דעות

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif דעות ../images/Emo191.gif

הרבה זמן לא פתחתי,כי לא היה לי רעיון.אז אתם מוזמנים להציף אותי ברעיונות זבלים
אבל עכשיו יש לי |זר| 'סינגל הניצחון' מה דעתכם על כך?האם באמת צריכים סינגל מיוחד שיכתבו בשביל המתמודדים?האם זה פייר,הרי הסינגל יכול להתאים לאחד המתמודדים ולשני לא [אחמ] אבל מצד שני,המתמודדים אמורים להיות ורסטילים מספיק כדי לבצע אותו לפחות טוב. בכ"א,מה דעתכם על כך? האם צריך לכתוב סינגלים שונים?האם לא צריך להיות סינגל שכתוב במיוחד לתחרות הזו בכלל?האם אתם אוהבים את הרעיון שכותבים סינגל? -הכל לכאן-

דעתי

מבחינתי, אפשר לבקש משני מתמודדים ששונים זה מזה לשיר את אותו השיר, באמת מפני ששניהם אמורים לדעת לבצע אותו באופן סביר+.אבל צריך שהסגנון של השיר לא יטה באופן מובהק לאחד מהמתמודדים, הוא צריך להיות ""ניטרלי" משהו. זה כמו שתהיה תחרות ריקודים, ויתנו לשני מתמודדים לרקוד סלסה, כשאחד מגיע מהבלט ואחד מגיע מההיפ הופ. אבל אם אחד מהם יגיע מרקע של ריקודים לטיניים, זה לא יהיה פייר, נכון? |מושפעתמנולדלרקוד| בקיצור, הטיעון של "לבדוק אם שניהם יכולים להתמודד עם שיר שלא קשור לסגנון שלהם" תקף רק אם השיר באמת לא מתאים במיוחד לאחד מהמתמודדים.

אני חושבת..

שהיו צריכים לכתוב שיר שיתאים למתמודד, שידגיש את היכולות הווקאליות שלו והכל. שנה שעברה נתנו לטיילור שיר ממש טוב בשבילו והרסו לקת'רין עם שיר שלא מראה בכלל את הכשרון שלה. והשנה, ממש שנאתי את הקטע הזה שנתנו שיר אחד לשני המתמודדים, במיוחד כשהשיר מתאים רק לאחד מהם. לבלייק היו צריכים לכתוב שיר שמתאים לו! זה בסך הכל צריך להיות שיר שיהיה שייך להם ושיהיה מזוהה איתם.

TamirKC

New member
כ"כ נגד../images/Emo31.gif../images/Emo11.gif

מכמה סיבות. בראשונה כמו שבאמת אמרת,שהשיר לא מתאים בהרכח לשני המתמודדים. וגם זה כי מביאים להם שיר ואין להם מה לעשות, הם חיבים לעשות אותו כמו שהוא.(ככה הבנתי שלא נתנו לבלייק לשנות לסטייל שלו, זונות) והם השיר לא מוצא חן בעיניים או פשוט לא הסטייל שלהם, זה חבל לצאת ככה עם סינגל ראשון. אבל אני- מת על טיס איז מיי נאו

frhx

New member
אני שמח כי בזכות השיר בלייק לא זכה...

שלא תבינו לא נכון, אני מעריץ שלו מההתחלה, אבל ככה הוא לא כבול/ כבול פחות לחוזה באמריקן איידול. בסרטון שהבאתי אפשר לראות שמנעו מבלייק הרבה דברים במהלך העונה. וכאן בעצם אמרו לו גם שאסור לו לשנות את השיר והוא צריך רק לשיר אותו, אחח... כנראה שמישהו שם שם כסף על ג'ורדן. בכל מקרה, עוד סיבה שגם אני וגם הוא שמחים שהוא לא זכה שהשיר הקיטשי ודביק עד מאוד הזה לא יהיה באלבום שלו. אז במקרה הספציפי שהיה לנו הכל הסתדר לטובה. *גם למלינדה שיצאה כשלישי, היא זכתה ככה להרבה יותר תשומת לב.*

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo31.gif

הסבר- לדעתי צריך לכתוב את הסינגל למנצח, כך שיתאים לו, ולא לכפות את הסגנון עוד לפני שיש מנצח.

בעד

סינגל הניצחון אמנם לא תמיד מתאים ב100% למתמודד (המקרה של בלייק חריג!) אבל זה נותן לו את הפוש ההתחלתי ועוזר להשאיר אותו בעניינים בזמן שאחרי התחרות. מה שכן, אני חושבת שצריך להתאים מוזיקלית ו-ווקלית את הסינגלים לכל מתמודד.

למעלה