הקסם...

baby4me

New member
קצת הומור אפשר?? משהו שקיבלתי בדוא"

אייקונים בתרגום לפולנית |מטקה|משחק של חוליגנים בים
משחק של חוליגנים בדשא
משחק של שוורצעס מאמריקה |מזיע|חוליגן אחרי משחק
שאני יעשה חלונות??
שלום לך כלתי
שמעת מה קרה לבלומברגים?
העוגה של זושיה
הבן האדבוקט
הבן הדוקטור
חיימקה שהיה קטן
תמיד חיימקה שלי אכל את כל הבננה
חיימקה בפורים
זושיה שחושבת שלא הכרתי אותה
ואחרי שהבינה שהכרתי אותה
הפריזורה שתמיד במודה. קלאסי לא מחליפים.
נו? איך הליפסטיק? נכון יפה?
אין בעייה חמודי, צא לחופשה. זה בסדר לא לבוא שבת אחת.
שמעת שהבעל של פאנייה ירד מנכסייו?
ראית איזה נכד מכוער נולד לגולדברגים?
בטח שהיה יפה בחתונה שלכם!
רק חודש שעבר עשינו זה. מה כל כך דחוף עוד פעם?
בנשלי קיבל תעודה מצטיין בדוקים (מה זה דוקים?)
הדוד מאמריקה
אחרי הצ'ולנט של שבת
פטיש שניצלים, אלא מה?
רק מי שלא בלבוסטה אוכלת זה
בטח סט של רוזנטל זה - אצלי יש כבוד לאורחים!
לא
כן
מלח מים מלח מים
פויה! בית מלון לקרציות!
פאני
לב שלי שכנראה כבר ישאר ככה
לב שלי לפני שבנים עזבו בית
בית שלי ריק עכשף
לא, לא צריך לבוא להחליף, אני אשב פה בחושך בברכת שנה טובה ופוריה ופוריה ופוריה!!!!

../images/Emo108.gif הקסם...

הרבה דברים קורים היום בתפוז!
"חתול הקסם" שגיב לויפר מגיע היום ב-19:00 לצ'ט של פורום YTV לענות לשאלותיכם וגם לעשות קצת שמח, לאחר שהעיפו אותו בשל התנהגות לא נאותה מהוילה של פרוייקט Y.
הערב ב-21:00 פורום סינגלס מארח את ג'וני, נשא איידס, שידבר על המחלה, על ההתמודדות היומיומית ועל דרכי המניעה. חשוב וגם כדאי לדעת!!
באותה שעה , 21:00, פורום חירשים וכבדי שמיעה מארח את הדס שרס, עובדת סוציאלית חרשת, שתסביר על זכויות החרשים וכבדי השמיעה בישראל, ותענה לשאלותיכם בנושא.
השלמה-וויזיון יוצא לדרך היום וימשך עד ה-26/11- יום הולדתו החמישים וארבע של שלמה ארצי. היום מתפרסם הסיבוב הראשון: 11 שירים של שלמה מתחרים על אהבתכם. כנסו, האזינו לקטעים ודרגו את חמשת החביבים עליכם...
הקופסא שלנו מתחדשת השבוע, ודיידו עם להיטה החדש white flag נכנסת היישר למקום הראשון ומורידה משם את אוונסנס. שנאייה טויין נכנסת רק ל-18 ודני מינוג כמעט אומרת לנו "להתראות"... זה הזמן להצביע לחמשת השירים האהובים עליכם. השבוע אנחנו מחלקים לכם את הסינגל ההורס של ריצ'ארד אקס וקליס... Finest Dreams

bapi

New member
כתבה מעניינת שהופיעה

היום במוסף בריאות של ידיעות אחרונות (פונג הייתי מציעה לך לצרף אותה גם לפורום שלך נראה לי ששם זה יהיה מאוד רלוונטי - פשוט אין לי זמן)

אינדית

New member
../images/Emo32.gif שלום, אני נוסעת...

אז מה היה לנו פה...? עובר שלא מתפתח, חתונה, גרידה, גיחה אחת קטנה לעדכונים, ועכשיו אחת נוספת - הגרידה עברה בשלום יחסי, וכך גם החתונה. מחרתיים תאילנד... לחודש! איזה כיף לך / איזה מסכנה - מתערבבים זה בזה כבר שבועיים. נוסעת לנקות את הראש, הגוף והנפש, ולחזור חדשה חדשה, להתחלה חדשה של חיים חדשים, כאשה נשואה (דווקא כיף!) עם אהובי היפה והטוב. נתראה לקראת החורף... נשיקות! (שוב האייקונים לא עובדים...)

סביון1

New member
היי אינדית

כל הכבוד לך שעמדת בגבורה בשבוע הלא הגיוני שעבר עלייך (על הטוב והרע שבו). תסעי, תעשי חיים, תנקי את הראש, תשכחי את הכל ותחזרי כמו חדשה. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם לכבוד החיים החדשים. סביון

נועם@בת

New member
סעי לשלום יקירה

תעשי שם בתאילנד "תשליך" ותשליכי למים את כל שרידי המסכנות. תשאירי אצלך את האהבה, שמחת החיים, התקווה וההנאות מהטיול. חודש בחו"ל יכולים לחולל נפלאות ללב כאוב. שנה טובה לך ולאיש היפה שלך. נועם

אינדית

New member
יקירותיי!!!../images/Emo124.gif

נכון, שירשרתי את ההודעה שלי למשהו לא חשוב בכלל כדי לא לפתוח חדשה, אבל עכשיו כבר מצאתי אותה בעמוד הקודם בלי ברכת נסיעה טובה אחת אפילו! איך אני אמורה לנסוע ככה, בלי ברכתכן?
אז הנה, בגלל שאני אוהבת אתכן אני נותנת הזדמנות שניה
זקוקה לנפנוף סמלי לשלום מהיחידות שבאמת באמת מבינות מה עבר עליי בשבועיים האחרונים...

bapi

New member
בדיוק חשבתי עליך ../images/Emo23.gif

שמחה שעברת בשלום את הגרידה ושהיתה חתונה נפלאה עכשיו תהני מהחופש ומניקוי הראש ותחזרי אלינו רעננה נתגעגע

יעליק27

New member
אנחנו גם אוהבים אותך ../images/Emo23.gif

מאחלת לך נסיעה נעימה, שתחזרי עם כוחות מחודשים גוף ונפש מאושרים... את גיבורה ממש, עברת כל כך הרבה כל כך מעט זמן, ואני בטוחה שכשתחזרי תקבלי את ההריון המיוחל, כאישה נשואה, יותר שווה
מאחלת לך שנה טובה ושתהני הכי הכי בעולם שרק אפשר
ים רבים

sigal78

New member
my hero../images/Emo140.gif

מקווה שהחתונה עברה יפה והצלחת להנות למרות כל מה שעבר עלייך. את הגיבורה שלי ...! תהנו ותנוחו בתיאלנד כי מכל המקומות בעולם זה בדיוק המקום להתחדש ולהתחזק. נתגעגע... באהבה
סיגל

סיון01

New member
אנחנו פשוט אכולות קנאה../images/Emo9.gif

כי מי לא הייתה רוצה לזרוק את הכל עכשיו ולטוס לתאילנד, ובעיקר לשכוח את הכל. ואל תשכחי לחזור עם הריון ספונטני
!

babywishing

New member
../images/Emo160.gifאינדית יקרה

מצטערת על כל מה שהיית צריכה לעבור
(בלי החיוך המטופש) ושמחה על כך שעברת הכל בשלום ועכשיו את מרגישה טוב (פיזית לפחות) המון המון מזל טוב על החתונה , מקווה לאחל בקרוב מזל טוב שני
. כל כך מוזר לכתוב לך הודעה שמתחילה במצטערת ואח"כ בשמחה ומזל טוב. תהני
, תטיילי
, תבלי
, תנוחי
. האיים מדהימים, זה המקום לירח דבש
. ותחזרי אלינו במהרה כי נתגעגע בטוח

נתנאלה2

New member
יוצאת מהקונכיה../images/Emo60.gif

(סתם המחשב נמצא בתיקון וזה ברירת מחדל) כדי לצייד אתכם בברכת הדרך לשמוח אתכם בעיקבות החתונה "לקבור" עמכם את הגרידה ולצעוד לדרך חדשה יחד בברכת קפונ-קה (תודה) וסוואוו - דיקה (שלום) בתאית, תעשו חיים באיים שבדרום תחרשו את הצפון והכי חשוב תחזרו רלינו בשלום

יעל301

New member
תעשי חיים ,תנוחי../images/Emo24.gif

והעיקר תנקי את הראש ותתפסי שלווה העיקר שאת מרגישה טוב ושהכל עבר בשלום המון מזל טוב לחתונה ותעשי חייםםםםםםםםם

TWEETY =^.^=

New member
אינדית מתוקה שלי../images/Emo25.gifמלא כאלו../images/Emo9.gif

אני מאחלת לך חופשה נהדרת חופשה שתשכיח ממך את כל תלאותיך ואכזבותיך לאחרונה חופשה שבה תתיחדי עם אהובך באהבה עצומה אהבה שתמלא לך את כל החללים שנפערו לך בלב אמן אמן ואמן שבחופשה זו, תתמלאי מצברים, תמלאי את החלל, תתמלאי באופטימיות, בהמון רוגע ושלווה,,, כי כל אלו יעזרו לך להגשים את החלום אף יותר מהר ממה שנדמה לך. אוהבת אותך מליון ושולחת
ים בטון אפרוח בר מוח שחושב עליך גם אם הוא לא אומר

למעלה