מה דעתכם

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מה דעתכם

על גבסו?
נראה לי שזה צריך טופיק, במיוחד בגלל חילוקי הדיעות מסביבו. הרבעה אומרים שהוא מלך, שאין על הקול שלו, ומצב אחר - הרבה אומרים שהוא שר מהמם, אבל ל----א הגיע לו להגיע לגמר. אני הולכת עם הגרסא השניה... לגבסו יש אחלה קול, אבל אם הוא לא היה נראה טוב [ לדעת הבנות בארץ, לא לפי דעתי
] הוא לא היה מגיע רחוק מדי. מורן, מעיין, בן, שרפי, רביזדה, אסתי ועוד הרבה, שרים הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממנו. [ וזו דעתיבלבד - לא לתקוף
]

y a ® d e n a

New member
בלופ../images/Emo19.gif שאלה טובה

אז ככה, הוא שר יפה מאוד! אבל מורן ובן ועוד הרבה ((מעתיקה מדסי
שרים הרבה יותר טוב
ושוב אני גאה
להעתיק, בלי כל היופי שלו הוא לא היה מגיע לגמר...
דסי- לאב יו
מקווה שאת סולחת לי על העתקות..חחח

keren007

New member
מסכימה איתך... ../images/Emo45.gif

גבסו שר באמת יפה, אבל לא ברמה שמתאימה לגמר הגדול, ואין ספק שאם הוא לא היה נראה איך שהוא נראה הוא לא היה מגיע לאיפה שהוא... אני חושבת שהיה הרבה יותר מתאים לגיא שרפי או מעיין שקד להיות בגמר הגדול. עם כמה שאני אוהבת את גבסו... זה נכון

m G m

New member
../images/Emo127.gifמסכימה איתך../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo141.gif

לדעתי גבסו ממש לא שר משהו....ואפשר לשים
לזה במיוחד בשיר שהיה בגמר שכולם שרו.....הוא עלה לגמר רק בגלל שהוא נראה טוב והוא מן "אליל הבנות" אבל בתכל'ס הוא ממש לא "כוכב"... אם כבר מבין הבנים לעלות לגמר, היה מגיע לבן או מורן או בוריס
הם ממש מעולים
(גם שרפי מעולה אבל אני לא מתה עליו אז בגלל זה לא אמרתי אותו...
)

m G m

New member
למה לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בוריס חמוד../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

והוא שר גם ממש טוב....

Craz¥ L

New member
../images/Emo46.gif

חחחחח אני צוחקת אממ מה אני אגיד לך היה לו מזל כי כולם שרים יפה!*נפלא
*

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

הוא שר יפה ובלה בלה בלה... אבל היו שם אנשים פי מליון ושש יותר מוכשרים ממנו..

BaMbA 1

New member
אממ..

לפי התגובות נראה לי שאני היחידה שלא מסכימה (?) חחח
אני דווקא מאוד אוהבת את הקול של שי.. ומאוד התחברתי אליו.. מאוד קיוויתי שהוא יעלה לגמר.. ולכן אני חולקת על דעתכן, אבל זו רק דעתי

AndreaCorr ©

New member
כן, יכול להיות שלא הגיע לו להגיע

לגמר. אבל בואו נשים את הקלפים על השולחן - זו הייתה אמורה להיות תחרות כישרונות, אבל ממש לא כולם הצביעו על פי כישרון. זה גם עניין של הפגנת נוכחות על הבמה, חיוך כובש, סקס אפיל, וכמובן כמובן קול טוב. לגבסו יש את כל זה. אולי אין לו את הקול הכי טוב, אבל יש לו את הנוכחות הכי טובה, ובגלל זה אנשים הצביעו לו.

m G m

New member
נוכחות הכי טובה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif קצת הגזמת...

מה עם הנוכחות של גיא שרפי?? פי אלף יותר טובה.... הנוכחות של שי גבסו לא עולה על הנוכחות של בוריס, מורן או אפילו התאומים

aYaLoLy

New member
הנוכחות של שרפי../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

גובלת בגועל...
גבסו.. לא הייתי אומרת שהוא לא יודע לשיר.. אבל יש לו קול של צופיפניק או להקת תיכון כזאת! לא של אמן ישראלי ושוב אני חוזרת: מורן היה צריך לזכות
הוא ורק הוא!!! וגן בן

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif שמחה שהסכמתם איתי ../images/Emo9.gif

ולחלק השני.. מי מכם[ן] הצביע[ה] לגבסו?

hen shane

New member
גבסו דבר ראשון שר מהממם!

והוא חמודיייייייייייייייייייייי הוא יודע איך להופיע על במה....... הוא אשכרה גרם לי להצביע בשבילו! לדעתי הוא ממש מוכשר........

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשר מצויין...

בקשר למראה חיצוני...מממ ילד נחמד... יש לו קול מקסים...

«AdiDuShA»

New member
../images/Emo179.gifדעתי...

לדעתי שי לא שר יפה...ברור גם שלא מכוער, אבל בהחלט לא הגיע לו לעלות לגמר... וכל מי שדסי כתבה {אין לי כוח לכתוב} ללא ספק מגיע להם להיות בגמר...לפחות יותר מאשר לגבסו

למעלה