היי

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif היי ../images/Emo9.gif

אממ.. לפני כמה ימים עזרתם לי עם איפור לעיניים.. בכל אופן, השגתי תמונה
עכשיו תראו, העין שלי קטנה כזה, בגורה.. וזה תמיד נראה כאילו אני מסוממת.. וזה מרגיז
מה אני יכולה לשים כדי להגדיל אותה? (כאן אני עם מסקרה... מה שנשאר ממנה בכל אופן
) ועכשיו אני שמה לכם עוד תמונה, של עין של חברה שלי... מה אני יכולה לעשות כדי לקבל כזו צורה? גדולה כזו.. יפה

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif של חברה שלי ../images/Emo26.gif

ועוד משהו.. מה כדאי לי לעשות בגבות? פשוט אי אפשר לעשות להן ממש צורה כי הן בהירות ויש הרבה רווחים בין השיערות

אדווה 18

New member
היי מתוקה אני משערת שאני יכולה

לנסות לעזור לך רק עם תתני לי תמונה יותר ברורה של הגבות .... ככה קשה לי....

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gifזו לא ברורה מספיק?../images/Emo3.gif:-*

וזה יהיה יותר טוב אם אני אחתוך מתמונה אחרת? ומה בקשר לעיניים?

אדווה 18

New member
וכמה שאלות קצרות :

1- שאת "מנקה" את הגבות שלך ... את "מנקה" גם באמצע ?! בין גבה לגבה? גודל לך שם שערות ?ואם כן הן קרובות לגבות עצמן? 2- את מנקה מעל הגבה?או רק למטה? אני מקווה שאת מבינה את שאלותיי .... בנות שיש אין להן גבות מלאות זה בעיה אך יש לה פיתרון קצת עבודת איפור לא תזיק ... אך בואי לא נמהר להסיק מסקנות... תשיגי לי מתמונה ברורה של הגבות לא רק אחת מהן שאני אדע מה השוני בניהן ותעני לי על השאלות וככה אני אנסה לעזור לך אדווה

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אז ככה...

קודם כל, חברה שלי עושה לי.. אנ לא מספיק מוכשרת
היא עושה לי רק מסביב.. באמצע היא לא מוציאה כי ממש אין
והיא עושה לי גם מעל.. כי לפעמים צומחות שם באיזורים לא קשורים למציאות בטירוף
ואני מנסה לסר לך תמונה
דקה

אדווה 18

New member
טוב אז לפי מה שאת אומרת גבות מלאות

אין לך .... טוב נבדוק לפי התמונה אני מחכה לך כאן מותק

אדווה 18

New member
אז ככה מתוקה :

צדקתי הן לא הכי מלאות אך במצב טוב ראיתי גבות ה-ר-ב-ה יותר דלילות והמצב שלך אחלה 1- אני לא יודעת איזה תמונה הכי עדכנית אל התמונה הכי למטה מצד ימין אחלה הגבות שלך שם ומלאות בניגוד לשאר התמונות . 2 למשל בתמונה השמאלית מלמעלה הגבה השמאלית שונה מהגבה הימנית ואף יותר קצרה ונמוכה יותר... 3- עוד שאלה את גוזרת את הגבות ? כי יש מון בנות שעושות את זה בניהן אני לא כל כל הגבה אלה רק בהתחלה חלקן קוראים לזה "שושונה" אבל זה אנדיבידואלי אצל כל אחת... 4- כמו האמרתי הגבות שלך בימנית למטה מעוצבות טוב יחסית ... הן די דומות . 5 אני מציעה לך לקנות צלילת לגבות עם מברשת לי יש לבנות שאני מאפרת של איל מקיאג' אני לא ממליצה על עיפרון במיוחד לא בימי הקיץ החמים את יכולה למלות אותן ולעצב יותר את הגבה למרות שזה לא קריטי את יכולה גם להישאר ככה אלה אם התמונה שאמרת שהן דומות (השמאלית מלמטה) ואם היא פחות עדכנית אז דרוש עיצוב זריז. בגדול התמונה השמאלית מלמטה יש לך אחלה של גבות את יכולה להשאיר אותן איך שהן ... אין לך מה לדאוג חשבתי שהמצב יותר גרוע ... בזמן שהוא בסדר גמור ! לי אישית יש גבות מלאות ואני יכולה לשחק בצורה שלי כמה שני רוצה.. בהזדמנות אשים תמונה של עיניי כדי להראות לך כל מה אני מדברת .. היום כבר לא יצא לי להשים תמונה ... בכל אופן יקירת אני מקווה שעזרתי לך . נ.ב: דבר אחד על תעשי אל תדקקי אותן עוד יותר יש להן אחלה על עוב דיקוק של הגבה רק יזיק.

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif כל התמונות מאתמול ../images/Emo6.gif

כנראה זה נראה שונה בגלל הזווית
אממ.. אני לא גוזרת את הגבות
אמממ.. מה זה צללית לגבות? ומה היא בעצם עושה? ואיזה צורה נראה לך שתתאים להן? כי לודעת למה אבל כל אחת שמגלה שאני עושה גבות אומרת: "זה לא נראה ככה
"
ומאד עזרת לי, תודה ע-נ-ק-י-ת

Leeeeeeee

New member
טוב תישכחי את מה שרשמתי קודם...

בקשר לגבות. את לא צריכה להוריד שום שורה, רק עכשיו אני רואה טוב יותר ואני רואה שאת לא צריכה בכלל לגעת בהם

אדווה 18

New member
אני בשוק, אני בהלם ,אני המומה../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

טוב עכשיו ממש ממש הצלחת להפתיע אותי !!!! אני מתקה להאמין שכל התמונות צולמות באותו היום ?! ממש מוזר שבכל תמונה הגבות שלך נראות כל כך שונות התמונה לתמונה בכל אופן.... תני לי להתייעץ בקשר לגבות שלך הדפסתי את התמונה אוחזור אלייך עם תשובה סופית . כי ממש ממש מוזר לי כל התמונות צולמו באותו היום .... אני עדיין המומה .. אחזור אלייך בקרוב עם תשובה סופית שלך אדווה

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gifאם תשימי ../images/Emo23.gif

דווקא זה כן נראה מאותו יום... נדמה לי
פשוט הזוויות של התמונות נורא שונות... אז זה מקבל זווית טיפה שונה
בכל אופן תודה רבה שאת מדפיסה את זה והכל
ענק

אדווה 18

New member
אוייייש מתוקה בואי נעשה הסכם ....

אני עוזרת לך מכל הלב תאמיני לי ואני אפילו לא קוראת לזה ממש עזרה . אז אני אמשיך ל"עזור" לך ואת תפסיקי להודות לי על כל דבר קטן ...
עשינו עסק???

לדעתי מה שאת יכולה לעשות זה...

לשים מיתחת לעיין שחור לא בתוך העיין כמו שכולם מכירים אלה מחוצה לה מיתחת לריסים חוצמיזה שיש לך עיין עדינה שכניראה גם באה עם הפרצוף שלך משום מה עדין את לא צריכה להבליט אותה כל כך היא יפה גם ככה אולי צריך להוסיף לה צללית בהירה ויפה ואת הפס השחור..זה הכל!

Leeeeeeee

New member
צלליות בהירות "פותחות" את העין

בתמונה השניה העין ממש עגולה וזאת לא הצורה של העין שלך, כך שאי אפשר ממש לתת לך מראה כזה. ובקשר לגבות, עדיף שתלכי למישהי מקצועית שתוריד לך שורה ותיישר לך קו, זה גם דבר שיכול "לפתוח" את העין
אה ועוד דבר, חשוב שתשתמשי במעגל ריסים כי הריסים שלך קצת שכובות והמעגל ירים אותם ו"יפתח" לך את העיינים.

הייתי ממליץ לך

למרוח צללית שבהירה מגוון עור בטון אחד על העפעף העליון, עם צללית חומה להדגיש מעט את הקו שמעל הכפל של העין ולעשן מעט כלפי העפעך וכלפי הגבה.. לתחום את העין בעפרון שחור ומעט לטשטש כדי שלא יראה חד מדי בקו הריסים העליון ובקו הריסים התחתון(לא בתוך העין!) ו צללית בהירה ומבריקה מתחת לעצם הגבה כדי שיתן אשליה של גבה מורמת יותר,משחי מסקרה בנדיבות גם על הריסים העליונות וגם על התחתונות ותשיגי מראה של עין הרבה יותר גדולה ופתוחה.. בהצלחה!!

למעלה