חזרתי!!!!

123יעל

New member
../images/Emo108.gifחזרתי!!!!../images/Emo24.gif

הי כולם!!! הייתי בטיול 4 ימים לנגב!!! היה טיול משהו BEST!!! למי שתהה למה אני יוצאת לטיול לנגב פתאום אז זה מהצופים, והילד שנפל מצוק זה במסלול שעשיתי שנה שעברה גם בצופים וגם בבצפר. טוב אז חזרתי כבר אתמול בלילה אבל לא היה לי זמן להכנס עד עכשיו. כמה השתנה כשלא הייתי... הרבה אנשים חדים הצטרפו אז ברוכה הבאהב אחת גדולה לכולם!! והיו המון שירשורים ארוכים! טוב זה מה שקורה בחופש.... ראיתי את הפרק היום!!! מהממם!!! אחד החזקים!!(ראו תגובות בשירשור היומי) אני שמחה לשמוע על עוד אנשים שרואים פרסומות להאני!!!!!! אני כבר לא יכולה לחקות!!! ולמי שכתבה קודם, יהיה נחמד לעשות פגישה לסרט... בטוח יהיה מצחיק!! אני לא מאמינה שפיספסתי את ג'סיקה בג'יי לנו!! לא שיש לי יס אבל הייתי הולכת לחברה או משהו כדי לראות..... חפיף... תמשיכו להביא תמונות משם!!! יש לי עוד הרבה לספר אבל אין לי זמן ואני רוצה לכתוב בשירשורים אחרים... המשך חופש נעים!!! התגעגעתי......

123יעל

New member
שקט! לא כדאי שאני אתחיל אפילו עם

נושא הצופים! אני מאוד רגישה כשצוחקים על זה ויש לי הרבה מה להגיד!! למרות שגם אין מה לצחוק, אצלנו המון בשיכבה הולכים... אבל פה לא ראיתי עוד אף אחד אז....

123יעל

New member
../images/Emo108.gifתודה מתוקים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

it's good to be back אבל אני חולה פתאום....
באסה לי!

למעלה