שלום :]

ענבלל15

New member
../images/Emo108.gifשלום :]

אני מנויית HOT כבר המון זמן.. לאחרונה.. טכנאי HOT VOD באים על בסיס קבוע לביתי. כל עשרה ימים בא טכנאי, מתקן דבר אחר.. והורס דבר שני.. זה פשוט בלתי נסבל! לאחר רפרוף קצר בפורום ראיתי הודעה של מנהל הפורום.. "היות ומדובר בלקוח חדש הוא יקבל\יכול לדרוש ממיר דוקסיס, אשר אבו אין תקלות, והוא עובד באופן יעיל ומהיר מאוד." אני לא רוצה לקפוץ למסקנות, אבל יכול להיות שהשרות המוצע ללקוח חדש טוב יותר מזה של לקוח ותיק?

DIGIPOPOO

New member
בכל חברה הדבר כך, אם כי...

גם לקוחות קיימים יכולים להראות ידע ונחרצות ולקבל את הממיר הזה. לכל חברה פרטית יש אינטרס להכניס לקוחות חדשים, ולכן מוצעים מבצעים ללקוחות חדשים, ולרוב הם מקבלים את ממיר הדוקסיס, שהוא עצמו חדש. כלומר לפני שנה לא היו מקבלים אותו. אבל גם לקוח קיים יכול קצת להתעקש ולנסות לקבל אותו.

ענבלל15

New member
../images/Emo108.gifאז בעצם

ממה שהצלחתי להבין בין השורות- אני יכולה לדרוש ממיר משופר? ואם לא, אני יכולה לעבור ליס, לקבל שם.. להיות חודשיים והופ לחזור להוט.. וככה כל זמן שיצאו דברים חדשים רק למנויים חדשים. תתקן אותי אם אני טועה- האינטרס של הוט זה שאני יהיה לקוח בהוט, וגם אם זה כי הייתי לפני בערוצי זהב- אז אשאר לקוחה של הוט.

DIGIPOPOO

New member
אני מאמין,

שאם אכן פוקדות אותך תקלות ואינך יכול לצפות בשידורי הטלווזייה כמו שצריך, ותספר זאת למוקד יחליפו לך את הממיר לממיר דוקסיס,

elii1988

New member
אז אם זה כך, לה יש יותר../images/Emo163.gif

זכויות והטבות מאשר לי? אנחנו לקוחות של הוט מזה 12-13 שנה. ז'א, אנחנו הינו בין הראשונים שהתחברנו למת"ב שהם הגיעו לעירנו. אז האם בגלל שאני לקוח כה ותיק אני צריך לסבול את הממיר סמסונג המכוער והעילג הזה?

למעלה