חג שמח!!!!! למה אתם מתחפשים?? איך תעבירו את החופש??
L LaviDavi New member 1/3/07 #1 ../images/Emo109.gifחג שמח!!!!!../images/Emo148.gif למה אתם מתחפשים?? איך תעבירו את החופש??
B Butterfly of wind New member 1/3/07 #2 טינקרבל../images/Emo134.gif ואני אעביר אותו במתמטיקה והיסטוריה חופש נעים
ח חולה על יעל שרוני New member 2/3/07 #3 אסירה\זברה\שחור-לבןXD../images/Emo110.gif אפילו אני לא יודעתXD
N N0 far New member 2/3/07 #6 שטנית אני חושבת כל פעם זה משתנה.. תלוי בחברה המעצבנת הזאת שלי והתחפושת?? על הפנים!!!! אמממ או שאני הולכת למופע של כמה סדנטפיסטים (אורי גוטליב בניהם ) ואם לא לשם אז.. למסיבה בבי"ס שלי- שהיא אגב חובה
שטנית אני חושבת כל פעם זה משתנה.. תלוי בחברה המעצבנת הזאת שלי והתחפושת?? על הפנים!!!! אמממ או שאני הולכת למופע של כמה סדנטפיסטים (אורי גוטליב בניהם ) ואם לא לשם אז.. למסיבה בבי"ס שלי- שהיא אגב חובה
R RaZiK4 New member 2/3/07 #7 לא מתחפש רציתי דווקא לצבוע תשיער בירוק או אפור, בסוף לא יצא :| אני יעביר אותו בעיקר בעבודות שיש לי לגמור [תנ"ך, ביולוגיה, היסטוריה ות"י] ובהרבה ש"ב. חרא
לא מתחפש רציתי דווקא לצבוע תשיער בירוק או אפור, בסוף לא יצא :| אני יעביר אותו בעיקר בעבודות שיש לי לגמור [תנ"ך, ביולוגיה, היסטוריה ות"י] ובהרבה ש"ב. חרא
ח חולה על יעל שרוני New member 2/3/07 #9 בסוף התחפשתי לבילבי גותיתXD../images/Emo110.gif בילבי כי זה חמוד, גותית כי זאת אני [סתם, נו.. זה מה שכולם אמרו ] ותמונה - אני מצונזרת כי יצאתי רע
בסוף התחפשתי לבילבי גותיתXD../images/Emo110.gif בילבי כי זה חמוד, גותית כי זאת אני [סתם, נו.. זה מה שכולם אמרו ] ותמונה - אני מצונזרת כי יצאתי רע
ח חולה על יעל שרוני New member 3/3/07 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif לגמריXD כנראה שבאמת הייתי על ספידים, נדמה לי ששמעתי את המורה שלי למתמטיקה אומרת לי: "אוי, את כ"כ חמודה עם קוקיות, איזו מתוקה לבשת שני גרביים שונים.."
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif לגמריXD כנראה שבאמת הייתי על ספידים, נדמה לי ששמעתי את המורה שלי למתמטיקה אומרת לי: "אוי, את כ"כ חמודה עם קוקיות, איזו מתוקה לבשת שני גרביים שונים.."
ח חולה על יעל שרוני New member 3/3/07 #19 איזו השקעה../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif שנים לא דיברתי איתך ><