בבקשה עזרה!

../images/Emo107.gifבבקשה עזרה!

יש שיר דאנס, אני כמובן לא יודעת איך קוראים לו בכל השיר יש ציפצופים כמו בשל משחק ילדים של כדור, או סתם צפצפה אני חייבת למצוא את השיר הזה היה לי קטע מהסרטים עכשיו השמיעו את השיר הזה ברדיו והכלב שלי בא לחדר לראות מי משחק לו במשחקים והלך ישר למערכת שלי אני חייבת להראות את זה למשפחה שלי!!! תודה

תיקון קישור & ../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif

זיהוי שירים ומה שרציתי לומר זה
בוקר טוב לכולם..
לכל מי שבא לבקר פה לפעמים ולא אומר מילה... אם אתם פה תגידו שלום כי אם כבר נכנסתם לפחות תכתבו משהו:) שיהיה לכולנו יום נעים מצב רוח מרומם שיעור נהיגה כפול טוב בלי פאשלות ו.... הרבה מוזיקה נעימה לאוזן!| אגב, היום התעוררתי בראש עם השיר I´m too sexy for my song too sexy for your party too sexy for .... (נראה לי שהבנתם למה התכוונתי... קצת הרבה זייפתי) וזה מוזר כי לא שמעתי אותו בערך מיליון שנה... גם אתם קמים עם שיר ככה סתם פתאום או שזאת רק אני?

לא הולך לי היום עם הקישורים

מישהו אחר מוכן לעזור לבחורה? נראה לי שכדאי שאפרוש מעסקי ההעתקות וההדבקות

שלווםםםם

וצהריים טופים לכוולללם אז אני מבקרת פה ועכשיו הלטתי לןמר מילה כמו מה שרוח אומרת ואני מכירה את ההרגשה של לקום עם שיר.....קרה לי הרבה פעמים.....

אושר מ

New member
../images/Emo24.gifצהריים טובים לך יקירתי

ושתדעי שאני זוכרת לך את הבטחתך מאתמול
... יום טוב וסופ"ש טוב לכולם!!

מה פתאום!

זה היה חלום !! אם תמשיכי ככה להזות דברים אני אאלץ לאשפז אותך דרלינג ... וברוכה הבאה שקשוקה בא לך לשחק? אל תחששי להציע רעיון אנחנו תמיד אוהבים אנשים חדשים עם ראש חדש ומוטיבציה מרוממת

למעלה