• פותח הנושא kugi
  • פורסם בתאריך

kugi

New member
../images/Emo107.gif

שלום בנות יקרות, עד היום רק קראתי מדי פעם הודעות מהפודום הנ"ל. צחקתי, בכיתי, התרגשתי והיום החלטתי סוף סוף להצטרף. יש פה פרגון אדיר והרגשה טובה של עזרה הדדית בין בנות (זוגות) שנמצאים כולם באותה סירה. אז ככה, עבר עלי ועל בעלי סוף שבוע עצוב ומדכא שאתן כבר יכולות לנחש שקיבלתי את המחזור (נדמה לי שקראתן לו "מכשפה"). הענין הוא שזה היה הנסיון האחרון לפני מעבר ל- ivf אחרי 7 הזרעות שעבר וחלפו להן ללא תוצאות. הבעיה היא בעיית זרע (ריכוז נמוך-בינוני ותנועה כנ"ל). עברתי בדיקות רבות בינהן גם צילום הרחם והכל תקין. שלושה מחזורים אחרונים של הזרעות עם זריקות פיוריגון או מנוגון וכמובן מיודענו כוריגון ואח"כ פרגניל, והיתה תגובה יפה, אך שום דבר לא עזר ואנחנו ממשיכים בשלנו,לא נכנסים להריון. אז זהו, היום אתקשר לרופא שלי שיכתוב בקשה לקופ"ח ויאללה לדרך חדשה אך מפחידה יותר... יש לנו תקווה שזה יצליח, אך האמת אחרי כל כך הרבה ניסיונות וזמן יחסית (שנה ושבעה חודשים) אנחנו מרגישים די אבודים. כיף לדעת לפחות שיש פה קבוצה גדולה של בנות שנותנות כתף שאנשים אחרים שלא שנמצאים בתוך העסק המעצבן הזה לא יבינו באמת לעולם (רק ינסו להבין ולפעמים זה קשה). כמו שאתן רואות אני צריכה קצת תמיכה, היום כבר הייתי הרבה יותר בסדר אבל עכשיו לפני השיחה שלי עם הרופא אני שוב קצת מדוכאת.

blessed

New member
ברוכה הבאה

אכן הגעת למקום נפלא שבו יש עזרה הדדית ותמיכה מופלאים. מאחלת לך הרבה הצלחה ושהות קצרה בפורום שלנו.

עינת ב6

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif

הי קוגי. מאחלת לך שהיה קצרצרה במחוזותינו...
גם אני עברתי ל-IVF לפני 3 חודשים וקצת, אחרי 10 הזרעות יפות ועגולות שלא הביאו את התוצאה המקווה.
גם אני פחדתי בטירוף לפני שהתחלתי (יותר נכון הייתי היסטרית
), אבל בו בזמן גם ידעתי שקפצתי כתה ועכשיו אני משחקת עם תותחים כבדים באמת...
אני שמחה לשמוע שיש לכם תקווה שזה יצליח- כי זה באמת יקרה... אני מאוד מקווה בשבילכם שזה כבר יקרה על הפעם הראשונה
אבל לפעמים צריך להתאזר בעוד קצת סבלנות, וחשוב לי שתדעי שגם אם זה לא יילך בפעם הראשונה (למרות ששוב אני מאחלת לך מכל הלב
שכן...
) זה בסוף יגיע!!!
שתהיה לך המון בהצלחה בדרך החדשה ...
ואם בא לך אני כאן...

kugi

New member
תודה חמודות!../images/Emo6.gif

האמת, שכבר הצלחתן טיפה לעודד אותי, עינת ב6 תסמכי עלי שעוד אציק לך עם שאלות כמו מה קורה ביום השאיבה, איך כל ההליך נעשה, איזה בדיקות צריך לעשות לפני ועוד כאלה ואחרות. כיף לשמוע פרגונים וגם אני מחזיקה לכולן
|כן

עינת ב6

New member
בכיף...

את ממש לא תציקי... ובמה שאוכל אשמח לעזור חמודה! בשביל זה אנחנו פה - וגם אני נעזרת המון המון המון בבנות הפורום המקסימות פה... אז תרגישי חופשי!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

המעבר ל IVF הוא לא קל. אבל מהר מאד לומדים שהוא גם לא מפחיד. מקווה בשבילך שלא יהיו לך הרבה הזדמנויות ללמוד שהוא לא מפחיד וישר תעברי לפורום השכן, שם נורא מפחיד, כולן שמנות והריוניות וכל הזמן משצוויצות למי יש בטן יותר גדולה, ובכלל מדברים שם על לידה - וזה ממש ממש מפחיד

פינקי33

New member
שיהיה בהצלחה, מזדהה ומבינה,

גם אנחנו עם בעיית זרע, מנסים שנה ו-4 חודשים, עברנו 4 הזרעות עם הורמונים ו-2 הזרעות על טבעי ונאדה... גורנישט מיט גורנישט.

ל א ו

New member
ברוכה הבאה לקצרצר

כמו שאצלנו אומרים זר לא יבין זאת. כאן את מוזמנת לשפוך הכל ולצאת נקייה לדרך חדשה עבורך ועבור החצי שלך. שיהיה המון בהצלחה

I N K A

New member
ברוכה הבאה :)

7 הזרעות??????? הגזים קצת הרופא. מצד שני, לפחות הוא ניצל את הזמן לעשות לך בדיקות ובירורים ששללו בעיות חשובות ברחם. אל תרגישו בכלל אבודים, להיפך, עכשיו אתם כמו שאומרים "מתחילים לדבר" ומתקרבים בצעדי ענק להריון. כשתראי עוברים על המסך לפני החזרה-תרגישי מצויין תאמיני לי
שיהיה בהצלחה ואנחנו פה לכל שאלה קיטור בכי או - בשורות טובות :)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. המעבר לIVF נראה מפחיד. אני זוכרת שאני ניסיתי למשוך את ההזרעות עד כמה שאפשר ובלבד שלא אצטרך להגיע לIVF. יש המון חששות מהלא נודע, וקצת פחד שIVF זאת האופציה האחרונה ואם היא לא תצליח אז.... (אנחנו טובות בתסריטים מפחידים, לא
?). בנתיים את יכולה להציץ בשורה הכחולה למעלה בראש העמוד, לחפש במאמרים, בלינקים ובשאלות הנפוצות את כל מה שאת רוצה ולא רוצה לדעת על IVF.
בהצלחה נועם

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מי יתן והטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח. בהצלחה.

kugi

New member
בוקר אופטימי יותר../images/Emo6.gif

הי בנות, איזה כיף היה לפתוח הבוקר את הפורום ולראות כל כך הרבה תגובות חמות, אופטימיות, הבנה ועידוד. מחמם את ה-
! תודה

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ליומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. אני שמחה לראות שהחיוך חזר לפנים, יפה לך בחיוך
. נועם

למעלה