היי לכולן

../images/Emo108.gif היי לכולן

מצטערת שנעלמתי בימים האחרונים אני גם עסוקה וגם מין עייפות מלנכולית נחתה עלי פתאום (אולי בגלל המחסור בברזל ובויטמין B שאני נוטה לסבול מהם בגלל מחלה כרונית שיש לי או בגלל הבעל הנודניק או בגלל המצב הכלכלי והביטחוני או ...). מזל שיש לי ילדה כזו מדהימה שמעלה לי חיוכים כלכך רבים על הפנים במשך היום. אז - ברוכות הבאות כל המצטרפות החדשות תנחומי לכל האמהות שערות בלילות בגלל שיניים כואבות \כאבי בטן אנסה להיות כאן יותר ולעזור, יום נעים ושקט לכולנו, עינת.

עד אתמול בערב../images/Emo29.gif

היא היתה ממש בסדר גמור - כובשת כרגיל- אבל אתמול בארוחת ערב משהו (או מישהו) עקץ אותה בצורה רצינית (זה נראה ממש כמו חיסול חשבונות) מרחתי אלוורה וזה עזר בקושי והיום היא ממש מכוסה פריחה על כל הבטן וזה מגרד לה (זה גם הציק לה מאוד כל הלילה ולכן קמתי אליה הרבה). והצרבכה שאצלי טיפה פחות בוכה בשלושה ימים האחרונים (זה בגלל שביום ראשון היא בכתה מספיק לכל השבוע). ואני ?! העייפות ואנמיה עושות את שלהן . אני צריכה חופשש דחוווף. עינת.

טיפ לעקיצות ../images/Emo36.gif

מייד כשמגלים את מקום העקיצה לשים עליה טיפה אחת של לבנדר או עץ התה.

אז ככה-

היינו היום בבית טבע כדי לקנות משחת רסקיו ובמקרה היתה שם מישהי שמטפלת בארומטרפיה פרחי באך וכו´ ומתמחה בכל מיני דברים שכאלו, היא הסתכלה על ה"עקיצות" הללו ואמרה שזה בטוח שזה אלרגיה למשהו ולא עקיצות והמליצה לנו על המשחת רסקיו יחד עם קרב אפל (תמצית באך). התחלנו בטיפול ונראה מה יהיה. ואני חשבתי לי לתומי שהנקה מפחיתה את התחלואה ... אבל מצד שני אם לא הייתי מניקה היא כבר בטח הייתה מקבלת אנטיביוטיקה כבר איזה 10 פעמים אם לא יותר . תודה על הדאגה והעזרה. עינת.

למעלה