מה בא לכם?

../images/Emo108.gif מה בא לכם?

אם הייתם יכולים לבחור אומן/להקה שיעשו שת"פ עם הכנסייה מה הייתם בוחרים,ואיפה? (אצלכם במטבח גם הולך..)

:)

אביתר בנאי חמי רודנר זה יכול להיות מעניין מאוד<גם איפה הילד, אבל הם ז"ל.> בן ארצי גם מסקרן. האמתי שגם נמרוד שיקלר יכול להיות מעניין ביותר:) איפה? פה במושב שלי, אפילו בחצר שלי.. כיבוד ושתייה עלי!

אמממ אני דווקא היתי רוצה..

הכנסייה עם ברי סחרוף (שת"פ חלומותיי) המיקום לא ממש משנה לי כל עוד זו תהיה הופעה לקהל של אדם אחד (ממניעים אנוכיים לחלוטין-רוצה אותם רק לעצמי...) כיבוד שתייה וכו' עליי. נו אז למה מחכים???????

ש י ר ה 4

New member
../images/Emo45.gif עם ברי זה נשמע כל כך טוב

ואולי היהודים.. לא יודעת, לא עולה לי כל כך עכשיו ואיפה? אני גם מזמינה למושב פה
בחצר, בסלון, בחדר שלי...
איפה שרק יחפצו.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הם לא מחבבים אותו במיוחד ../images/Emo3.gif

הם אמרו עליו משהו באיזשהי כתבה... לא זוכרת בדיוק... חוץ מזה הוא מחאתי מידי בשביל לשיר איתם.

האמת, חשבתי על זה שוב

והחלטתי שאופציה ב' (האופציה הלא אגואיסטית, אלא הכי מתחשבת ביקום) זה האופציה שהם שואפים לה עכשיו(או לפחות חלק מהם
) וזה מופע ענק, בליווי כמה שיותר מהנגנים בחו"ל. מאחלת לכם את זה

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הדבר היה מושלם כבר היה :]

אסף אמדורסקי הוא הזמר הישראלי האהוב עליי אז ברור שכשהם אירחו אותו בניצנים זה היה מושלם
רק חבל שזה היה לשלושה שירים. הייתי רוצה שיהיה יותר ארוך. שיורם ישיר את "רוך וקושי"
ואת "יקירתי"
ושאסף ישיר את "דברים בלחש"
ואת "להיות לבד"
מבחינתי שישירו את כל השירים ביחד

אסף אמדורסקי

הוא זמר טוב, אבל לא מתה על רוב השירים שלו. יקרתי ורוך בקושי שני שירים מדהימים ובאמת שווה שהכנסייה ישירו אותם איתו וגם 15 דקות.. חוץ מאולי בעצם עוד כמה בודדים- יש לו שירים מעצבנייייייייים.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לא מסכימה ../images/Emo3.gif

יש לו עוד המון שירים נפלאים. [לא אתחיל לפרט עכשיו כי זה לא ייגמר XD] אולי באלבומים הוא פנה כל פעם לכיוון אחר, אבל בשנה-שנתיים האחרונות הוא התחיל לעשות הופעות חשמליות. הייתי באחת מהן וזה היה פשוט מדהים :) הוא אחד מהאומנים היותר ייחודיים שיש בארץ. ממליצה בחום :]

למעלה