יום ראשון^^

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifיום ראשון^^

I HATE SUNDAY!!!!!!!!!!!!!!1 היום הכי תקוע שקיים-_- איך עבר עליכם היום? מתכננים משו? מבחנים? עבודות? בצפר? שתפו

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif "איך עושה פינוקיו??" XDDDD

אומנות זה דבר משעשע D: ודולב במיוחד,חמודה זאתי אני וחברה: "בל! את לא בפוקוס!" "אני לא יכולה! ישלי אוכל בפה, מזרחי מולי וסכין ביד" XDDD (מזרחי=ילדה מסטולה,אחלה ילדה) וספרות. יווו קיבלתי 100 ביומן קריאה ^_________^ ואני כולה קראתי עשרה עמודים מתוך 400. אני מאושרת <: מחר בוחן בתנעכס
וכנראה בסוף אני לא הולכת לכרמיאל
אבל אני רוצה דיסקק האורז מחכה לי <:

Over My Head

New member
כל הכבוד../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

את לומדת אומנות? סכיף לך.... אנחנו למדנו רק ביסודי:/ וגם זה היה רק לקחת עיתונים ישנים ולהדביק אותם בקולאז'. כל שיעור היינו עושים את זה
. זאת מגמה או מקצוע חובה?

Efrat K

New member
היה טוב וטוב שהיה

קיבלתי 9 וחצי בבוחן באנגלית מתוך 10! אוף אתם לא מבינים איזה מעצבן זה שאני עושה טעות מפגרת שאני בכלל לא אמורה לעשות אותה. שעתיים תנ"ך ואז הייתה לי שעת חלון,לי ולעוד 3 בנות מתוך כל השכבה כי אנחנו היחידות שבמגמת ספרות והמורה שלנו לא יכולה ללמוד ביום ראשון אז אנחנו נאלצות לחכות שעה מסכנה בשביל מתמטיקה. ויש מבחן במתמטיקה השבוע אמאלה!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif בהצלחה במתמטיקה D:

נבהלתי כשאמרת 9 וחצי, מזל שזה מתוך 10. ציון יפה ^^ (זה כמו 95 מתוך 100 לא?)

hadarinke

New member
היום יומולדת לאופירקי../images/Emo99.gif!!

ממ.. היינו אמורים להתחיל ב9 ואז שיעור חופשי,ואז מבחן באנגלית... אז תפתסי אוטובוס לבצפר ובמקום להיכנס לכיתה הלכתי לקניון לשתות אייס קפה עם ידיד... ואז חזרנו לבצפר ולמדנו לאנגלית והלך לי ממש טוב!
עכשיו אני במחשב...ומשעמם לי, אני עוד מעט הולכת... יומטוב.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifAll alone I fall to pieces

הלכתי עם אמי אהובתי לקניון וקניתי ג'ינס [סקיני! הראשון שלי! אמא'לה] ובושם שאני חולמת עליו מאז ראש השנה
NAFNAF
זהו מחר מבחן באנגלית =\ Wish me LUCK יצאה לי הודעה פקאצתית.. הו וול..

shiratel

New member
אוף, הוא כזה חמור.

"ידיד" מהגיהנום. הוא והאגו בגודל ביקום שלו. שילך יחפש מי ינענע אותו

למעלה