חבר'ה!!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifחבר'ה!!!

לרגע התבלבלתי- אנחנו פורום בישול או פורום איה כורם?
אין לי בעיה שתפתחו פינה שבועית לבישולים אבל לא שכל הפורום יהיה רק זה... בכל זאת הכותרת למעלה היא "איה כורם"
נעשה כל שבוע שרשור
שבו תכתבו את כל מה שעולה לכם בראש, ואם בא לכם גם פינת בישול שבועית אז בכיף
בכל מקרה, לי יש משהו שכן קשור לאיה לספר... שיר קיבלה צ'ופר על זה שהיא פעילה ותורמת לפורום (וזה לא הצ'ופר האחרון שיהיה, צפו לעוד, תתאמצו ואולי גם אתם תקבלו
), והיום הייתי איתה בצילומים של "דואט ישראלי"! צילמו 2 תוכניות: עם אלון אולארצ'יק (כזה חמוד!!) ועם שימי תבורי (לפחות סולו מדהים של איה יצא מזה!) היה ממש כיף... שיר תכף תספר לכם וגם נעלה כמה תמונות... התוכנית עם אלון הייתה מגניבה והיו ביצועים שווים! ועם שימי היה סבבה... איה שרה את "עוד סיפור אחד של אהבה" מ-ד-ה-י-ם-!! מחר, אגב, ב-11:30 בערוץ 2 משודרת התוכנית עם שלמה גרוניך, שאיה אמרה שזאת אחת התוכניות שהיא הכי נהנתה בהן.. אז תצפו! סופ"ש מעולה לכולם!!

שונצצ

New member
שימי תבורי = ../images/Emo6.gif אחד האנשים ההזוים!

טוב אז כן קיבלתי צ'ופר
ואני חייבת לומר לכם תתאמצו זה אחד השווים! שימי תבורי בן אדם הזוי בטירוף אלון אולארצ'יק כמו שאמרתי למיכל, סגידה!!!!!!
אז התוכנית הראשונה הייתה עם אלון אולארצ'יק נוותר על הסיפור המייגע בו אני רואה את הרכבת נוסעת לה מול עיניי ומוצאת את עצמי מחכה שעה בתחנה... הגעתי לאולפנים ובדיוק התחילו הצילומים אני חייבת לומר שזה היה די מגניב לראות ככה את התוכנית בלייב ואיך שאחרי שאומרים קאט פתאום דני רובס מתחיל אחרת ממה שהוא התחיל קודם!
עם אלון הם שרו את ילד מזדקן, בן בסט ועוד שניים שאני פשוט לא מצליחה להזכר מה הם היו
פשוט תצטרכו לחכות לתוכנית
עם שימי הגענו אחרי הליכה מפרכת עד הבית של סבתא ובחזרה (כי הייתה הפסקה של שעתיים...) ואיה קראה לנו משוגעות שהלכנו עד לשם! חחח אני באמת מודה שזה היה קצת משוגע...
מפה לשם סופסוף הם התחילו לצלם והתוכנית מתחילה בצורה פשוט מדהימה! איה שרה את עוד סיפור אחד של אהבה! זה היה פשוט מדהים! לפחות עד ששימי הרס
אח"כ גם שאלתי את מיכל איך יכול להיות שהבן אדם שהשיר שלו הרס את השיר של עצמו?! מיכל הסבירה שזה רק בגלל שאיה פשוט מתעלה עליו
הם שרו את הלנה, אתמול היית שונה ושוב, עוד שיר שאני לא מצליחה לזכור... שווה לראות ת'תוכנית הזאת רק בשביל לצחוק על שימי... אותנו לפחות הוא הצחיק
אז זהו... משם פרשנו לנמל, למאגנום רואיל בר (מומלץ!!!!!!) ואז הביתה
רק שתדעו שמיכל נראית מהמם במדים! ושהיה ממש אבל ממש חם היום!
ובתמונה, איה שימי ודני - תודו שהם נראים כאילו הם סתם יושבים בסלון של שימי

שונצצ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת שאני ומיכל תהינו מה הוא בכלל עושה

שם ככה באמצע החדר!

hilali1

New member
../images/Emo6.gif שמחה שנהניתם../images/Emo70.gif כל הכבוד על הצ'ופר../images/Emo70.gif

kaatz

New member
כל תוכניות דואט ישראלי בצפיה ישירה!

שלום לכולם לטלויזיה החינוכית הישראלית יש אתר www.23tv.co.il שבו אפשר לצפות בשידורים של דואט ישראלי לפי האתר עד עכשיו היו 20 פרקים פרק 20 מופיע שלמה גרוניך למעבר לאתר http://www.23tv.co.il/595-he/Tachi.aspx וכן יש שם עוד המון קטעים משדרות ישנות שפעם שודרו

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifראיתי את התוכנית עם אמיר פיי גוטמן

איזה כייפי היה הביצוע ל"עומד על צוק"!! D:

hilali1

New member
טנקס. האולפן נראה ממש פיצי או שזה רק נדמה../images/Emo35.gif

hilali1

New member
איזה סולו של איה יצא לשיר של שימי../images/Emo35.gif מעניין..

למעלה