.......?

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
אחת מהצד, תגידי,

לאור הדברים שניצן16 כותבת, (והיא באמת מדהימה וגדולה) מה את אומרת, מי הפסיק לנו את החשמל בסניף המרכזי וכיבה את האור? אולי אצלי פשוט יותר, עינין של בחירה אבל בגדול, מי?

מישהו...

מישהו הפסיק את הזרם.. או כמו בהתחלה.. פנס הרחוב.. טוב. כלומר לא טוב.. נשנה כיוון? מישהו.. מישהו דואג לי שם למעלה

תגידי לה

אמא יקרה לי יקרה... יום לזכור בו עצובה יום לזכור איך שבא.. כתוב שם שמה שחשוב סמוי מהעין.. והשושנה והנחש תגידי אם הית חווה, היית אוכלת מהתפוח?

תגידי לה עצובה : אמא, אני אוהבת

אותך. ובלי להכיר את אמא שלך, אני יודעת שיגע לה במקום של הדמעות. ואולי זה יפתח.....ואולי זו תהיה התחלה....לא שאני מומחית, אני רק מנסה. כמו להפוך את הסמוי לצעקה..... ולאח שלך שחתם קבע - יום הולדת לך, אח של עצובה.

sad

New member
לשתיכן

היו בעיות עם המחשב, לא נתן לי להכנס לפורום כי לרגע יצאתי, חושב שהוא המורה נחמה ביקשתי יפה, ליטפתי, אח"כ איימתי וגם צעקתי, בסוף זה עזר, אבל כשנכנסתי ראיתי שלא הראה לכם מה כתבתי קודם בהתיחס לדברים שכתבה לי אחת מהצד, אז הנה לשתיכן, נמאסתי על עצמי אני ובעיות האמא שלי היתה לי חברה שאמרה לי שאם יש לי כאב שאני אבעט בו הכי רחוק שאני יכולה וזה מה שאני עושה עכשיו, בועטת הכי רחוק שיכולה, ויאאללה מספיק עם זה נמאסתי אפילו על עצמי ועדנה, תודה, באמת תודה כבר כתבתי למיכל אין פה סוף טוב הכל טוב, יש רק סיפור של פגיעה, השלמהוממשיכים הלאה, אז יאללה הלאה כך גן יומולדת אין לי הרגשה לגבי העובדה שיש לו יומולדת באמת הטרידה אותי העובדה שאולי אמא שלי היתהרוצה טלפון היום, ואין, הקו נותק בטעות אבלכמו שאמרתי, בעטתי ולאחת מהצד, תגידי את מכירה אותי מאתמול בלילה, נראה לך שאם הנחש היה מציע לי תפוח לא הייתי טועמת? אנחנו צריכות להכיר יותר טוב כמעט נעלבתי

sad

New member
ודרך אגב, אחת מהצד

כל הערב אני רואה את השורה שכתבת פעם על התמודדות עם משברים רצה שם למעלה בכיתוב הרץ ומתרגשת כל הזמן שבאמת יכל להיות כזה דבר בבית, ניהול משברים, יודעת ששילמת מחיר, מכירה את סוג המחיר, הוא כבד אבל מרגישה צורך להודות לך בשם אלו שבשלם ניהלת משבר

וגם אני

מודה לך בשם ההנהלה וצוות העובדים וכבר פותחת חשבון חיסכון צמוד לפסיכולוג שיצטרך לטפל בהם אחרי "ההצלחה" הגדולה

sad

New member
מוזר, כתבתי משהו בתגובה, ולא מופיע

אבל אם תלחצי על שמי ותכנסי לכרטיס האישי תראי את זה וזה מתחיל ב- נו באמת

אוהו!!

כשלא הצליח לצייר כבשה צייר נחש. עם בפנים כבשה לא? ללמדנו שלכל דבר אפשר למצוא את הדרך בשביל לדעת את זה נגסת בתפוח וויתרת על גן העדן של השוטים. אז תבעטי. נו יאללה. כי אולי באמת אין כאן סוף טוב. אבל מחר תתקשרי... מה ´כפת לך. צעד קטן כל כך בשבילך וכל כך גדול לך. אה?! אחת מתוך נמנום

sad

New member
בעטתי בעטתי

אל תגלו לה בין השאר היא גם חשובה לי אבל אני גם שומרת על עצמי, ופה מקטרת ומקווה שאף אמא לא נפגעת אלף צדדים לכל דבר וממשיכים

sad

New member
הי עדנה, שאלה מורכבת

מצאתם את דרך המשי בין הכאב למי שהיה, לצרוך של מי שנשאר מצאתם את האפשרות להיות ביחד עם זה, מחוץ לבנפרד?

תזהרי לך

עם דרך המשי כי כמעט שנשפכו לי פה המלים והייתי מסתבכת פה עוד פעם עם המינונים..
בוא נטביע את כל הקושי..

sad

New member
בתוך אגמי הרוך

טוב, ופה כבר כמעט נכנסים לאירוטיקה וזה באמת פורום אחר

sad

New member
ודרך אגב,

לצבי אין בעיית מינונים, הוא מסתדר עם איילות, ככה זה בטבע

קבלי תיקון

לפני שעזרא מתערב. הצבי עם הצביות האייל עם האילות וזה שתי משפחות לגמרי שונות... האו. האו. האו. דו. יו. דו. האו. האו. האו. דו. יו. דו..

sad

New member
עליך לא הייתי מאמינה

כי עזרא לא היה מתאפק ונופל בפח ואז הייתי מסבירה לו שנכון, צבי וצבייה אייל ואילה אבל אז היה מתפספס הקשר בין צבימייל אליך קבלי נזיפה

למעלה