לייב8

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifלייב8../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

"פ מה שכתוב ב"ידיעות אחרונות" של היום, יום ו' ה-1.7, ערוץ "ישראל 10" יעביר בשידור ישיר את המופע מפילדלפיה מיד אחרי המופע מלונדון, שיחל בשעה 15:00, ובארץ יחל השידור ב-16:00... חשוב לציין! בשעה 20:58 תשודר מהדורת החדשות המרכזית וכן פרק בסדרה "24" ובשעה 22:35יתחדש שידור המופע עד השעה 03:00 לפנות בוקר. השידור ילווה בשידורים מאולפני "ישראל 10" בהנחיית טל ברמן ואביעד קיסוס, וכן בדיווחים של עדן הראל מאחורי הקלעים של האירוע . כמו-כן, ב-MTV אירופה, בכל שעה עגולה דיווחים וראיונות מאחורי הקלעים... ותודה לSmelly מפורום MTV
קיצר למי שלא הבין המופע מפילדלפיה שמארון משתתפים בו ישודר בערוץ 10
החל מהשעה 22:35
. יאי!

KerenWelling

New member
הו יש!

ידעתי שאלוהים גדול
עכשיו לא הבנתי..ב15:00 מתחיל מלונדו או מפילי? לא הבנתי על פי מה שכתבת... ואם זה ב3 בלילה שימותו. דוקא כשיש לי עבודה מחר?!?!?!?!
*מכינה קלטת*

../images/Emo112.gifיש יש יש יש יששששששששששששששש

הולכים לראות את מארון בליייייייייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וווווווווהההההההההוווווווווווווווווווו "מה מארון עושים עכשיו?!?!?!" מופיעים בלייב 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תודה הילע D: :$

sweetyheart

New member
../images/Emo47.gifאוי המופע הזה שולט!!

>.< רק שמארון לא יופיעו כשיהיה אבודים

MarishA M

New member
עער זה המופע הכי טוב EVER!!

זה לא פייר גם אני רוצה להיות בלונגדון-בהייד פארק!

danone 14

New member
לא ראיתי אותם ..

או שפיספסתי אותם או שלא שידרו את ההופעה

../images/Emo112.gifלמה יש לי הרגשה שלא ישדרו

את המופע שלהם????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

When Pigs Fly

New member
../images/Emo45.gif

גם לי נראה ככה ]: למרות שאביעד קיסוס תמיד הזכיר את מארון 5 בהופעות שהם מראים.

למעלה