יש לי בעיה

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif יש לי בעיה

קניתי מצלמה חדשה
הבעיה היא שצילמתי, והחיים סבבה
אבל עכשיו אני לא מצליחה להעלות את התמונות למחשב
חיברת את הכבל, למצלמה, ולכל חור אפשרי במחשב, וזה עדיין לא עולה! לפי החוברת הוראות, צריך ללחוץ על הכפתור הירוק
אבל זה לא עובד
מה אני יכולה לעשות? ועוד בעיה, למצלמה יש 16 מגה זיכרון, קניתי כרטיס של 64, ואחרי 26 תמונות אני לא יכולה לצלם יותר... אז זה אומר שהכרטיס כבר בתוך המצלמה?! כי לא מצאתי אותו

אנסה

1.כדי להעביר תמונות מהמצלמה למחשב היא צריכה להיות במצב של 'העברת קבצים' - דרך תפריט במצלמות פשוטות ודרך כפתור חיצוני ביותר משוכללות,ויש מצלמות שהמחשב מזהה מיד כשמחברים אותן אליו ואין שום בעיה - ככה במצלמות אולימפוס גם הפשוטות. 2.התהליך:מדליקים המחשב,וכשהוא מוכן - מחברים מצלמה כ ב ו י ה אליו בעזרת כבל הusb ומדליקים אותה - אם יש בה אופציית חיבור למחשב מובנית בתפריט או כפתור - חייבים להפעיל אותם, אם לא - המחשב 'יזהה' עב"ם מחובר - חומרה - ויתחיל לאתר את הדרייברים: בשלב זה מופיע מסך חיפוש ומכניסים את דיסק המצלמה לכונן התקליטורים ומכוונים את החיפוש לשם - כדי למצוא את הדרייברים למערכת ההפעלה (אפילו בxp יש עדיין מכשירים,לא עדכניים או אפילו המיוצרים כיום,שצריך לספק את הדרייברים) כשהמחשב מוצא - הוא מאשר - ותמצאי את המצלמה כ> כונן נייד' חדש ב'מחשב שלי'. 3. בעזרת העכבר מקליקים - נפתחת ספריית הכרטיס - מסמנים - ומבצעים 'העתק' פותחיםן ספריה מיוחדת במחשב - אליה מורידים את התמונות ולוחצים 'הדבק' ו...זהו. 4.פירמוט הכרטיס ומחיקת תמונות - כדי לצלם עליו שוב - רק במצלמה ובשום פנים לא במחשב - זה מוחק קבצי זיהוי והמצלמה לא תדע לזהות. 5.אם נגנר לך הזכרון כשהכרטיס בפנים ,אחת משניים: א.צילמת קבצים ברזולוציה\גודל הגבוהים ביותר - ולכן תופסים המון מקום ב.בטח יש כפתור העברה במצלמה,או תפריט פנימי, בו את קובעת ש'כעת יעברו התמונות אך ורק לכרטיס הזכרון'.במצלמות בהן אופציה לשני סוגי כרטיסים קיים כפתור מיוחד לכך. בהצלחה! ***את התוכנה לא מכירה ומהדוגמית המיקרוסקופית שצירפת לפורום לא הבנתי שום כלום - גם לא צריך - בדרך כלל לא חייבים תוכנה מיוחדת כדי להוריד קבצים מהמצלמה למחשב - או שהיצרן מוכניס לקושחת המצלמה או קיימת כבר ב'חלונות'. תוכנה מיוחדת צריך רק לעיבוד התמונות ותיקונן לאחר מכן.

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif תודה רבהההההה!!!

היום בערב אני אנסה.. מקווה להצליח
ולא נראה לי שיש לי מצב במצלמה של העברת קבצים
יעני יש 4, צילום רגיל, איפה שמוחקים תמונות ורואים אותן, כל מיני הגדרות וצילום וידיאו. ובקשר לכרטיס, היום התקשרתי לברר, והם לא שלחו אותו
נקווה שיגיע מהר

פלטרון

New member
מה ז"א "לא מוצאת אותו"??

ברוב המצלמות כרטיס זיכרון הוא כרטיס ( כמו כרטיס אשראי - רק קטן יותר ) שדוחפים לתוך המצלמה לחריץ מיוחד - שהוא כאילו הכונן שלה . אלא ש... אולי אצלך מדובר על זיכרון פנימי ( משמע טכנאי התקין לך את הכרטיס ) . ניחוש שלי הוא- או שאת לא יודעת מה זה הכרטיס הזה ואיך הוא אמור להיראות ... קיבלת אותו אבל את לא יודעת שהוא הכרטיס זיכרון או שלא סיפקו לך כרטיס ואת אינך יודעת זאת כי את לא יודעת איך הוא אמור להיראות ... יום טוב - פלטרון

למעלה