3 השבועות...

danna8

New member
../images/Emo108.gif3 השבועות...

אני מקפידה שלא לשמוע מוזיקה כל 3 השבועות, שאר המשפחה שלי רק ב9 הימים וחלקם גם לא בהם, האם ההתעקשות שהם לא ידליקו מוזיקה שווה בכלל את המריבה? האם צלילי מוזיקה קצרים (כמו למשל כשנדלק המחשב, או נניח המוזיקה שמקדימה את החדשות) ופרסומות עם מנגינה- גם אסור לשמוע?

שלום...

קודם כל בראש ובראשונה את צריכה לדעת שלאנשים יש דעות שונות ומנהגים שונים... לשמוע מוזיקה אסור בכל 3 השבועות....אם ההורים שלך שומעים אז את לא תתחילי להתווכח איתם....כי את צריכה לכבד את דעתם... פשוט אל תקשיבי למוזיקה תנסי לסגור את הדלת בחדר וכמה שפחות לשמוע...כי הריב הזה לא ישכנע אף אחד...אלא אם כן את יכולה לבוא אליהם בנחת ולהסביר להם שאסור לשמוע מוזיקה כל 3 השבועות אם הם יסכימו מה טוב קחי עיצה שלי....לפני שאת באה לדבר אתם תתפללי לה' ותגידי לו שיעשה שההורים שלך יסכימו..... כל טוב

danna8

New member
אבל הבעיה היא עם אחים שלי לא ההורים

חוץ מזה אצלנו שומעים מוזיקה בווליום מאוד גבוה כך שגם בחדר עם כרית על הראש אני אשמע

בימים אלה.....

חשוב מאד להקפיד על השלום, שכן בית המקדש נחרב על שנאת חינם. אם את לא מצליחה בדרכי נועם, לא לריב ! וותרי להם והתפללי שישובו בתשובה. צלילי מוזיקה קצרים ופרסומות אינם בכלל מוזיקה שאסורה.

danna8

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo140.gif

עוד שאלה,האם אני חייבת לרדת ממונית שמשמיעה שירים?

למעלה