכול בהם ליד הצוותא?:-|P
H hilali1 New member 18/12/09 #14 יש ממש קרוב את הקופי בין וארומה וממול יש את עגבניה (אחלה פיצה!) וטיפה יותר רחוק לכיוון כיכר רבין יש את הברסרי ועוד קפה ממש לידו ששכחתי את שמו...
יש ממש קרוב את הקופי בין וארומה וממול יש את עגבניה (אחלה פיצה!) וטיפה יותר רחוק לכיוון כיכר רבין יש את הברסרי ועוד קפה ממש לידו ששכחתי את שמו...
H hilali1 New member 18/12/09 #17 אם הכל יסתדר אז כן אבל לא נראה לי שאספיק להגיע כל כך מוקדם.. אשתדל ממש. הישיבה באולם לפי סדר הגעה
ק קיפוד של הים New member 18/12/09 #21 יווווו נמאס מארומה כמעט כל צהריים החברה בעבודה גוררים אותי לארומה יוצאים לי ירקות מכל החורים באו משהו עם אוכל אמיתי או איזה סושי טוב
יווווו נמאס מארומה כמעט כל צהריים החברה בעבודה גוררים אותי לארומה יוצאים לי ירקות מכל החורים באו משהו עם אוכל אמיתי או איזה סושי טוב