צריכה עזרה =\

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif צריכה עזרה =\

אני לומדת בבית ספר דתי שמחייב אותנו להוציא פטור מהצבא.. אני בכיתה י"ב.. ומאיימים עליי שאם לא הוציא פטור פשוט יסלקו אותי מבית הספר..אני מאוד רוצה להתגייס יש לי כמה שאלות למבינים =\ 1. אם אני מוציאה פטור אחרי זה אפשר להתגייס?! ולהגיד שאני מעוניינת בזה שוב למרות שיש בידי פטור? 2. האם אחרי שעברתי את כל המיונים אפשר בכלל להוציא פטור?! 3. רעיונות מה לעשות?! =\ איך לצאת מזה תודה מראש

LadySpeedStick

New member
נסי להתקשר ללשכת הגיוס

ספרי להם את הסיפור שלך ותשאלי עד מתי אפשר להתחרט על הפטור הפיקטיבי. על כל פנים, כל הכבוד לך והמון בהצלחה.

ShukyDD

New member
בטח

אפשר לבטל את ההצהרה אמא שלי הייתה דתיה ובכלל לא תכננה להתגייס ויום אחד היא פשוט עזבה את הבית והתגייסה לצבא אחרי שהוציאה פטור והכל

crazy bitch17

New member
ככה...

1.אפשר לבטל הצהרה בלי שום בעיה...פשוט שואלים אותך כמה שאלות בנוגע לסיבת הביטול. 2.גם אחרי שעברת את המיונים אפשר להוציא פטור. תראי,גם אני בבית ספר דתי וגם עלינו לוחצים להצהיר וזה לא שיסלקו אותי אם לא אני לא אצהיר פשוט ישגעו לי את השכל לכן הם פשוט לא יודעים שלא הצהרתי רק לקראת סוף השנה אני אגיד להם וכך אני אחסוך לי בלבולי שכל מיותרים. ב"הצלחה שיהיה...

ממ

תמיד אפשר לערער על פטור, את תעברי ראיון במדור פרט [אצל משקית תש] ותשלחי להליכי צו1 [במידה ולא תעברי אותם עד אז].

hell cen be fun

New member
מכריחים?!

מה זה אמור להביע?! אני גם למדתי באולפנא ולא שמענו או קיבלנו הרגשה כזו בכלל... איזו חוצפה.

sivan1207

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif

אני מאוד מקווה שהכל יסתדר... אני אנסה את כל מה שייעצתם לי תודה

למעלה