רק רציתי...

../images/Emo108.gifרק רציתי...

לאחל לכולכם יום ירוק, יום שכולו בשורות של טוב ונועם, יום שב אף אחד/ת לא יצליח להזיז את כם משלוות הנפש.. ואלו שינסו - יראו כי שלוותכם מדבקת, יש שבו תצליחו לשנות - רק אם תרצו... יום שבו החיוך שלכם יעשה אנשים לשמחים יותר.. רציתי לאחל לכם... ולי.. שמש לא חמה מידי, וקפה - ב ד י וק בטעם שלכם, ומוזיקה שכבר לא שצעתם שנים - ומשאירה אתכם חסרי פעימה, רציתי לאחל לכם יום חדש.. אחר מכל הימים.. שיום שיש בו הכל והכל בו רק טוב. אמן

דניאלה1311

Active member
מנהל
ומה אם... ןמה אם הבוקר מתחיל עם כאב לב, עם הרגשה של עצבות אם חוסר יכולת להסתכל קדימה בשמחה. התה היה נפלא, תודה, אבל עצוב לי בנשמה ברבורית , למרות הכל אאחל יום נפלא לכולם.

magy

New member
דניאלה.....

גם לי יש חברה כזו....חברה קרובה מאד. כל בוקר היא מתחילה כך. בערב גם. כל הזמן עצוב לה, לא טוב לה, קוראים לה "מלנכוליה שלי" אין לי ברירה, אני חייבת להתרגל אליה. היא שלי. לא מצליחה להסביר לה כלום, היא סתומה . לא מבינה. איך שלך, דניאלה? את מצליחה מדי פעם להוציא אותה מהבאסה? את "מלנכוליה שלך"?

דניאלה1311

Active member
מנהל
חברתי המלנכוליה- מגנוליה מפלדה זוכרת את הסרט מאגי? אצלי חברתי הקרובה מלנכוליה צצה מדי פעם כשעניני הלב מכאיבים, יש כאלו שאומרים שאני מזמינה את זה, את מאמינה מאגי? שאני אזמין לעצמי כאבי לב? אלו ימים קשים עבורי, אין נחמה אבל כן, מאגי, זה עובר, הבאסה נגמרת, יוצאים לחפשי לכמה זמן שמה ועולזת עד הפעם הבאה.

magy

New member
לא נעים להודות

אבל יש טיפוסים (טיפוסי אופי כמו שלי, לפחות, שכנראה.....ואני כותבת בזהירות רבה.........אבל יתכן, שאותם טיפוסים מזמינים לעצמם את העצב הענוג , העונג העצוב, אל תרשי להפכים להטעות אותך.... יש אנשים שעצב משרת אצלם משהו......באישיות.... אל תשאלי אותי למה.......כי זו השאלה היחידה , שאין לי עליה תשובה. זה נשמע נורא וחולה.....אבל זו עובדה.... קראתי על זה המון המון..... אחרי מחקרים רבים , מסתבר, שדווקא אותם מלנכולים, מסוגלים להפיק גם אושר גדול.... כי ככל שאתה מסוגל לרדת נמוך יותר, אתה מסוגל גם להתרומם גבוה מאד. למעשה, כל עליה מהנמוך - נמוך הזה.......הוא כבר עליה......... הפסיכיאטר האחרון שערך מחקר מקיף על אושר וגרס שהוא מגיע במנות זעירות......של שניות בחיים, קיבל פרס עבור עבודתו........ ושקע בדיכאון............. נו, הוא בעצמו מהווה את ההוכחה...........לתופעה הבלתי מתקבלת על הדעת ...... שאנחנו מדברים עליה ....

B T1

New member
בוקר טוב לכולם-בייחוד לדניאלה!

כמעט כל בוקר אני מתעורר בהרגשה שזה היום שלי. השמש זורחת רק בשבילי, הציפורים מצייצות רק בשבילי וגם אוטו הזבל מרעיש רק בשבילי. לכן אם הייתי יכול לחלוק איתך ועם האחרים שזקוקים לזה את עודף האופטימיות שלי ולשפר לך את היום, הייתי עושה זאת בשמחה. חשבי על כך שיש מעט מאד סיבות שמצדיקות הרגשת עצבות כמו שלך, לכן הרימי ראש, חשבי חיובי ותראי כמה יפה בחוץ. שיהיה לך יום נעים ושמח ללא עצב. הוכך שככל שיותר מאחלים לך יום טוב אכן זה יתקיים. יום טוב לך דניאל!

למעלה