מחשבות

../images/Emo108.gifמחשבות../images/Emo60.gif

לילה, משכיבה את הילדים לישון. בזרועותיי מיקה התינוקת נאבקת עם המוצץ רוצה לא רוצה מנענעת ברגליים קצת ממלמלת. שולחת יד קטנה לעברי מלטפת את פני
חיוך קטן מציץ מאחורי המוצץ. אופס. המוצץ נשמט והיא נרדמת. ואני חושבת שעוד שבוע נגמרת לי חופשת הלידה... איך חלפה לה חצי שנה במהירות מדהימה. מנסה להיזכר איך היו החיים לפני שהיא נולדה מנסה להחיות שברירי זכרונות ולא מצליחה. בלעדיה, זה לא זה.... והיא נרדמה. תינוקת קטנה שלא מבינה את הבדיחות של אחיה הגדולים רק צוחקת לדמותם ולנוכחותם. היא כל כך קטנה ויחד עם זאת נראה שהיא כן מבינה כל כך מושרשת בתוך המשפחה. תינוקת קטנה שהצטרפה אלינו נשמה טהורה ואני סקרנית לדעת איזה חיבור יהיה בינינו? איזה חוויות נחווה יחד? על אילו קשיים נצטרך להתגבר יחד?....
מודה לאלוהים על כל מה שנתן לי
לא רוצה יותר רק שיהיו בריאים

רותי 11

New member
את יודעת טליה גם אני

היו לי לפעמים הרהורים כאלה בכל הגילאים שלהם וכל הזמן ניסיתי לדמיין את החיים שלי לפני שאחד מהם נולד ופשוט לא הצלחתי זה כאילו שתמיד הם היו איתי

מגי 336

New member
מקסים ../images/Emo23.gif

וזה כל כך נכון ברגע שמצטרף תינוק חדש למשפחה הוא כאילו היה בה כל הזמן מתי בכלל הצטרף אם היה איתנו מהתחלה?

פנינה101

New member
טליוש ../images/Emo95.gif

כתבת כל כך מרגש, ונוגע ללב מושרשת, משפחתית, כל רואה יאהבוה כל תינוק שמצטרף, כאילו היה פה מזמן הקרקע בשלה והזרע צימח והפרי הגיע יוצאים לשיגרה לחיים האמיתיים אחרי מנוחה של חודשים כוחות חדשים נכונו לך טליוש איתם את יוצאת לכבוש בסערה העולם מחכה לך טליוש מחוזקת, טליוש חדשה נבונה, ורכה יודעת הכל אין צורך להילחם בדבר הכל במקומו מונח רק להושיט יד והכל שם בהצלחה לך טליוש מקסימה שלי

פנינה101

New member
../images/Emo25.gif טליוש

טליושקה, איזה מתוקה את שמחה שהצלתי חיוך בפניך את נהדרת, את אל תשכחי זאת מתוקה, רכה, חזקה שכמוך
אני בטוחה שהיכולות שלך יבואו לידי ביטוי פה, הפעם.

אני Tamara

New member
טליה, איזה תיאור מרגש!

ילד שלישי זו כבר פרספקטיבה אחרת (לא מנסיון....אבל יכולה לשער). מאחלת לך חזרה קלה לעבודה עד כמה שניתן...

mbar30

New member
אהבתי, זה כאילו הם תמיד

היו שם ואי אפשר לחשוב שהם לא היו איתנו כ הזמן... כי הם שם תמיד בלב בגוף בבטן ברחם בידיים בפה בנפש

angelitush1

New member
"בלעדייך אני חצי בןאדם.." ../images/Emo13.gif

היא הרי הייתה לפני שאת ידעת.. היא הרי התמקמה בנשמה לפני שבכלל הרגשת.. הי הרי תכננה את בואה לפני שעיכלת.. ועכשיו היא פה...
רק נחת ואושר אמן..

אני Tamara

New member
תגידו, אתן מאמינות

שהנשמה בוחרת את ההורים שלה הרבה זמן לפני שזה קורה? אולי רק במקרים מסויימים. לפעמים נראה לי שהתהליך מתבצע תוך כדי ולפעמים ממש זמן קצר לפני ההתעברות. זה מסביר לי תופעות של קושי לכניסה להריון למשל.... עם הקטנה שלי כל הזמן הייתה לי הרגשה שהנשמה שממתינה לי עסוקה בענייני מעבר....ובאמת לקח לי 16 חודשים להרות...מי יודע?

ToryMaster

New member
אני חושבת שכן

אבל בה בעת, רק הנשמה המתאימה יכולה לבחור את ההורה המסוים הזה, אז זה לוקח זמן, אני מניחה.

אנ י גם חושבת שכן!

אני גם חושבת שזה הסכם בין נשמות-בין ההורים לילדים. אז למה כשאנחנו גדלים אנחנו מאשימים הרבה את ההורים שלנו שבגללם ככה וככה.... או בגיל הטיפש עשרה "הלוואי והיה לי אבא/אמא אחר/ת" יש כאלה שאומרות "אני לא אהיה כמו אמא שלי".... "אני לא אתנהג כמו אבא שלי"... נושא טעון בהחלט.... כי אם אנחנו הילדים בחרנו את הורינו לטוב ולרע אנחנו צריכים לדעת שהבחירה הזו היתה ממזמן
מי אמר שקל להיות בן אנוש???

למעלה