גורים...

blixgirl

New member
../images/Emo107.gifגורים...../images/Emo107.gif

נסעתי לחברה שלי שהיא מגדלת בוקסרים במקצועה, ויש לה כרגע גורים מקסימים...צילמתי והנה כמה חמודים
בליקסי

GalGula

New member
יוווווווו איזה מתוקים!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

פשוט לאכול אותם....

stevie1

New member
אוי, איזה פיצקלה חמודים!!!

יאאאא, אני מה זה מקנאה בך שזכית להתחכך עם גורים. לו הייתי יכולה להשאיר את הולי גורה... (היה השבוע נורא קר ועכשיו אני מקוררת - נראה לי שמחר חופש בבית כי היום נורא סבלתי בעבודה..)

blixgirl

New member
יקירתי ../images/Emo185.gif

שבי בבית שתי שוקו חם ואני אתקשר אליך מחר לקשקש קצת...
בליקסי

bcnbcn

New member
איזה מאמי!!!

הם לא קופאים שם מקור אצלכם? מה זה הקורררררר הזה שתוקף את אירופה?

blixgirl

New member
../images/Emo82.gifכולם גדלים בבית ../images/Emo82.gif

חם ונעים להם עם ההסקה המרכזית ואמא בוקסרית שדואגת
אבל כן קר באירופה החורף...קפוא לחלוטין...היום היה כבר טוב יותר המכונית לא נראית כמו קרטיב ולא צריך לצאת 10 דקות קודם להפשיר את האוטו לקראת נסיעה... סופרים את החודשים לאביב
בליקסי

adimayer

New member
הם ממש משגעים

איך ההורים שלהם? שניהם מנומרים? לפי התמונות יש כמה מנומרים, חומים ואחד לבן. ד.א. לכלבה שלי יצאו גם 4 גורים חומים ו-6 מנומרים למרות שגם היא וגם האבא היו מנומרים. אמרו לי שכנראה כמה דורות אחורה היו לאחד מהם הורים חומים. בליקסי שאלה לי חשובה, ואולי קצת לא נעימה, אבל אני דיי חסרת אונים. כפי שאת יודעת כלבתי היא בת 12. טפו טפו בריאה ומרגישה טוב. הבעיה היא, וזוהי ממש בעיה, הפלוצים שלה. נשמע מצחיק נכון? הגענו למצב (במיוחד עכשיו בחורף שהכל כאן סגור), שאי אפשר לשבת במחיצתה יותר משתי דקות. אנחנו קונים לה אוכל מיוחד אצל הוטרינר שעולה כפול מאוכל רגיל (משהו של יוקנובה למעיים רגישים), אכן זה קצת פחת, אבל לא באופו משמעותי. כמו כן ניסינו כבר 4 או 5 סוגים שונים של טיפות למניעת גזים, אבל נאדה. והמסכנה רוצה לשבת איתנו כל הזמן. ממש מתסכל. אמרו לי שזוהי בעיה נפוצה אצל בוקסרים. מוכר לך? יש לך איזה רעיון או עצה לתת לי? עדי

blixgirl

New member
../images/Emo107.gif עדי חמודה../images/Emo9.gif

אני אתיעץ עם חברתי שמשנת 71 מגדלת בוקסרים (Boxer Breeder ) ונראה מה יש לה להציע...יש לי שלושה כמו שאת יודעת אבל הבעיה לא כל כך חמורה כמו אצלך... בכל אופן חיבוק לחמודה שלך ואל תצאי בקור הזה... חיבוקים מאיתנו ואני אשלח לך מסר ברגע שאקבל תשובה מחברתי.
בליקסי

adimayer

New member
תודה בליקסי

דרך אגב, חזרנו עכשיו מהוטרינר עם תרופה חדשה נגד גזים. אני דיי סקפטית. בעלי מוכן לנסות הכל. ד.א., אני כותבת לך וברגעים אלה ריח ניחוח נישא באויר...

Michal7

New member
AWWWWWW! ../images/Emo13.gif

שיווו, איזה מקסימים! ממש עושה לי חשק להביא עוד גור הביתה (למרות שיש לנו כבר 2 כלבים מגודלים...). מיכל פיניקס, אריזונה (שאושר לה סוף סוף אישור שינוי מעמד לתושב קבע!)

blixgirl

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשעה טובה חמודה את בטח מרגישה יותר טוב כעת
שמחה בשבילך
מרגישה קצת יותר שייכת ? ד"ש לכלבלבים
בליקסי

bcnbcn

New member
מזל טוב!!!

זה תמיד טוב להתקדם בשלבי הביורוקרטיה! היית צריכה להתעסק הרבה עם ניירת? גם אותנו זה מטריד כ"כ! ובטח עכשיו את יכולה להיות יותר רגועה. אז תהני!

Michal7

New member
lots of paperwork is

an understatement! תודה מתוקה ותודה גם לבליקסי על האיחולים. אכן זו הקלה.
יום נפלא, מיכל פיניקס, אריזונה

GalGula

New member
מזל טוב!!!!!!!! ../images/Emo65.gif

איזה יופי! שרק ימשיך ככה...

למעלה